2018 wordt het jaar van de MacBooks

Dit jaar wordt een enorme groei verwacht van Macbooks

Volgens betrouwbare bronnen wordt 2018 het jaar van de MacBooks. Er wordt zelfs een groei verwacht van 13 tot 16%.
De MacBook Air is ondanks zijn minimale updates een populair apparaat. Deze laptop is geschikt en vooral populair onder studenten en gebruikers die voor het eerst kiezen voor een Apple-laptop. Steve Jobs onthulde negen jaar geleden de eerste MacBook. De planning van Apple is om dit jaar een nieuwe MacBook uit te brengen. Deze zal een lagere prijs krijgen dan het huidige model. Het is de bedoeling dat Apple met een goedkoper model een bredere gebruikersgroep kan
bereiken.

Vernieuwde Macbook

De huidige MacBook Air is behoorlijk verouderd. De Air is nog de enige MacBook zonder een Retina-scherm en de hardware gaat ook al enige tijd mee.
Vorig jaar heeft de MacBook nog wel een kleine upgrade gehad, maar hierbij zat de verbetering alleen bij de processor. Dit model beschikt ook niet over een usb-c poort, die de Pro’s wel hebben. Een nieuwe 13 inch-MacBook zou de laptop van Apple moeten gaan vervangen. Het is nog niet helemaal duidelijk wat precies de veranderingen en verbeteringen zullen gaan worden. Door zich te onderscheiden van de duurdere varianten zal de laptop er hoogstwaarschijnlijk iets anders uitzien dan de MacBook Pro’s. Te verwachten is dat het apparaat een aangepast design krijgt, een beter scherm en gaat beschikken over snellere hardware.

De prijs

Volgens geruchten zou de prijs van de nieuwe MacBook wat lager komen te liggen. Men moet denken aan prijzen tussen de $799 en $899 (649 en 730 euro). De prijs voor het huidige model is $999 (811 euro), dus de nieuwe prijzen zullen wat goedkoper worden dan voorheen. Door een betaalbaardere MacBook aan te bieden zullen meer gebruikers een “echte” Apple kunnen aanschaffen.
Hiermee zal naar verwachting de MacBook sneller gaan groeien dan de andere populaire toestellen van Apple zoals bijvoorbeeld de iPhone en iPad.

Refurbished Macbooks kopen bij Repair IT Now

Mocht je budget toch niet voldoende zijn om een nieuwe Macbook te kopen, dan is een refurbished Macbook een heel goed alternatief.

Wat houdt refurbished in

De term refurbished komt uit het Engels en betekent opgeknapt. Eigenlijk betekent het veel meer. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd. Ieder apparaat wordt volledig gecontroleerd op wel meer dan 50 punten.
Wat in ieder geval valt onder deze controle:

  • Het controleren op stof- en vochtsporen.
  • Het plaatsen van nieuwe onderdelen als dit nodig is.
  • Het volledig schoonmaken van het apparaat (inwendig).
  • Implementatie van een goed werkende accu.
  • Een software update en een hardware check.

Apple Education Event

Naar verwachting zullen de nieuwe Macs op dinsdag 27 maart tijdens het Apple Education Event worden onthuld.

MacBook reparatie bij Repair IT Now en verkoop van refurbished Macbooks

Doet de accu van uw MacBook het niet meer goed, of is het toetsenbord kapot?
Wij kunnen vrijwel elke reparatie aan uw MacBook voor u uitvoeren. De reparateurs van Repair IT Now hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd en repareren dagelijks verschillende MacBooks.

Apple reparatie direct aanmelden?

 

Ook voor refurbished apparaten kunt u hier terecht. Wij kunnen u een ruim assortiment aanbieden en geven 1 jaar garantie op uw Macbook en/of iPhone.

Meer informatie ontvangen over refurbished toestellen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.