Tijmen is reparateur en doet verschillende reparaties zowel van telefoons, tablets als laptops. Tijmen heeft gesolliciteerd voor de functie fulltime reparateur omdat hij zijn technische kennis graag op de werkvloer uit wilde oefenen. Op advies van Mikail is Tijmen hiernaast nog een BBL opleiding accountmanagement op niveau 4 gaan doen. Tijmen werkt momenteel 12 maanden bij Repair IT Now en heeft het erg naar zijn zin.

Interview met Tijmen

Vraag 1: wat is jouw kracht binnen het bedrijf?

Mijn expertise is computer en laptop reparaties. Ik ben innovatief en leergierig, ik weet veel van verschillende reparaties af en vind het leuk iedere keer weer wat bij te leren. Ook draag ik bij aan een gezellige werksfeer.

Vraag 2: welke merken en apparaten kun jij allemaal repareren?

Ik kan alle merken van telefoons, tablets, laptops en computers repareren. Van Apple tot Huawei, en van Playstations tot bijvoorbeeld een iPad of een elektrische fiets. Het maakt niet uit welk apparaat ik moet repareren, als we aan het onderdeel kunnen komen kan ik eraan beginnen.

Vraag 3: wat wil je nog leren?

Micro solderen en alles wat met apparaten te maken heeft waardoor mijn kennis in het vak nog breder wordt. Eind januari heb ik een cursus microsolderen (o.a. iPhone moederbord reparaties) gedaan. Dit is mij goed bevallen en ik word er steeds beter in!

Vraag 4: wat vind je prettig aan Repair IT Now?

De diversiteit aan reparaties en de zowel particulieren als zakelijke klanten die met verschillende problemen komen waardoor niets hetzelfde is en iedere reparatie weer een uitdaging is.

Vraag 5: waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik doe veel reparaties binnen het bedrijf en dat is mijn passie. Ik neem graag de leiding over het team en droom ervan in de toekomst hoofd technische dienst te worden.

GEÏNTERESSEERD OM DEEL UIT TE MAKEN VAN ONS TEAM?

Is techniek je passie? Wil je elke dag bezig zijn met de nieuwste technologieën in mobile devices? Voor komende jaren hebben wij hoge doelstellingen en verwachtingen! Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Wil je stage lopen of werken bij Repair IT Now?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.