Repair IT Now https://www.repairitnow.nl Smartphone, telefoon, GSM en tablet reparatie Sat, 24 Jun 2017 10:16:33 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8 Repair IT Now groeit verder en haalt het AD https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-groeit-verder-en-haalt-het-ad/ https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-groeit-verder-en-haalt-het-ad/#respond Sat, 24 Jun 2017 10:08:17 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=2046 Mikail Yilmaz zette Repair IT Now op als student op. Nu heeft het bedrijf in Sliedrecht zes medewerkers.

The post Repair IT Now groeit verder en haalt het AD appeared first on Repair IT Now.

]]>
Mikail Yilmaz zette Repair IT Now op als student op. Nu heeft het bedrijf in Sliedrecht zes medewerkers.

Algemeen Dagblad 24-6-2017 Repair IT Now - Mikail Yilmaz

Algemeen Dagblad inhoudsopgave 24-6-2017 Repair IT Now

The post Repair IT Now groeit verder en haalt het AD appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-groeit-verder-en-haalt-het-ad/feed/ 0
Hoe verslaafd zijn we aan onze smartphone? https://www.repairitnow.nl/hoe-verslaafd-zijn-we-aan-onze-smartphone/ https://www.repairitnow.nl/hoe-verslaafd-zijn-we-aan-onze-smartphone/#respond Thu, 15 Jun 2017 11:38:07 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=2029 Smartphones beginnen een steeds grotere rol in ons leven te spelen. We kunnen tegenwoordig bijna niet meer zonder onze telefoon. Vier op de tien Nederlanders geven zelfs aan niet meer één dagje zonder te kunnen. Tegelijkertijd ergert toch bijna 70 procent van de Nederlanders zich aan mensen die te veel op hun telefoon zitten. De […]

The post Hoe verslaafd zijn we aan onze smartphone? appeared first on Repair IT Now.

]]>
Smartphones beginnen een steeds grotere rol in ons leven te spelen. We kunnen tegenwoordig bijna niet meer zonder onze telefoon. Vier op de tien Nederlanders geven zelfs aan niet meer één dagje zonder te kunnen. Tegelijkertijd ergert toch bijna 70 procent van de Nederlanders zich aan mensen die te veel op hun telefoon zitten. De grote vraag is dus of onze generatie verslaafd dreigt te worden aan smartphones en hoe we dat tegen kunnen gaan.

Recent onderzoek door RTL Nieuws laat zien dat we steeds meer gehecht raken aan onze smartphone. Uit hun onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlander wel 5 keer per uur op zijn telefoon kijkt en een kwart van de Nederlanders geeft ook toe daar te veel bezig te mee zijn.

Verslaving en slaapproblemen

Door alle leuke apps en sociale platformen raken er steeds meer mensen verslaafd aan hun telefoon. Eén op de vijf Nederlanders geeft dit ook toe, maar in werkelijkheid zullen deze cijfers veel hoger liggen.

De auteur van het boek Socialbesitas noemt het echter geen echte verslaving. Hij stelt wel dat er heel veel mensen gedwongen op hun smartphone zitten en dat best een probleem kan zijn. Wanneer mensen niet goed meer kunnen slapen omdat ze niet van hun telefoon af kunnen blijven of heel de nacht filmpjes kijken, kan dit er voor zorgen dat hun slaapritme verstoord wordt. Het gevolg hiervan is dat mensen ‘s nachts steeds langer wakker liggen en overdag vermoeid zijn. Door je smartphone te gebruiken voordat je gaat slapen, bereik je juist het omgekeerde. Het licht van je telefoon zorgt er juist voor dat je je niet moe gaat voelen en nog minder snel in slaap valt.

Gebrek aan concentratie

Een ander gevolg van het vele gebruik van smartphones is dat mensen zich steeds slechter kunnen concentreren. Wanneer je op het werk zit of huiswerk moet maken voor school is het veel leuker en verleidelijker om je telefoon te pakken en ondertussen even door je social media te scrollen. Dit zorgt er wel voor dat je je niet goed op één taak kan richten. Wanneer je bijvoorbeeld heel de dag door berichten krijgt, kan dit er voor zorgen dat je concentratie-duur korter wordt.

Apps tegen telefoongebruik

Er zijn tegenwoordig ook apps ontwikkeld die je kunnen helpen bij het tegengaan of bewust maken van je eigen telefoongebruik. Deze apps zijn voor zowel Android als Apple toestellen te installeren.

