Verschillende Google Pixel 3 reparaties

Google Pixel reparatie aanmelden?

Een van de compactere Google smartphones is de Pixel 3 met een scherm van 5,5-inch. Het design is gelijk aan zijn voorgangers, maar de camera is wel een stuk vooruit gegaan. Zowel de hardware als de accu zijn krachtig, waardoor het toestel lang mee kan. Google zorgt ervoor dat de Google Pixel 3 minstens twee jaar lang Android updates krijgt, zodat jouw toestel altijd op de nieuwste software blijft draaien. De Google Pixel 3 draagt het modelnummer A4RG013A.

Google Pixel 3 A4RG013A reparatie door Repair IT Now

Nu kan het voorkomen dat jouw smartphone schade opdoet. Dit kan te zien zijn aan een gebroken scherm, kapotte behuizing of in sommige gevallen is er zelfs sprake van waterschade. Er zijn veel verschillende onderdelen in een smartphone wat kapot kan gaan of minder goed kan gaan werken. De reparateurs van Repair IT Now raden aan om zelfs bij lichte schade een afspraak voor een reparatie in te plannen. Zo zorg jij ervoor dat jouw toestel door de tijd heen niet per ongeluk nog meer beschadigd raakt.

Kom langs voor een Google Pixel reparatie

Woon of werk jij in de buurt van Hardinxveld, Dordrecht, Rotterdam, Breda, Zwijndrecht, Gorinchem, Papendrecht of Barendrecht? Dan ben jij dicht in de buurt van ons Repair Centre. Je kunt ons vinden tegenover Station Sliedrecht, net langs de A15.

Google Pixel 3 met schade die jij wilt laten repareren? Maak dan een afspraak voor een reparatie via 0184-745905 of de online service. Repair IT Now staat zes dagen per week voor jou klaar. Je kunt dus ook zonder afspraak langskomen. Als jij een reparatie hebt waar op gewacht kan worden kun je plaatsnemen in de vergaderruimte met een goed kopje koffie of thee!

De behulpzame klantenservice helpt jou graag verder indien je vragen hebt.

Beschadigde smartphone?

Kun je niet langskomen?

Dat kan gebeuren! Misschien heb je weinig tijd, woon je verder weg of ben je minder mobiel. Om dan toch te verzekeren dat jij binnen kortste keren een goed werkende telefoon hebt kun je bij Repair IT Now jouw reparatie opsturen. Wij vragen jou van te voren de reparatie bij ons aan te melden. De reparateurs geven het advies om het toestel met bubbeltjesfolie in te pakken voordat je deze per PostNL verzekerd naar ons toestuurt. Wil jij jouw telefoon volgen? Dan kan dit door een track en trace code bij het pakket aan te vragen.

Interesse in het opsturen van je reparatie, maar heb je vragen? De klantenservice staat voor jou klaar.

Wil jij jouw reparatie opsturen?

Alle Google Pixel 3 reparaties

Google Pixel 3 reparatieprijzen

Google Pixel 3 scherm (touchscreen + LCD + frame) reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3 achterkant opnieuw plakken: op aanvraag.

Google Pixel 3 behuizing of achterkant vervangen: op aanvraag.

Google Pixel 3 accu vervangen: op aanvraag.

Google Pixel 3 laadpunt reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3 front camera reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3 achter camera reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3 Wifi reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3 luidspreker reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3 oorspeaker reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3 algemeen onderzoek: € 29,-

Google Pixel 3 chemisch reinigen: € 29,-

Google Pixel 3 software herstel/ update: € 55,-

Google Pixel 3 gegevens overzetten: € 55,-

Heb jij een Google Pixel met schade, maar weet je niet zeker wat er vervangen moet worden? Wil jij weten hoe de reparatie gaat? Neem contact op met onze klantenservice die jou kan helpen.
Het is mogelijk dat er bij een Google Pixel reparatie meerdere onderdelen tegelijkertijd moet worden vervangen. Neem van te voren contact op zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Gerelateerde Google Pixel modellen

Wanneer je een andere Google hebt en deze wilt laten repareren:

Google Pixel 3a XL

Google Pixel 3a

Google Pixel 3 XL

Overige Google Pixel toestellen