iPhone 7 Plus model : A1661, A1784, A1786, A1785 reparatie

Schade aan jouw iPhone 7 Plus? Meld je reparatie nu aan

Wat zijn de klachten bij je iPhone 7 plus?

Kies het onderdeel wat er defect is aan je iPhone 7 plus!

iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 7 plus scherm vervangen? Laat je iPhone repareren door een specialist. Dagelijks repareren wij tientallen kapotte iPhone toestellen.  In onze blog over: iPhone 7 en iPhone 7 plus blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.Betreft de scherm reparaties hebben wij een blog geschreven waar je ook gelijk foto’s kan zien van de iPhone 7 schermen. iPhone 7 scherm reparatie met  klaar-terwijl-je-wacht service

Het repareren en vervangen van defecte onderdelen vergt kennis en professioneel gereedschap. Bij Repair IT Now bent u aan het juiste adres voor alle iPhone 7 plus reparaties.

Repair IT Now heeft klanten in de regio: Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Gorinchem, Tiel, Barendrecht, Papendrecht, Breda en overige woonplaatsen in Zuid-Holland. In de tussentijd hebben wij al meer dan 2000 kapotte iPhone telefoons gerepareerd. Meer de de helft hiervan had een kapot iPhone scherm.

Net als bij de iPhone 6s zijn er in Nederland maar weinig gespecialiseerde iPhone 7 reparatie bedrijven  die al zo vroeg bezig zijn met de voorbereidingen van een iPhone 7 reparatie. Verder vinden wij het ook erg leuk om te bloggen over de iPhone 7: Ga naar alle iPhone 7 blog berichten. De onderdelen voor deze telefoon hebben wij al in backorder staan bij onze leveranciers. Binnen enkele weken verwachten wij dat ze binnen komen. Zoals u van ons gewend bent proberen wij genoeg voorraad te houden van de iPhone 7 onderdelen.

Als u snel uw iPhone 7 wilt laten repareren met GARANTIE bij een betrouwbaar bedrijf?  Dan bent u bij  Repair IT Now op het juiste adres, voor de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard en omgeving.

Alle iPhone 7 reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele OEM onderdelen, met onze eigen technische dienst in ons kantoor te Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie, dat is langer dan 3 maanden elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone 7  reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPhone 7 plus reparaties

Hieronder vind je de populaire iPhone 7 reparaties. Staat uw iPhone 7 plus reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er defect is aan uw iPhone 7? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw iPhone 7 plus reparatie op ons filiaal in Sliedrecht, door op  afspraken knop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 , wij staan u graag te woord.

iPhone 7 reparaties en prijzen

Tarieven van de iPhone 7 plus reparaties kan je hieronder vinden in een uitgebreid overzicht

iPhone 7 reparatie door Repair IT Now

Direct een iPhone 7 plus reparatie aanmelden?

iPhone 7 Plus tarieven en reparaties onder elkaar

Scherm (glas / touchscreen / lcd ) reparatie

De schermgrootte van de iPhone 7 plus is 5,5 inch. De voorzijde van het scherm bestaat uit glas en daarachter zit het LCD. Bij de schermreparatie is het niet mogelijk om het glas en het LCD los van elkaar te repareren en moet de complete module vervangen worden. Onze verwachting is dat het touchscreen van de iPhone 7 plus het meeste kapot zal gaan. Is uw scherm in 1000 stukjes gebarsten? Of heeft uw iPhone 7 plus plus andere klachten waardoor het scherm het niet meer doet? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now. Repair IT Now is klaar als klaar om iPhone 7 schermen te vervangen! Binnen 35 minuten kunnen onze reparateurs het scherm van uw iPhone 7 plus vervangen. De eerste iPhone 7 schermen hebben wij al vervangen! Ondervindt u één van de klachten die hieronder staat? Dan is uw touchscreen waarschijnlijk defect.

  • Vlekken/strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Scherm flikkert
  • Glas gebroken

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?

Repair IT Now gebruikt uitsluitend OEM (Original Equipment Manufacturer) schermen. Deze schermen zijn origineel en van het merk Apple zelf. Compatible schermen zijn dit niet en geven hierdoor vaak meer problemen na de reparatie. Op een schermreparatie geven wij 6 maanden garantie. 

