Op 9 oktober was de iPhone 6s beschikbaar gesteld in Nederland.Het is al een aantal weken verder dat de iPhone 6s beschikbaar is in Nederland. Bij Repair IT Now hebben wij er al iPhone 6s schermen vervangen. Met trots willen wij dit delen met jullie op onze blog. Voor de klant met een gebarsten scherm is dit natuurlijk niet zo leuk, wel was het fijn dat zij zo snel terecht bij ons konden.

iPhone 6s los scherm OEM - Repair IT Now (61)

Kapot scherm iPhone 6s

Net als de voorgangers van de iPhone 6 wordt waarschijnlijk de populairste reparatie van de iPhone 6s het vervangen van het scherm. Bij Repair IT Now is de iPhone 6 één van de top 5 meest gerepareerde telefoons op dit moment. Dit is ook niet zo gek want er zijn op moment ontzettend veel iPhone 6 smartphones verkocht. Ben je nog niet in bezit van een iPhone 6s en twijfel je of je deze moet kopen dan adviseren wij jou een om een kijkje te nemen naar het blog wat wij hebben geschreven: iPhone 6s kopen of niet?

Het kan al zo zijn dat jij al in bezit van een iPhone 6s of een iPhone 6s plus. De kans bestaat dan ook dat je deze per ongeluk hebt laten vallen en dat nu je scherm van je iPhone kapot is. Omdat je per dag zoveel keer naar het scherm van je telefoon kijkt is het irritant wanneer hier het glas van gebarsten of wanneer de touchscreen niet reageert. Vroeger had je namelijk nog een apart “toetsenbord” of knoppen om je telefoon mee te bieden. Tegenwoordig is dit 1 groot scherm aan de voorkant van de telefoon en touchscreen fungeert om je smartphone mee te bedienen.

Het scherm van iPhone 6s komt met een Retina HD-display met 3D Touch. De resolutie van 1334 x 750 pixels bij 326 ppi, contrast­verhouding 1400:1 (standaard), ‘Dual-domain’-pixels voor brede kijkhoek en vingerafdruk­bestendige, vetafstotende coating.

Foto’s los scherm iPhone 6s origineel OEM

Hieronder kunnen jullie een aantal foto’s zien van een iPhone 6s wit OEM scherm en een iPhone 6s zwart OEM scherm.

iPhone 6s los scherm OEM - Repair IT Now (81)
iPhone 6s los scherm OEM - Repair IT Now (71)
iPhone 6s wit los scherm OEM - Repair IT Now (21)
iPhone 6s los scherm wit OEM - Repair IT Now (10)

iPhone 6s scherm vervangen binnen 30 minuten inclusief garantie

Bij Repair IT Now kunnen kunnen wij uw iPhone 6s binnen 30 minuten vervangen. Wel adviseren wij u vooraf eerst een afspraak te maken zodat wij in onze agenda rekening kunnen houden dat u er aan komt en de tijd voor u kunnen nemen. Sindskort hebben wij ook een bedrijfsfilm gemaakt van het repareren van een iPhone 6s scherm. Tijdens de reparatie krijgt u van ons een kopje verse bonen koffie en meekijken met de reparatie.

Wanneer een iPhone 6s scherm reparatie?

Het onderdeel wat het meest kapot gaat bij een iPhone 6s is het scherm oftewel het touchscreen. Bij de iPhone 6s bestaat deze uit één module samen met de 3D-touch. Is uw  iPhone 6s scherm gebarsten gegaan door een val of zit er een barst in het scherm? Hieronder vindt u een opsomming een aantal klachten, waarbij wij uw iPhone 6s scherm zullen vervangen. Komt één van de onderstaande verschijnselen u bekend voor, aarzel dan niet en maak een afspraak bij Repair IT Now.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

Wat kost een iPhone 6s scherm reparatie?

Voordat je een iPhone 6s reparatie wilt laten uitvoeren begrijpen wij dat je eerst de prijs hiervan wilt weten. Daarom hebben wij een overzicht per reparatie van een onderdeel opgesteld. Voor het overzicht van een iPhone 6s reparatie kan je hier terecht: Prijzen iPhone 6s reparatie.

Wanneer je in bezit bent van een iPhone 6s plus kan terecht bij de volgende pagina: Prijzen iPhone 6s plus reparatie.

Uiteraard kunt u ook terecht bij Repair IT Now voor het repareren van overige iPhone toestellen: Overzicht iPhone modellen en reparaties

iPhone 6s wachten op de reparatie

Wanneer je scherm kapot is van je iPhone 6s bieden wij bij Repair IT Now twee services. Als je in de buurt woont kan je bij ons langskomen (vooraf eerst afspraak maken) en op de reparatie wachten. Wij begrijpen dat je eigenlijk je nieuwe iPhone niet kan missen. Bij het vervangen van een iPhone scherm kan je op de reparatie wachten. Na de reparatie kan je pinnen of contact betalen. Bij Repair IT Now zit u goed voor vakkundige en betaalbare iPhone 6s scherm reparaties! Ons kantoor zit gevestigd in Sliedrecht (langs de A15 snelweg afslag Sliedrecht-Oost). Sliedrecht ligt tussen Dordrecht en Gorinchem.

iPhone 6s reparatie direct aanmelden? iPhone 6s scherm reparatie?

iPhone 6s opsturen voor reparatie

Is het een te grote afstand om naar Sliedrecht te komen? Of kost het te veel tijd? Dan hebben wij hier een unieke service voor. Je kan je iPhone 6s scherm reparatie aanmelden via onze website en vervolgens je iPhone 6s opsturen naar ons. Wel willen wij als tip meegeven je telefoon verzekerd naar ons te versturen en goed inpakt. Wanneer de iPhone bij ons binnen is wordt deze dezelfde dag gerepareerd en verzeker terug gestuurd naar je. (bij nieuwe klanten vragen wij om vooraf te betalen via bank overschrijving of iDeal, voor iDeal wordt hier een batch voor gemaakt en deze krijg je per email.

iPhone 6s reparatie direct aanmelden? iPhone 6s opsturen voor reparatie?