Quality Time en Moment

Beide apps houden bij hoeveel keer je per dag op je telefoon zit en hoe lang je per app online bent. Veel mensen zijn zich er niet zo van bewust dat ze zoveel op hun telefoon zitten en dit kan helpen bij het tegengaan van een smartphoneverslaving.

Forest

Forest is een app waar je gemotiveerd wordt om voor langere tijd je telefoon uit te zetten. Je kan zelf kiezen of je een kwartier of misschien zelfs 2 uur je telefoon uit wilt zetten en hier virtueel bomen mee planten. Hoe langer je je smartphone uit zet, hoe groter en mooier de boom. Als je binnen die tijd toch op je telefoon kijkt, gaat je boom dood. Wanneer je deze app intensief gebruikt kan je een heel bos maken aan bomen.

DinnerTime Plus

Deze app is erg handig om het telefoongebruik van kinderen te reguleren Wanneer ouders en hun kinderen deze app downloaden, kunnen de ouders enkele apps blokkeren. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een tijdslimiet in te stellen. Bij whatsapp kan bijvoorbeeld ingesteld worden dat het een uurtje mag worden gebruikt door de kinderen.

Sociale leven

Een ander effect van sociale media is dat het een negatief gevolg kan hebben op je sociale leven. Dit komt omdat als je afspreekt met vrienden, iedereen vaak bezig is met hun telefoon en met andere mensen lopen te appen. Daarnaast is het ook zo dat mensen agressiever reageren door sociale media. De drempel om iets te zeggen wat je normaal nooit zou durven te zeggen is hier verdwenen. Vroeger schreven mensen elkaar een brief en was de drempel dus een stuk hoger omdat dat een stuk meer moeite kost.

Probleem of geen probleem?

Veel mensen die hun telefoon veelvuldig gebruiken, ervaren dit toch niet echt als een probleem. Het wordt voor veel mensen pas een probleem wanneer het gevolgen gaat hebben voor hun slaap, werk of hun relaties. Wanneer je het gevoel hebt te veel op je telefoon te zitten is er makkelijk wat aan te doen. Om dit het beste te testen is het handig om elke keer na te gaan waarom je op je telefoon zit. Is het misschien uit verveling, of wanneer een gesprek niet meer zo lekker loopt in het echte leven?

Een oplossing hiervoor is om je telefoon uit te zetten ‘s avonds zodat het wat moeilijker is om er even snel op te kijken. Daarnaast kan je je telefoon ook gewoon eventjes wegleggen. Het maken en houden aan afspraken is vooral erg belangrijk.

Andere tips zijn:

 • Koop een echte wekker en gebruik je  smartphone niet in de slaapkamer.
 • Neem niet overal je telefoon mee naartoe en zorg er in ieder geval voor dat hij niet altijd in het zicht ligt.
 • Zet alle notificaties van apps uit, zodat je niet telkens afgeleid wordt.

The post Hoe verslaafd zijn we aan onze smartphone? appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/hoe-verslaafd-zijn-we-aan-onze-smartphone/feed/ 0
Alles over de nieuwe iOS 11 update https://www.repairitnow.nl/alles-over-de-nieuwe-ios-11-update/ https://www.repairitnow.nl/alles-over-de-nieuwe-ios-11-update/#respond Mon, 12 Jun 2017 14:44:56 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=2021 Welke iPhones en iPads zijn geschikt voor iOS 11? Vorige week tijdens de WWDC-presentatie heeft Apple enkele nieuwe functies van de iOS 11 aangekondigd. Daarnaast heeft Apple ook laten weten welke toestellen wel en niet compatible zullen zijn met de nieuwe iOS. De schrik zat er goed in toen ze bekend maakten dat sommige oudere iPhones […]

The post Alles over de nieuwe iOS 11 update appeared first on Repair IT Now.

]]>
Welke iPhones en iPads zijn geschikt voor iOS 11?

