iPhone Xs Max reparatie door Repair IT Now

iPhone Xs Max reparatie? Repair IT Now is de iPhone reparatie specialist van de regio!

iPhone Xs Max reparatie nodig? Meld hier jouw reparatie aan

Naast de nieuwe iPhone XR en de XS is sinds september ook de iPhone XS Max verkrijgbaar in Nederland.
De iPhone XS Max heeft het grootste scherm wat Apple tot nu toe gemaakt heeft. Het scherm van de iPhone XS Max is in principe even groot als die van van de iPhone 8 Plus, maar dan zonder de schermranden. Het scherm geeft prachtige beelden. De iPhone XS Max heeft een glazen achterkant en de zijkant heeft een roestvrijstalen rand.
De afmetingen van de iPhone XS Max zijn 157,5 x 77,4 x 7,7 mm.
Helaas kan het scherm van deze smartphone ook breken door een ongelukje. Wij kunnen u helpen om de reparatie snel voor u uit te voeren. Niemand wilt immers zijn telefoon lang missen. De meeste onderdelen hebben wij in huis en mocht dit niet het geval zijn kunnen wij er bijna altijd voor zorgen dat dit de volgende dag is. Maak dus snel een afspraak of bel naar 0184-745905.

Repair IT Now zit gevestigd bij de afslag Sliedrecht-Oost en is eenvoudig bereikbaar via de omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, , Breda, Tiel, Hendrik-ido-ambacht etc. Daarnaast zit het pand op het bedrijventerrein tegenover het station van Sliedrecht. Vanaf de trein is het namelijk maar 3 minuten lopen.

Alle iPhone XS Max reparaties door Repair IT Now.jpg

Goedkoop iPhone Xs Max scherm reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone reparaties en hebben al jarenlange ervaring in scherm- accu- en laadpunt reparaties. Onze reparatieafdeling beschikt over professionele apparatuur en gereedschap om uw toestel vakkundig te repareren. Dus mocht het u overkomen dat het scherm van uw iPhone XS Max breekt kunnen wij u snel verder helpen. Heeft u nog vragen over de reparatie of wilt u bellen om een afspraak te maken dan kunnen wij u gelijk te woord staan en u verder helpen. Bij Repair IT Now krijgt u 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel, wij repareren uitsluitend met originele onderdelen. U kunt ons vinden tegenover het station in Sliedrecht aan het Stationspark 709.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Direct uw iPhone Xs Max scherm reparatie aanmelden? iPhone Xs Max laten repareren?

iPhone Xs Max opsturen voor reparatie

Woont u buiten onze regio of heeft u het erg druk en geen tijd om langs te komen met uw toestel dan kunt u de iPhone XS Max ook naar ons opsturen. Wij zorgen er dan weer voor dat uw smartphone gerepareerd terug wordt verstuurd. Op deze manier bespaart u onnodige kosten en tijd.

Wij adviseren u om het pakket verzekerd te versturen naar Repair IT Now, Stationspark 709, 3364 DA in Sliedrecht. Voor het retour sturen (verzekerd tot 500 euro) vragen wij 12,95 euro incl. btw. Mocht de telefoon eerst onderzocht moeten worden zijn de onderzoekskosten 29 euro incl. btw en deze kosten komen te vervallen als u tot reparatie overgaat.

Voor meer vragen over het opsturen van uw iPhone kunt u terecht bij onze klantenservice.

Uw iPhone Xs Max opsturen voor reparatie?

iPhone Xs Max en clearplex

Afspraak maken voor Clearplex op iPhone

Wilt u uw nieuwe iPhone XS Max extra beschermen tegen krassen en stoten, dan bent u hier ook aan het goede adres. Wij kunnen uw toestel voorzien van ClearPlex. Met Clearplex maak je in zeer korte tijd een screen- of backprotector. Het is een techniek waarbij een zelfherstellende folie (nano technologie) met een gel laag wordt vastgezet. De folie laat niet los en er komen geen luchtbelletjes onder. Het voordeel van deze protectie is dat je door de folie je scherm beschermt en de levensduur en duurzaamheid van je smartphone verlengt. Mocht u interesse hebben in deze protectie kunt u een afspraak maken met ons en kunt u meekijken hoe één van onze deskundige reparateurs het op uw toestel bevestigd.

Snelle iPhone Xs Max reparatie met garantie

iPhone Xs Max reparatie prijzen

Hieronder vind je de meest voorkomende iPhone XS Max reparaties

iPhone XS Max reparatie prijzen:

iPhone XS Max OEM scherm (touchscreen + LCD) reparatie: 379 euro

iPhone XS Max behuizing vervangen of achterkant vervangen: op aanvraag

iPhone XS Max accu vervangen: op aanvraag

iPhone XS Max laadpunt reparatie: op aanvraag

iPhone XS Max front camera reparatie: op aanvraag

iPhone XS Max achter camera reparatie: op aanvraag

iPhone XS Max WIFI reparatie: op aanvraag

iPhone XS Max luidspreker reparatie: op aanvraag

iPhone XS Max oorspeaker reparatie: op aanvraag

iPhone XS Max algemeen onderzoek 29 euro

iPhone XS Max chemisch reinigen: 29 euro

iPhone XS Max software herstel / update: 55 euro

iPhone XS Max gegevens overzetten: 55 euro

Gerelateerde iPhone modellen

Wanneer je een andere iPhone hebt en deze wilt laten repareren:

iPhone X

iPhone Xr

iPhone Xs

Overige iPhone modellen