iPad mini model A1432, A1454 en A1455 reparatie

iPad Mini met schade? Toe aan een reparatie?

Selecteer je defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPad mini?

iPad mini reparatie

iPad mini glas kapot? En wilt u deze snel laten repareren? Bij Repair IT Now bent u op het juiste adres. Wij bieden vakkundige iPad mini reparaties tegen een uitstekende service in Sliedrecht en omgeving.

Binnen ons filiaal in Sliedrecht voeren wij alle iPad reparaties uit met originele onderdelen. U krijgt bij ons 6 maanden garantie. Dat is  3 maanden langer dan elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPad mini reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Hieronder hebben wij de meest voorkomende Apple iPad mini reparaties opgesomd. Staat uw iPad mini 3reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw iPad mini? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw iPad mini reparatie op ons filliaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

iPad mini reparaties en tarieven

Tarieven van de iPad mini reparaties vind je samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPad mini onder elkaar gezet.

ipad mini reparatie

iPad mini reparaties en prijzen onder elkaar

Touchscreen reparatie

Is het glas/touchscreen van uw iPad mini aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak bij ons, zodat wij uw tablet kunnen repareren.

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

 

Prijs € 99
(origineel OEM scherm)

of

Prijs € 89
(Compatible scherm)

LCD reparatie

Kampt uw iPad mini met één of meerdere van onderstaande problemen? Neem dan contact op met ons, zodat wij uw tablet van een nieuwe LCD kunnen voorzien. 

-Strepen/vlekken in het beeld
-Een zwart scherm
-Een flikkerend scherm

Prijs € 129

Behuizing vervangen

Is de behuizing van uw iPad mini beschadigd of vervormd als gevolg van een val? Dan bent u bij Repair IT Now op het juiste adres. Wij kunnen u namelijk verder helpen.

Prijs € 

Camera vervangen

Werkt de camera op uw iPad mini niet meer zoals het hoort? Wij kunnen een nieuwe camera in uw tablet plaatsen, zodat u in het vervolg weer volop foto’s kunt maken.

Prijs € 

Reparatie selfiecamera

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder de selfiecamera op uw iPad mini. Is de camera op de voorzijde van uw tablet kapot? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now.

Prijs € 

Batterij vervangen

Werkt de accu/batterij van uw iPad mini niet meer (naar behoren)? Repair IT Now vervangt uw accu tegen een gunstige prijs en goede service.

Prijs € 89

Trilfunctie reparatie

Werkt de trilfunctie op uw iPad mini niet meer (goed)? Maakt u zich niet druk. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen.

Prijs € 

Laadpunt reparatie

Is het laadpunt van uw iPad mini defect en wilt u uw tablet weer goed kunnen opladen? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Prijs € 89

WiFi-signaal reparatie

Niks is vervelender dan dat uw iPad mini geen WiFi-signalen meer oppakt. Is dat bij u het geval? Repair IT Now kan dit probleem voor u verhelpen en dit tegen een scherpe prijs.

Prijs € 

Lichtsensor reparatie

Is de lichtsensor van uw iPad mini kapot? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw probleem kunnen oplossen.

Prijs € 

Signaal reparatie

Vangt uw iPad mini geen signalen meer op? Dit kan erg lastig zijn. Repair IT Now zal u zo snel mogelijk verder helpen wanneer u een afspraak maakt.

Prijs € 

Koptelefoon-ingang reparatie

Kunt u geen muziek meer luisteren door de koptelefoon die aangesloten is op uw iPad mini? Grote kans dat uw koptelefoon-ingang kapot is en vervangen moet worden.

Prijs op aanvraag

Speaker reparatie

Hoort u een raar geluid komen uit de speaker van uw iPad mini? Of komt er zelf helemaal geen geluid meer uit de speaker? Neem dan contact met ons op.

Prijs € 

Oorspeaker reparatie

Werkt de oorspeaker van uw iPad mini niet meer (optimaal)? Wij kunnen dit probleem voor u oplossen tegen een uitstekende service en prijs.

Van € 50

Powerknop reparatie

Werkt de powerknop van uw iPad mini niet meer zoals het hoort? Dit kan erg lastig zijn. Wanneer u een afspraak maakt met Repair IT Now helpen wij u graag verder.

Prijs € 89

Muteknop reparatie

Is de mute-schakelaar van uw iPad mini defect? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw tablet een nieuwe mute-schakelaar krijgt, zodat u voortaan weer het geluid op uw iPad mini kunt regelen.

Prijs € 89

Microfoon reparatie

Is de microfoon van uw iPad mini kapot? Wij kunnen uw tablet van een nieuwe microfoon voorzien tegen een scherpe prijs.

Prijs € 

Homeknop reparatie

De homeknop is een belangrijke knop op de iPad mini. Het is dan vaak ook erg lastig wanneer deze homebuttonknop niet meer (goed) werkt. Is dit bij u het geval? Maak dan een afspraak bij Repair IT Now.

Prijs € 69

Vochtschade reparatie

Heeft u bijvoorbeeld per ongeluk een glas water over uw iPad mini heen laten vallen? Het is aan te raden om dan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, zodat wij uw tablet meteen kunnen behandelen. Repair IT Now beschikt namelijk over apparatuur dat uw iPad mini chemisch kan reinigen.

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

In de meeste gevallen is het al vrij snel duidelijk wat er aan de hand is met uw iPad mini. In sommige gevallen zullen wij echter een onderzoek instellen om te achterhalen wat er aan de hand is met uw tablet. Wij zullen dit vervolgens voor u in kaart brengen en daarbij vermelden wat een mogelijke reparatie u zal kosten.

Prijs € 

Gerelateerde iPad modellen

Zoek je een andere iPad reparatie? Bekijk ons aanbod:

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini 2/ Retina

iPad Mini 2019

Overige iPad modellen