Vorige week tijdens de WWDC-presentatie heeft Apple enkele nieuwe functies van de iOS 11 aangekondigd. Daarnaast heeft Apple ook laten weten welke toestellen wel en niet compatible zullen zijn met de nieuwe iOS. De schrik zat er goed in toen ze bekend maakten dat sommige oudere iPhones en iPads niet meer geüpdatet kunnen worden naar iOS 11.

iPhone 5, iPhone 5C en iPad 4 vallen buiten de boot

Apple heeft laten weten dat de mogelijkheid om je iPhone te updaten naar iOS 11 waarschijnlijk deze herfst al zal komen. Helaas kan niet iedereen zijn iPhone of iPad op iOS 11 laten draaien. De iPhone 5, iPhone 5C en de iPad 4 kunnen niet meer overstappen naar de nieuwste iOS update. Het is niet de eerste keer dat er iPhone toestellen zijn die niet meer compatible zijn met de nieuwste iOS. Ook bij de overgang van iOS 8 naar iOS 9 vielen er enkele toestellen af. De iPhone 5, iPhone 5C en iPad 4 blijven op iOS 10 draaien, waar nog wel wat bugfixupdates voor komen. Daarnaast is er nog een nieuwe iOS 10.3.3 update in ontwikkeling om de iPhones goed te blijven beveiligen en eventuele problemen op te lossen.

De iPhones waar de update wel voor gaat gelden zijn:

 • iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus
 • iPod touch (zesde generatie)
 • iPad Air, iPad Air 2, iPad (2017)
 • 12,9-inch iPad Pro (1e en 2e generatie), 9,7-inch iPad Pro, 10,5-inch iPad Pro
 • iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4

32-bit en 64-bit toestellen

De reden waarom de iPhone 5, iPhone 5C en de iPad 4 niet meer kunnen draaien op iOS 11, is simpelweg omdat dit nog 32-bit toestellen zijn. De nieuwere toestellen draaien allemaal op een 64-bit processor. Een gevolg hiervan is dat bepaalde apps alleen nog geüpdatet kunnen worden op de 64-bit toestellen. Apple maakt gebruik van deze processors sinds 2013 met de lancering van de iPhone 5s.

iOS update bij Repair IT Now

Wanneer u problemen heeft met de iOS 11 update of het graag voor de zekerheid door een expert laat doen, kunt u een afspraak maken bij Repair IT Now. Wij kunnen een back-up maken van uw gegevens en vervolgens de update voor u uitvoeren zodat er niks fout of verloren kan gaan. Ook voor alle andere softwareproblemen kunt u terecht bij Repair IT Now. Onze technische dienst kan u helpen met vrijwel elk probleem!

iPhone of iPad reparatie aanmelden?

The post Alles over de nieuwe iOS 11 update appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/alles-over-de-nieuwe-ios-11-update/feed/ 0
Aangepaste openingstijden i.v.m. de verhuizing https://www.repairitnow.nl/aangepaste-openingstijden-ivm-de-verhuizing/ https://www.repairitnow.nl/aangepaste-openingstijden-ivm-de-verhuizing/#respond Tue, 23 May 2017 13:09:09 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=2011 Vanaf Hemelvaartsdag (25 mei) zijn wij een aantal dagen gesloten. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt welke dagen wij gesloten zijn. Repair IT Now sluit een paar dagen i.v.m. de verhuizing naar het nieuwe pand: Donderdag 25 mei i.v.m. Hemelvaart Vrijdag 26 mei i.v.m. verhuizen naar nieuwe pand Zaterdag 27 mei i.v.m. verhuizen naar nieuwe […]

The post Aangepaste openingstijden i.v.m. de verhuizing appeared first on Repair IT Now.

]]>
Vanaf Hemelvaartsdag (25 mei) zijn wij een aantal dagen gesloten. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt welke dagen wij gesloten zijn.

Repair IT Now sluit een paar dagen i.v.m. de verhuizing naar het nieuwe pand:

 • Donderdag 25 mei i.v.m. Hemelvaart
 • Vrijdag 26 mei i.v.m. verhuizen naar nieuwe pand
 • Zaterdag 27 mei i.v.m. verhuizen naar nieuwe pand

Maandag 29 mei staan wij met ons team weer klaar om u te helpen aan het Stationspark 709 in Sliedrecht.
Het blijft wel mogelijk om uw reparatie via de mail (info[at]repairitnow.nl) of via de site aan te melden. Na de verhuizing neemt Repair IT Now weer zo snel mogelijk contact met u op. Als u uw reparatie aanmeldt via de site in deze periode krijgt u 10 procent korting.

Meld je reparatie alvast aan en ontvang 10% korting*

Smartphone of tablet reparatie aanmelden?

*Reparaties worden pas uitgevoerd vanaf 29 mei. Korting geldt alleen voor de reparaties die aangemeld zijn van 25 mei tot en met 28 mei via de website.

