iPhone 11 Pro Max reparatie door Repair IT Now

IPhone 11 Pro Max repareren bij een bedrijf met kennis

Direct een iPhone aanmelden voor reparatie?

In het najaar van 2019 is de iPhone 11 Pro Max uitgekomen. De iPhone 11 Pro Max komt in modelnummers: A2161, A2218 en A2220. De iPhone 11 Pro Max is het grootste toestel van de iPhone 11 serie door haar 6,5-inch scherm. Ze komt met de supersnelle A13-chip, waarmee je nog sneller bewerkingen op je toestel kan doorvoeren. Van alle iPhones gaat de accu van de iPhone 11 Pro Max het langst mee: wel 20 uur.

Waar de iPhone 11 nog twee achter camera’s heeft, heeft de iPhone 11 Pro Max er drie. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om met nog meer diepte te fotograferen en verder in te zoomen. Net zoals de iPhone 11 Pro beschikt de iPhone 11 Pro Max over de portretmodus, optische zoom, wide-angle lens, Night Mode en de nieuwe ultra-wide stand. Door de 4K ondersteuning in de frontcamera is de kwaliteit sterk omhoog gegaan.

Het design van de iPhone 11 Pro Max is ietwat gematteerd en heeft een extra stevige behuizing door het gebruiken van breuk- en krasbestendiger glas. Apple meent dat er hierdoor minder snel barsten of krassen op kunnen komen.
De iPhone 11 Pro Max vinden wij bij Repair IT Now een super toestel, maar natuurlijk kan er iets mee gebeuren. Misschien is jouw iPhone 11 Pro Max recent gevallen, is het toestel te vaak opgeladen en is de accu nu toe aan vervanging of er is zelfs sprake van waterschade. Niet getreurd: bij Repair IT Now repareren wij alle iPhone toestellen snel en vakkundig.

Alle iPhone 11 Pro Max reparaties door Repair IT Now.jpg

Benieuwd waar je ons kunt vinden?

Een accu of scherm kunnen wij binnen een 30 minuten repareren en 80% van andere reparaties kunnen binnen een dag gedaan zijn. Bij een reparatie waar je op kan wachten krijg je een lekker kopje koffie. We hebben verschillende onderdelen van de iPhone constant op voorraad. Je bent daarom altijd welkom om bij ons in de winkel langs te komen.

Benieuwd waar onze winkel en reparatie centre is? Voor omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Barendrecht, Zwijndrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Breda en Rotterdam zijn wij makkelijk te bereiken. Repair IT Now is te vinden tegenover station Sliedrecht en het parkeren bij ons is gratis. 

Ben je opzoek naar een plek waar jij jouw iPhone 11 Pro Max vakkundig kan laten maken? Maak dan nu een afspraak bij Repair IT Now of bel ons op 0184-745905. 

Jouw iPhone 11 Pro Max aanmelden voor reparatie?

iPhone 11 Pro Max snel gemaakt binnen 30 minuten

Het kan altijd gebeuren dat het scherm van je iPhone 11 Pro Max kapot gaat. Na een half jaar is de accu ook vaak aan vernieuwing toe. Wij raden bij schade of minder goed werkende onderdelen aan om over te gaan op reparatie. Repair IT Now kan jou altijd helpen. Binnen 30 minuten vervangen wij het scherm of de accu van je iPhone 11 Pro Max. Zo kun jij gauw weer aan de slag!

Heb je een ander Apple toestel wat toe is aan een reparatie? Bij Repair IT Now voeren we aan allerlei andere Apple toestellen kun je ook bij ons terecht. Onze klantenservice staat elke dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

iPhone 11 Pro Max opsturen of niet?

Een kapotte iPhone komt nooit uit. Wij bij Repair IT Now begrijpen dit. Dus naast onze snelle service zorgen wij er ook voor dat jouw toestel verzonden kan worden, zodat deze gerepareerd kan worden als het niet uitkomt om zelf langs te komen. Meld jouw iPhone 11 Pro Max hieronder aan en verstuur deze in bubbeltjesfolie in een verzekerd pakket via PostNL. Dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk weer gebruikt kan worden.

Voor vragen over het opsturen van jouw iPhone 11 Pro Max kun je contact opnemen met onze klantenservice

Wil jij jouw iPhone 11 Pro Max opsturen voor reparatie?

Prijzen van iPhone 11 Pro Max reparaties

iPhone 11 Pro Max scherm (touchscreen + LCD) reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max behuizing of achterkant vervangen: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max accu vervangen: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max laadpunt reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max front camera reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max achter camera reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max Wifi reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max luidspreker reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max oorspeaker reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 Pro Max algemeen onderzoek: 29 euro.

iPhone 11 Pro Max chemisch reinigen: 29 euro.

iPhone 11 Pro Max software herstel/ update: 55 euro.

iPhone 11 Pro Max gegevens overzetten: 55 euro.

Staat uw reparatie er niet tussen? Voor overige reparaties kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Het is mogelijk dat er bij de iPhone 11 Pro Max reparatie meerdere onderdelen moet worden vervangen. Neem contact op zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Gerelateerde iPhone modellen

Wanneer je een andere iPhone hebt en deze wilt laten repareren:

iPhone 11

iPhone 11 Pro

Overige iPhone modellen