Prijs € 179,-
(origineel OEM scherm)

Prijs € 159,-
(Compatible scherm)

 

Behuizing vervangen

De behuizing/ achterkant van de iPhone 7 plus is gemaakt van aluminium. Na een val of ongelukje kan het voorkomen dat de behuizing gekrast, krom gebogen, of ingedeukt is. De oplossing hiervoor is de behuizing van de telefoon te vervangen. De randen en achterkant van uw iPhone 7 plus ziet er na de reparatie dan weer als nieuw uit. Als er alleen een hoekje van de behuizing is ingedeukt, kan Repair IT Now dit weer uitdeuken, wat soms noodzakelijk is bij de het vervangen van een scherm. Voor het uitdeuken betaalt u per hoekje 10 euro.

Als de complete behuizing vervangen moet worden is het helaas niet mogelijk om op de reparatie te wachten. Wel kunt u uw iPhone 7 plus aan het einde van de dag weer ophalen.

Prijs € 199,-

Camera vervangen

De camera van de iPhone 7 plus is 12 megapixels, waarmee het maken van foto’s nog mooier is dan bij de iPhone 6s. Werkt uw camera niet meer? Of stelt uw camera niet meer scherp? De camera (inclusief flitser) moet dan vervangen worden zodat u weer mooie foto’s kunt maken. Tegen een scherpe prijs en uitstekende service kan Repair IT Now dit voor u repareren.

Prijs op aanvraag

Reparatie selfiecamera

De front camera wordt in het dagelijkse leven vaak veel gebruikt om selfies mee te maken en wordt dus ook wel de selfiecamera genoemd. Is de selfiecamera van uw iPhone 7 plus defect? Neem dan contact op met Repair IT Now, of vul het aanmeldformulier in, dan plaatsen wij zo snel mogelijk weer een nieuwe camera in uw iPhone.

Prijs op aanvraag

Batterij vervangen

De accu van de iPhone 7 plus is onmisbaar. Zonder batterij kunt u niks met uw iPhone. Door het intensieve gebruik van de accu is het niet zo raar dat de accu eens in de zoveel tijd vervangen moet worden. Als uw iPhone 7 plus opeens uitvalt of niet meer oplaadt tot 100%, dan is de kans groot dat de accu van uw telefoon vervangen moet worden. Binnen een aantal minuten kunnen onze reparateurs de batterij van uw iPhone 7 plus vervangen.  

Prijs € 79,-

Trilfunctie reparatie

De trilmotor, oftewel de taptic engine, is een los onderdeel van de iPhone 7 plus. Als de trilmotor niet meer werkt en uw telefoon niet meer trilt, moet hij waarschijnlijk vervangen worden. Het is mogelijk om bijna elk onderdeel van de iPhone 7 plus te repareren en de trilmotor is hierbij geen uitzondering. Aarzel dus niet en meldt uw reparatie snel aan!

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Aan de onderkant van de iPhone 7 plus zit de dockconnector. Met de dockconnector, kunt u uw iPhone opladen, verbinden met uw computer of laptop en met oortjes muziek luisteren via een verloopstekkertje. Als een van deze functies niet meer werkt, zal het oplaadpunt waarschijnlijk vervangen worden. Repair IT Now kan dit nieuwe oplaadpunt voor u in uw iPhone 7 plus monteren. Bij deze reparatie is het net als veel andere reparaties mogelijk om te wachten.

Prijs op aanvraag

WiFi-signaal reparatie

Is het wifi signaal op uw iPhone 7 plus niet meer zo goed, of doet de wifi het helemaal niet meer? Dan is de wifi-antenne waarschijnlijk defect en moet hij vervangen worden. Repair IT Now zal deze reparatie graag voor u uitvoeren!

Prijs op aanvraag

Lichtsensor reparatie

Blijft tijdens het bellen het beeldscherm aan staan op uw iPhone 7 plus? Of past de helderheid zich in donkere of lichte ruimten niet meer automatisch aan? De lichtsensor van uw iPhone 7 plus is dan hoogstwaarschijnlijk defect. Repair IT Now kan deze sensor vakkundig voor u vervangen.

Prijs op aanvraag

Signaal reparatie

Kan uw iPhone 7 plus geen signaal meer opvangen en heeft u constant geen service? De GSM-antenne moet dan waarschijnlijk vervangen worden. Meldt uw reparatie dan snel aan en laat uw iPhone 7 plus door onze vakspecialisten van Repair IT Now repareren.