The post Aangepaste openingstijden i.v.m. de verhuizing appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/aangepaste-openingstijden-ivm-de-verhuizing/feed/ 0
Eerste Samsung S8 reparaties komen binnen bij Repair IT Now https://www.repairitnow.nl/eerste-samsung-s8-reparaties-komen-binnen-bij-repair-now/ https://www.repairitnow.nl/eerste-samsung-s8-reparaties-komen-binnen-bij-repair-now/#respond Sat, 06 May 2017 09:10:14 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=2003 De Samsung S8 in een korte samenvatting De nieuwe Samsung Galaxy S8 heeft een 5,8 inch Quad HD display. Hierdoor heeft het toestel nauwelijks randen en lijkt het alsof het toestel bestaat uit een en al scherm. Zowel de Samsung S8 en de S8 plus (hierna als S8+) is verkrijgbaar in drie kleuren midnight black (zwart), […]

The post Eerste Samsung S8 reparaties komen binnen bij Repair IT Now appeared first on Repair IT Now.

]]>
De Samsung S8 in een korte samenvatting

De nieuwe Samsung Galaxy S8 heeft een 5,8 inch Quad HD display. Hierdoor heeft het toestel nauwelijks randen en lijkt het alsof het toestel bestaat uit een en al scherm. Zowel de Samsung S8 en de S8 plus (hierna als S8+) is verkrijgbaar in drie kleuren midnight black (zwart), orchid gray (grijs) en arctic silver (zilver).

De achter camera van het toestel is 12 megapixel met Dual Pixel technologie. Dankzij deze techniek maak je bij weinig licht ook heldere foto’s. Een ander nieuw stukje techniek is dat de S8 en de S8+ beschikken over een irisscanner. Hiermee ontgrendel je de telefoon eenvoudig met je ogen.

Iets wat niet zichtbaar is maar wel heel handig is Samsung Dex. Deze software maakt het mogelijk om op je Samsung S8 telefoon te werken alsof het een desktop is. Je verbindt een muis, toetsenbord en de monitor met het dock en je kan vervolgens werken in een desktop-omgeving. Dat allemaal vanaf je telefoon! Kort samengevat je hebt dus geen gedoe meer met het overzetten van bestanden op je computer en laptop. Wanneer je de Samsung S8 vergelijkt met de Samsung Galaxy S7 Edge vallen de veranderingen mee.

Eerste Samsung Galaxy S8 reparaties

Ja je leest het goed! Bij Repair IT Now hebben wij de eerste Samsung S8 reparaties binnen. Ondanks het feit dat de S8 smartphone nog maar enkele dagen in Nederland beschikbaar is, hebben enkele toestellen al schade opgelopen. Een mogelijke oorzaak hoe dit kan gebeuren is, omdat het toestel erg glad is en snel uit je handen kan glippen. De meest voorkomende reparaties tot zover zijn de backcovers die barsten (achterkant) en het scherm / glas wat kapot is gegaan.

Gelukkig konden wij deze klanten direct helpen. Onder het genot van een kop koffie kunnen klanten bij ons meekijken met de reparatie. Binnen een klein half uur was de achterkant van het toestel vervangen. Voor het vervangen van de voorkant, ook wel het scherm moet helaas de achterkant eraf. Bij het vervangen van het scherm / glas rekenen wij altijd een nieuwe achterkant erbij omdat deze bijna altijd kapot gaat bij het openmaken van het toestel. Het vervangen van een Samsung Galaxy S8 scherm of een Samsung Galaxy S8+ scherm duurt bij ons ongeveer 35 minuten. Verder kan net als bij de Samsung S8 en de Samsung S7 Edge niet alleen het glas vervangen worden. De reparatie kan alleen uitgevoerd worden door de complete unit te vervangen (touchscreen + scherm + frame). Alle tarieven per onderdeel en montage voor de S8 en S8+ kan je vinden door op de links hieronder te klikken.

Prijzen Samsung Galaxy S8 reparaties

Prijzen Samsung Galaxy S8+ reparaties

Foto’s Samsung S8 en Samsung S8 scherm compleet zwart

Samsung s8 en samsung s8 plus scherm achterkant

Samsung s8 en samsung s8 plus scherm voorkant zwart

Bijna bij elke reparatie die wij uitvoeren blijft je data op je telefoon. Zelfs bij waterschade kunnen wij bij het herstellen en repareren hiervan in de meeste gevallen de data op je Samsung Galaxy S8 behouden. Uitzondering is bijvoorbeeld het herstellen van de software (in enkele gevallen). Voor elke Samsung S8 reparatie ben je bij Repair IT Now aan het juiste adres. Wij hebben de onderdelen zoals de achter camera, selfie camera, schermen , achterkant (backcover), batterij, microfoon, scherm (schermen) in de meeste gevallen op voorraad. De onderdelen die wij gebruiken zijn origineel van Samsung. Bij de meeste reparaties ontvang je 6 maanden garantie (uitzondering is waterschade).

