Loopt op accu van uw telefoon snel leeg?

Wij zijn specialist in het repareren en vervangen batterijen en accu’s van smartphones. U kunt bij ons terecht voor merken als Apple, Samsung, Sony, HTC, Blackberry, Nokia, Huawei en LG. Ook met uw Samsung tablet, iPad en iPod kunt u bij ons terecht voor reparatie.

Snel accu vervangen

Na een halfjaar of een jaar is een accu vaak uitgespeeld. De accu wordt wat ouder en de updates van het besturingssysteem worden zwaarder. Daarnaast laadt u ook dagelijks of meerdere malen per dag uw accu op. Het is daarom niet gek dat u na een tijdje een nieuwe accu moet kopen voor uw telefoon of tablet. Repair IT Now heeft batterijen van merken zoals Apple en Samsung op voorraad. Laat vandaag nog uw accu vervangen want het is binnen een aantal minuten gepiept door één van onze specialisten. Na het vervangen van de accu zou de batterijduur van uw GSM en tablet langer moeten mee gaan.

Originele accu & batterij

Repair IT Now werkt alleen met originele accu’s. Deze batterijen hebben namelijk een langere batterijduur dan een accu van een ‘b’ merk.

Goedkoop en vakkundige accu reparatie

Jarenlang zijn wij al werkzaam in de ICT sector. Begonnen bij laptop en computer reparaties en dit later uitgebreid met smartphone en tablet reparatie. Repair IT Now is de specialist om goedkoop, vakkundig en snel uw accu te laten vervangen van uw iPhone, Samsung Galaxy S telefoon, Sony, LG, HTC en Huawei toestel. Dagelijks repareren wij telefoons en tablets van diverse merken. Met een nieuwe accu kunt u weer urenlang genieten van uw GSM en tablet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.