Eerste informatie over de iPhone X Plus

De iPhone X Plus komt eraan

Na het overweldigende vlaggenschip de iPhone X vorig jaar komt er volgens zeggen de opvolger aan: de iPhone X Plus. Hieronder kunt u de eerste verwachtingen lezen van deze nieuwe iPhone van Apple.

Scherm en design

Apple zou bezig zijn met het uitbrengen van de grootste iPhone tot nu. De iPhone X Plus zou een 6,5-inch OLED-scherm krijgen. Het scherm krijgt naar verwachting een resolutie van 1242 x 2688 pixels. De huidige iPhone X heeft een pixeldichtheid per inch van 458. Bij de nieuwe iPhone X Plus verwacht men dat deze komt te liggen tussen de 480 en 500 pixels per inch. Hierdoor zou alles op de iPhone X Plus net weer wat scherper worden.

iPhone X Plus 2018 scherm afmetingen in verglijking met een iPhone X
Volgens betrouwbare bronnen zou LG één van de leveranciers worden van dit nieuwe OLED-scherm. Ook Samsung zou nog een rol blijven spelen om aan alle vraag te kunnen blijven voldoen.
Men verwacht dat alle specificaties van de iPhone X ook in deze grotere iPhone X zullen terugkomen, zoals een vrijwel randloos scherm met een inkeping aan de bovenkant, de Face ID, de glazen achterkant met daarbij het draadloos opladen, een rand van staal en de Animojii functie.
Ook zal de X Plus net als zijn voorganger geen homeknop meer hebben.
Het nieuwe toestel zou een lengte van 157,5 mm krijgen, een breedte van 77,4 mm en een dikte van 7,9 mm.
Apple zou voor het nog prettiger gebruik van het scherm gekozen hebben voor een liggende weergave van het scherm. Deze is te vergelijken met de iPads. Hierdoor kun je meer informatie in beeld krijgen in apps als mail, agenda en adresboek. De planning volgens betrouwbare bronnen is dat Apple een landschapsmodus in gaat voeren.
In bijvoorbeeld de agenda-app zou je aan de ene kant de agenda kunnen zien en aan de andere kant van het scherm een afsprakenlijst. Ook zou het mogelijk zijn om meerdere gesprekken tegelijk te zien in de berichten-app. Verder kun je in het adresboek een contactkaart inzien en tegelijkertijd een lijst van andere adressen bekijken.

iPhone X Plus camera

De camera van de nieuwe iPhone X heeft volgens zeggen een 12-megapixel groothoek- en telelens camera. Deze zou geschikt zijn voor de portret functies en allerlei AR-functies.
Verder zou er net als in de X de True Depth-camera met waarschijnlijk dezelfde specificaties zijn.

Technische specificaties van de iPhone X Plus

Hoogstwaarschijnlijk krijgt de iPhone X Plus een splinternieuwe A12 processor, de opvolger van de huidige A11 chip.
In plaats van 3GB werkgeheugen van de iPhone X, zal de Plus 4GB RAM krijgen volgens bronnen. De verwachte opslag voor dit toestel is 64GB en 256GB.
Verder zou er een 18 Watt USB-C adapter worden meegeleverd om de iPhone snel te kunnen laden.

Releasedatum en prijs

De iPhone X Plus zal naar verwachting in september 2018 aangekondigd worden. In die maand of oktober zal dit model dan te verkrijgen zijn in verschillende landen.
Mede door het grotere scherm zal de prijs van dit toestel nog wat hoger liggen dan zijn voorganger. Men denkt daarom aan een prijs van 1200 euro of meer.

Snelle iPhone reparatie bij Repair IT Now

Repair IT Now heeft in de afgelopen maanden al de nodige reparaties uitgevoerd aan de iPhone X. Zodra de opvolger van de X de iPhone X Plus verkrijgbaar is zal ons team van geschoolde reparateurs klaar staan mocht u schade of problemen krijgen met dit toestel.
Ook met de andere modellen van iPhone, Samsung en overige merken kunt u hier terecht.
Wij weten hoe belangrijk bereikbaarheid is in deze tijd en proberen dan ook zo snel mogelijk u van dienst te zijn.

iPhone reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.