Samsung Galaxy S8 reparatie klaar terwijl je wacht

Zoek je een Samsung expert waar jij je kapotte Samsung S8 wilt laten repareren? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak!

Samsung S8 reparatie direct aanmelden? Samsung S8 scherm vervangen?

Samsung Galaxy S8 opsturen voor reparatie

Mocht je niet in de buurt wonen dan kan je ten alle tijden ook je toestel opsturen en laten repareren. Wij houden je bij elke stap op de hoogte betreft de status van je Samsung Galaxy S8 reparatie. Ondanks dat je niet bij de reparatie aanwezig bent proberen wij je zo goed mogelijk te informeren. Wij weten hoe waardevol je tijd en toestel is!

Samsung Galaxy S8 opsturen voor reparatie?

Samsung S8 plus scherm achterkant

Samsung Galaxy S8 scherm met frame

Samsung S8 plus scherm achterkant

 

 

Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 schermen op voorraad bij Repair IT Now

 

The post Eerste Samsung S8 reparaties komen binnen bij Repair IT Now appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/eerste-samsung-s8-reparaties-komen-binnen-bij-repair-now/feed/ 0
In Nederland is de iPhone de populairste zakelijke smartphone https://www.repairitnow.nl/in-nederland-iphone-populairste-zakelijke-smartphone/ https://www.repairitnow.nl/in-nederland-iphone-populairste-zakelijke-smartphone/#respond Tue, 02 May 2017 13:37:11 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=1994 Met een marktaandeel van maar liefst 43% is iPhone de grootste op zakelijk gebied Vorig jaar was Android nog koploper in de Nederlandse zakelijke markt, maar Apple heeft zijn koppositie weer terug weten te veroveren. De iPhone heeft met 43% marktaandeel onder de Nederlandse bedrijven de meest gebruikte smartphone. Deze cijfers zijn gebleken na een […]

The post In Nederland is de iPhone de populairste zakelijke smartphone appeared first on Repair IT Now.

]]>
Met een marktaandeel van maar liefst 43% is iPhone de grootste op zakelijk gebied

Vorig jaar was Android nog koploper in de Nederlandse zakelijke markt, maar Apple heeft zijn koppositie weer terug weten te veroveren.
De iPhone heeft met 43% marktaandeel onder de Nederlandse bedrijven de meest gebruikte smartphone.
Deze cijfers zijn gebleken na een marktonderzoek van het afgelopen half jaar onder ruim 1700 Nederlandse bedrijven met 50 of meer werknemers.
Hieruit is naar voren gekomen dat de iPhone het populairst is onder de smartphone gebruikers.
Samsung komt op een 2e plaats met ruim ⅓ marktaandeel, Microsoft en Nokia volgen op de 3e en 4e positie.
De onderzoekers keken zowel naar het absolute marktaandeel van verschillende fabrikanten als naar de verschillende soorten bedrijven en de grootte ervan.
Opvallend is dat Apple vooral bij bedrijven met 250 tot 2500 medewerkers binnen Nederland en bedrijven van gemiddelde omvang populair is. iPhone haalt binnen deze soorten bedrijven een marktaandeel van 50% of hoger.
Samsung gaat echter aan kop bij multinationals en bedrijven in het publieke domein.

De veiligheid en ondersteuning van de iPhone

De redenen voor de keuze van een bepaald type en model smartphone is niet helemaal bekend. Het lijkt wel of veiligheid en ondersteuning hierin een rol spelen.
Apple heeft de afgelopen periode zich vooral ingezet op ondersteuning voor de zakelijke markt.
Dit onder andere met nieuwe samenwerkingen met grote zakelijke dienstverleners en met toegevoegde functionaliteit in iOS.

