Eerste weetjes over de iPhone 8 door Repair IT Now

Terwijl er nog een aantal klanten wachten op de levering van hun nieuwe iPhone 7 die onlangs is geïntroduceerd, zijn de eerste nieuwtjes over het opvolgende toestel de iPhone 8 al bekend.
Deze nieuwe smartphone wordt verwacht in 2017. Normaal gesproken is de opvolger van de iPhone 7 de iPhone 7s, maar volgens betrouwbare bronnen gaat Apple deze s-serie overslaan en gelijk de iPhone 8 uitbrengen.
Apple heeft daar een goede reden voor. In 2017 wil Apple extra uitpakken, omdat het een jubileumjaar voor de iPhone is. De smartphone bestaat dan namelijk 10 jaar. Er zal dan ook vast veel media aandacht komen voor Apple.
Ook is Apple voornemens om wat sneller vernieuwingen door te voeren, er zijn plannen om de technologie van de iPhone 8 waanzinnig uit te breiden.
Volgens betrouwbare bronnen gaat Apple volgend jaar drie i.p.v. twee nieuwe iPhones introduceren in de huidige formaten 4,7 en 5,5 inch en een derde model van 5 inch.

Glazen behuizing en OLED-scherm

Verder gaat de aluminium behuizing vervangen worden door glas of een keramisch materiaal. Bij de 4-serie was zowel de voor- en achterzijde ook al gemaakt van glas. Dit had wel vaak breukschade als gevolg. Apple zou daarom van plan zijn om een veel sterkere glassoort te gaan gebruiken. Het zou gaan om een edge-to-edge scherm, dat wil zeggen dat het glas dus loopt tot aan de rand.
Dit zou een model worden dat speciaal wordt geïntroduceerd voor het 10-jarig jubileum.
Apple wil de iPhone 8 voor het eerst met een OLED-scherm gaan produceren, dit scherm zal beter zicht geven in fel omgevingslicht en ook energiezuiniger zijn.

Draadloos opladen

Hoogstwaarschijnlijk gaan bepaalde modellen zo uitgevoerd worden dat ze draadloos opgeladen kunnen worden. Door de aanwezigheid van een Smart Connector hoef je de Lightning-poort niet meer te gebruiken.

Geen homeknop meer

Al geruime tijd zijn er geruchten dat de homeknop gaat verdwijnen. Apple zou de homeknop en de Touch ID-sensor van de iPhone 8 willen gaan verwerken achter het scherm. Dit zou technisch al realiseerbaar zijn.

Het is nog even wachten voor de iPhone-liefhebbers, maar als Apple gaat waarmaken wat ze voor ogen hebben qua nieuwe technologie is dit
wel iets waar menigeen naar uit zal kijken.

iPhone 8 reparatie

Tot de iPhone 8 geïntroduceerd worden zijn wij waarschijnlijk dagelijks bezig met het repareren van iPhone 7 toestellen en iPhone 6 toestellen. Wij zijn benieuwd hoe de iPhone 8 er uiteindelijk uit komt te zien en welke specificaties de telefoon heeft. Natuurlijk kijken wij uit om de eerste iPhone 8 te repareren!

iPhone 8 scherm vervangen

Zoals in de eerste weetjes naar voren komen komt de iPhone 8 waarschijnlijk met een glazen behuizing en OLED-SCHERM. De reparatie van het scherm wordt dan weer duurder omdat een OLED-scherm duurder is dan een normaal scherm. Verder maakt de glazen behuizing de reparatie van de iPhone 8 ook een stuk lastiger omdat glas sneller kapot gaat met repareren dan een aluminium behuizing. Op dit moment stromen er iPhone 7 reparaties binnen met een kapot scherm. iPhone 7 scherm vervangen? Repair IT Now is klaar voor iPhone 7 scherm reparaties

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] iPhone 7 worden de eerste twee formaten ook gebruikt. Eerder hebben wij een blog geschreven over de eerste weetjes over de iPhone 8. De 5,8 inch, het grootste formaat, wordt het nieuwe model met als enige een OLED-scherm en een […]

  2. […] alleen de iPhone 8 (eerste weetjes over de iPhone 8), maar ook de iPad die in 2017 gelanceerd wordt, zal voorzien zijn van een randloos scherm zonder […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.