Prijs op aanvraag

Koptelefoon-ingang reparatie

Hoort u geen geluid meer uit uw hoofdtelefoon of oortjes en weet u zeker dat die het gewoon doen? Dan moet de koptelefoon-ingang vervangen worden. Meld uw reparatie snel aan om zo snel mogelijk weer muziek te kunnen luisteren!

Prijs op aanvraag

Speaker reparatie

De iPhone 7 plus heeft als eerste iPhone een ingebouwde stereo speaker. Klinkt het geluid van de speaker raar en wilt u de luidspreker van uw iPhone 7 plus laten vervangen? Laat uw iPhone dan snel en vakkundig repareren bij Repair IT Now.

Prijs op aanvraag

Oorspeaker reparatie

Hoort u tijdens het bellen weinig tot niks of hoort u een ruis uit de oorspeaker komen van uw iPhone 7 plus? De oorspeaker kan dan direct worden vervangen door een van onze reparateurs. De onderdelen voor deze reparatie hebben wij altijd op voorraad zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Prijs op aanvraag

Powerknop reparatie

Wanneer de aan- en uitknop van uw telefoon defect is kan dit erg lastig zijn. Repair IT Now kan uw iPhone 7 plus van dit defect af helpen. De powerknop van uw iPhone 7 plus kan dan vervangen worden tegen een goede prijs.

Het is helaas niet mogelijk om op deze reparatie te wachten omdat het vervangen van de powerknop langer dan 45 minuten duurt.

Prijs op aanvraag

Muteknop reparatie

Lukt het niet meer om het geluid op uw iPhone 7 plus te regelen? Of lukt het niet meer om het geluid aan of uit te zetten met de geluidsschakelaar? De geluidsschakelaar (muteknop) en de volumeknoppen zijn één onderdeel bij de iPhone. Maak snel een afspraak bij Repair IT Now, zodat onze specialisten een nieuwe mute-schakelaar in uw iPhone 7 plus kunnen zetten. Het is helaas niet mogelijk om op de reparatie te wachten, omdat het vervangen van de muteknop langer dan 45 minuten duurt.

Prijs op aanvraag

Microfoon reparatie

Als u slecht te verstaan bent met bellen of spraakopnames niet te verstaan zijn, is de microfoon van uw telefoon kapot. Dit kan erg vervelend en irritant zijn. Laat uw iPhone 7 plus dan bij Repair IT Now repareren door een van onze specialisten.

Prijs op aanvraag

Homeknop reparatie

De homebutton / touch-id is erg belangrijk voor het gebruik van de iPhone 7 plus. Is uw homeknop / touch-id kapot of reageert hij niet meer zo goed? Neem dan contact met ons op of meldt uw reparatie aan via de site.

De touch-id oftewel de vingerafdrukscanner werkt alleen af fabriek, wanneer deze vervangen wordt gaat de vingerafdrukscanner nooit meer werken. Echter is de functie “terug” of “apps sluiten” wel te gebruiken na deze reparatie.

Prijs op aanvraag

Vochtschade reparatie

De iPhone 7 plus is waterdicht verklaard. Toch kan het voorkomen dat uw iPhone 7 plus vochtschade of waterschade heeft. Maak dan een snel een afspraak bij ons. Repair IT Now beschikt over professionele apparatuur om de iPhone 7 plus chemisch te reinigen. In 9 van de 10 gevallen krijgt Repair IT Now de iPhone weer aan de praat.

Prijs € 29,-

Algemeen onderzoek

Staat uw probleem er niet bij en heeft u geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone 7 plus? Neem dan contact met ons op. Door een onderzoek te doen naar het probleem kan Repair IT Now een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u wordt geïnformeerd wat er aan de hand is met uw iPhone 7 plus en welke mogelijke reparatie daar bij hoort en wat het kost. In de meeste gevallen is een onderzoek niet nodig, omdat er vaak aan de hand van de klachten al te achterhalen is wat het probleem is met uw iPhone 7 plus.

Prijs € 29,-

Gerelateerde iPhone modellen

Heb je een andere iPhone die je wil laten repareren? Bekijk al onze reparaties:

iPhone 7 

Overige iPhone modellen