De waardevastheid van de iPhone

Zoals algemeen bekend is de iPhone waardevaster dan veel andere merken smartphones.
Wanneer je een iPhone koopt weet je dat deze na twee a drie jaar nog steeds aardig wat waard is en dat je deze wanneer je weer een nieuw toestel koopt nog steeds voor een goede prijs kunt verkopen.
Iedereen weet namelijk wat een iPhone is en kent de stevige constructie die jarenlang meegaat. Ook krijgen de telefoons nog lange tijd updates.
De Samsung smartphone is ook waardevaster dan de overige kleinere merken zoals bv Huawei, LG of Sony. Deze modellen zijn minder in trek ook al maken zij kwalitatief hoogwaardige smartphones. De waarde van een smartphone van een minder bekend merk gaat daarom ook sneller omlaag.
Je moet het ongeveer zo zien: een gekocht Android toestel is na enkele weken gebruik al 50% minder waard. Bij een iPhone ligt dat percentage op 30%.
Ook bij de tablets zie je dit. De Samsung tablets verliezen minder snel hun waarde dan de tablets van de kleinere merken. De iPad is onder de tablets weer het meest waardevast.
Samengevat hoe bekender het merk, hoe minder snel de waarde omlaag gaat.

Alle reparaties en mobiele abonnementen onder één dak

Repair IT Now is een regionale IT-partner. Wij bedienen diverse bedrijven in verschillende branches in de regio. Onze klanten zitten onder andere gevestigd in Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Arkel, Gorinchem, Tiel, Barendrecht en Ridderkerk. Voor alle telefoon reparaties kunt u terecht bij ons. Vanaf kwartaal 3 is het ook mogelijk om mobiele abonnementen via ons te laten verzorgen. U heeft dan één aanspreekpunt voor alle reparaties en zakelijke mobiele abonnementen.

The post In Nederland is de iPhone de populairste zakelijke smartphone appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/in-nederland-iphone-populairste-zakelijke-smartphone/feed/ 0
Repair IT Now draagt steentje bij aan Koningsdag 2017 Sliedrecht https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-draagt-steentje-bij-aan-koningsdag-2017-sliedrecht/ https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-draagt-steentje-bij-aan-koningsdag-2017-sliedrecht/#respond Wed, 26 Apr 2017 11:47:45 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=1987 Voor de 4e keer wordt Koningsdag gevierd op 27 april en dit jaar is bijzonder, want onze koning Willem-Alexander wordt 50 jaar. Er worden zoals ieder jaar weer heel veel activiteiten georganiseerd tijdens deze bijzondere dag. In Sliedrecht heeft Repair IT Now een bijdrage geleverd in de vorm van sponsoring voor deze dag. Hieronder het […]

The post Repair IT Now draagt steentje bij aan Koningsdag 2017 Sliedrecht appeared first on Repair IT Now.

]]>
Voor de 4e keer wordt Koningsdag gevierd op 27 april en dit jaar is bijzonder, want onze koning Willem-Alexander wordt 50 jaar.
Er worden zoals ieder jaar weer heel veel activiteiten georganiseerd tijdens deze bijzondere dag. In Sliedrecht heeft Repair IT Now een bijdrage geleverd in de vorm van sponsoring voor deze dag.

Hieronder het programma van Koningsdag 2017 in Sliedrecht:

 • 5.00 uur: Start van de jeugdmarkt
 • 9.00 uur: Vertrek muziekkorpsen en de kleuters vanaf het Winklerplein naar het gemeentehuis.
 • 9.30 uur: Opening Koningsdag, het hijsen van de vlag, toespraak van Burgermeester Van Hemmen. De plechtigheid wordt afgesloten met het zingen van het volkslied. Daarna volgt een uitvoering van muziekkorps Wilhelmus en een optreden van Crescendo en het kinderkoor.
 • 11.00-12.00 uur: Dansoptreden sportvereniging Synergos bij de muziektent.
 • 11.00-16.00 uur: Het dagprogramma met de traditionele activiteiten en ook enkele nieuwe attracties dit jaar.
 • 12.15-16.30 uur: Programma van Stichting Sliedrecht en Cultuur met o.a. VOC-schip, Big Ball Dancing, Jackpot Live, de Eiffeltoren en Robot Man.
 • 12.00-21.00 uur: Muzikaal programma op het Doctor Langeveldplein met o.a. JackFire Live band en Pianobar on tour.
 • 21.00 uur Einde Koningsdag 2017

10% korting op uw aangemelde reparatie via de site op Koningsdag (27 april)

Repair IT Now is op Koningsdag gesloten, maar mocht uw smartphone deze dag gevallen zijn of heeft u een andere reparatie aan uw telefoon of tablet dan kunt u dit vandaag aanmelden via onze site. Reparaties die aangemeld zijn op Koningsdag via onze site krijgen eenmalig 10% korting. Deze reparaties worden dan vanaf vrijdag 28 april in behandeling genomen.

