Als u uw Apple iPod Touch 4G reparatie wilt laten uitvoeren door een vakkundige reparateur. Bij Repair IT Now bent u op het juiste adres. Wij bieden vakkundige iPod reparaties tegen een uitstekende service in Sliedrecht en omgeving.

Binnen ons filiaal in Sliedrecht voeren wij alle iPod reparaties uit met originele onderdelen. U krijgt bij ons 6 maanden garantie. Dat is  3 maanden langer dan elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPod Touch 4G reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Hieronder hebben wij de meest voorkomende iPod Touch 4G reparaties op een rij gezet. Staat uw iPod Touch 4G reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw iPod Touch 4G? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw iPod Touch 4G reparatie op ons filliaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

iPod Touch 4 reparatie

Selecteer je defecte onderdeel

iPod Touch 4 reparaties opgesomd

Scherm reparatie

iPod Touch 4G Frontglas is gebroken. iPod 4G scherm en touchscreen reparatie

Prijs € 79

Behuizing vervangen

Prijs € –

Camera vervangen

iPod 4G camera achter vervangen of laten repareren? Maak een afspraak bij Repair IT Now en wij zorgen er voor dat dit probleem opgelost wordt!

Prijs € 50

Reparatie selfiecamera

iPod 4G camera voor  (front camera) vervangen? Repair IT Now repareert uw iPod Touch 4G front camera

Prijs € 50

Batterij vervangen

Gaat je iPhone batterij snel leeg? Of laad deze helemaal niet meer op? Dan kunnen je batterij vakkundig voor je vervangen tegen een scherpe prijs.

Van € 50

Trilfunctie reparatie

Laadpunt reparatie

iPod Touch 4G dockconnector reparatie of vervangen? De prijs voor deze reparatie is op aanvraag. Neem contact op met Repair IT Now en wij zullen u direct de prijs voor deze reparatie uitzoeken en doorgeven

Prijs op aanvraag

WiFi-signaal reparatie

Kunt u met uw iPod Touch 4G niet met WiFi verbindingen verbinden of kunt u helemaal geen WiFi signalen oppakken? iPod 4G WiFi reparatie vakkundig door Repair IT Now

Prijs € 50

Lichtsensor reparatie

Prijs € –

Signaal reparatie

Prijs € –

Koptelefoon-ingang reparatie

iPod 4G hoofdtelefoon aansluiting laten vervangen door een specialist? Bij Repair IT Now werken reparateurs met echte vakkennis, wij kunnen gemakkelijk en professioneel deze reparatie uitvoeren.

 Prijs € 50

Speaker reparatie

iPod Touch  4G speaker vervangen / reparatie

Prijs € 50

Oorspeaker reparatie

Prijs € –

Powerknop reparatie

Prijs € –

Muteknop reparatie

Prijs € –

Microfoon reparatie

Prijs € –

Homeknop reparatie

iPod 4G homeknop werkt niet (goed). iPod Touch 4G home button reparatie.

Prijs € 50

Vochtschade reparatie

Heeft uw iPod Touch 4G vochtschade opgelopen doordat hij bijvoorbeeld in het water is gevallen? Het is aan te raden om dan zo spoedig mogelijk een afspraak met ons te maken. Repair IT Now heeft namelijk professionele apparatuur om uw iPod Touch 4G chemisch te reinigen. 

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Kunt u zelf niet achterhalen wat er aan de hand is met uw iPod Touch 4G ? Wij kunnen dan een onderzoek voor u verrichten.Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPod 4G 

Prijs € 29