Smartphone of tablet reparatie aanmelden?

Repair IT Now draagt een steentje bij aan Koningsdag 2017 in SliedrechtRepair IT Now in de krant het kompas door sponsoring Koningsdag 2017 Sliedrecht

The post Repair IT Now draagt steentje bij aan Koningsdag 2017 Sliedrecht appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-draagt-steentje-bij-aan-koningsdag-2017-sliedrecht/feed/ 0
Repair IT Now samen met Werkdynamisch.nl op de Fenexpo https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-samen-met-werkdynamisch-nl-op-de-fenexpo/ https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-samen-met-werkdynamisch-nl-op-de-fenexpo/#respond Wed, 12 Apr 2017 11:53:47 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=1951 Netwerken, Inspireren en zakendoen De Fenexpo Businessdagen zijn op 11, 12 en 13 april 2017 in de Evenementenhal te Gorinchem. De Fenexpo is het meest succesvolle netwerkevenement in Midden-Nederland. Tijdens de laatste beurs presenteerden ruim 200 bedrijven en instellingen zich aan ruim 6500 bezoekers. Stand 174 Samen met Werkdynamisch.nl delen wij een stand. U kunt ons […]

The post Repair IT Now samen met Werkdynamisch.nl op de Fenexpo appeared first on Repair IT Now.

]]>
Netwerken, Inspireren en zakendoen

De Fenexpo Businessdagen zijn op 11, 12 en 13 april 2017 in de Evenementenhal te Gorinchem. De Fenexpo is het meest succesvolle netwerkevenement in Midden-Nederland. Tijdens de laatste beurs presenteerden ruim 200 bedrijven en instellingen zich aan ruim 6500 bezoekers.

Stand 174

Samen met Werkdynamisch.nl delen wij een stand. U kunt ons vinden op stand nummer 174.

Gratis toegangskaarten

Wilt u gratis toegangskaarten voor de beurs? Deze kunt u ophalen op ons kantoor aan de kubus 131 te Sliedrecht.

Wees er snel bij want op is op!

Repair IT Now samen met Werkdynamisch op de fenexpo businessdagen 2017 (1)

The post Repair IT Now samen met Werkdynamisch.nl op de Fenexpo appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/repair-it-now-samen-met-werkdynamisch-nl-op-de-fenexpo/feed/ 0
Nick 1 van de winnaars van Skills Talents 2017 https://www.repairitnow.nl/nick-1-van-de-winnaars-van-skills-talents-2017/ https://www.repairitnow.nl/nick-1-van-de-winnaars-van-skills-talents-2017/#respond Fri, 07 Apr 2017 12:18:53 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=1944 Nick eerste geworden in het vakgebied ICT Een van onze parttimers, Nick heeft een mooi resultaat behaald bij deze Skills Talents 2017. Hij is 1e geworden in zijn vakgebied; Informatie & Communicatietechnologie en ook nog 3e als provincie team. Een hele knappe prestatie! Wat houdt Skills talents in? Skills Talents zijn de team vakwedstrijden voor […]

The post Nick 1 van de winnaars van Skills Talents 2017 appeared first on Repair IT Now.

]]>
Nick eerste geworden in het vakgebied ICT

Een van onze parttimers, Nick heeft een mooi resultaat behaald bij deze Skills Talents 2017.
Hij is 1e geworden in zijn vakgebied; Informatie & Communicatietechnologie en ook nog 3e als provincie team. Een hele knappe prestatie!

medaille en certificaat nick winnaar van skills talents 2017

Wat houdt Skills talents in?

Skills Talents zijn de team vakwedstrijden voor 4e-jaars vmbo-ers in vakmanschap. In 11 verschillende wedstrijden kunnen de leerlingen laten zien wat ze in hun mars hebben. De deelnemers werken in teams van 3 tijdens deze wedstrijden. Samenwerken onderling is een belangrijk element. De leerlingen maken tijdens de finale deel uit van het provincie team.
De deelnemers kunnen de beste worden in hun vakgebied, maar ook als provincie team.Het mooie is dat de leerlingen zich hierdoor niet alleen ontwikkelen op het talent van hun eigen vakgebied, maar dat zij ook kennismaken met andere beroepen.

Wedstrijd opdrachten

De wedstrijd opdrachten en bijbehorende beoordelingsformulieren worden ontwikkeld door WorldSkills Netherlands. Ze worden geschreven door docenten en vakmensen uit het betreffende vakgebied.

Nick van Repair IT Now bij Skills talents 2017

Nick Repair IT Now winnaar van skills talents 2017

 

The post Nick 1 van de winnaars van Skills Talents 2017 appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/nick-1-van-de-winnaars-van-skills-talents-2017/feed/ 0
Nieuwe functies en verbeteringen iOS 10.3 https://www.repairitnow.nl/nieuwe-functies-en-verbeteringen-ios-10-3/ https://www.repairitnow.nl/nieuwe-functies-en-verbeteringen-ios-10-3/#respond Fri, 31 Mar 2017 14:56:46 +0000 https://www.repairitnow.nl/?p=1934 Je kent het wel, je krijgt een nieuwe update van iOS op je iPhone en je laat hem meteen updaten zonder er bij stil te staan wat er nou eigenlijk voor nieuwe functies of verbeteringen er eigenlijk in deze update zitten. Speciaal voor jullie hebben wij deze veranderingen op een rijtje gezet. Ten eerste is […]

The post Nieuwe functies en verbeteringen iOS 10.3 appeared first on Repair IT Now.

]]>
Je kent het wel, je krijgt een nieuwe update van iOS op je iPhone en je laat hem meteen updaten zonder er bij stil te staan wat er nou eigenlijk voor nieuwe functies of verbeteringen er eigenlijk in deze update zitten. Speciaal voor jullie hebben wij deze veranderingen op een rijtje gezet.

Ten eerste is het belangrijk om te weten welke iPhones of iPads deze iOS update allemaal ondersteunen.
-iPhone 5 en nieuwer
-iPad 4e generatie en nieuwer
-iPad mini 2 en nieuwer
iPad Pro
-iPod touch 6e generatie

De vernieuwingen van iOS 10.3

1. Zoek mijn Earpods

Naast de functie ‘’Zoek mijn iPhone’’ heeft iOS met deze update het ook mogelijk gemaakt om je Earpods terug te kunnen vinden. Wanneer je één of beide Earpods kwijt bent geraakt, kan je via een app de locatie van je Earpods weer terugvinden. Daarnaast is het ook mogelijk om je Earpods een geluidje te laten maken, zodat als je in de buurt bent en ze verstopt zijn, je ze kan horen.

2. Overzichtelijk Apple ID-account

Bij de nieuwe update is je Apple ID-account overzichtelijker bij instellingen te vinden. Je Apple ID, iCloud, iTunes en App Store en Delen met gezin kun je hier onder anderen vinden. Bij de instellingen van je iPhone kun je voortaan je Apple account vinden met een foto en je gekoppelde apparaten. Alle basisinformatie van deze apparaten en je eigen account kun je hier vinden. Deze functie was voorheen te vinden onder de iCloud en nu is er een apart kopje voor gemaakt bij de instellingen.

3. iCloud opslag per onderdeel gerangschikt

Een andere nieuwe functie van iOS 10.3 is dat je nu veel beter je opslagverbruik kan zien. Apple heeft namelijk een balk ontworpen waar je per per onderdeel op kleur kan zien hoeveel opslag je verbruikt hebt. Al je foto’s, reservekopieën, documenten en e-mail staan vanaf nu dus apart bij je iCloud opslag.

4. Veranderingen aanbrengen bij muziek

Ook de muziek-app van Apple heeft wat verbeteringen gekregen. Zo is het lettertype kleiner geworden en de fotogrootte aangepast. Voor de update waren de foto’s van de nummers

iOS update laten uitvoeren door Repair IT Now

Heb je liever dat je de nieuwe update laat uitvoeren door een professional? Laat je iPhone of iPad dan updaten door een expert van Repair IT Now. Voor de update stellen wij eerst je belangrijke gegevens van je apparaat veilig en maken hier een backup van. Na de backup wordt je iPhone/iPad voorzien van de nieuwste iOS versie. De prijs voor het updates naar de nieuwste iOS versie is per apparaat 55euro incl. btw

iOS update laten uitvoeren door Repair IT Now?

The post Nieuwe functies en verbeteringen iOS 10.3 appeared first on Repair IT Now.

]]>
https://www.repairitnow.nl/nieuwe-functies-en-verbeteringen-ios-10-3/feed/ 0