Google Pixel accu of scherm laten vervangen?

Google Pixel reparatie aanmelden?

De Google Pixel 3a met modelnummer G020A/E/F/G/H is een prima Google smartphone. Dit toestel draait op een goede software en beschikt over een 12 en 8 MP camera. De full HD OLED scherm van 5,6-inch heeft mooi beeld. Ontgrendelen kan via de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, waardoor privacy goed gewaarborgd blijft.

De accu van de Google Pixel 3a laadt erg snel op en gaat zeker een hele dag mee. Maar toch kan het voorkomen dat jouw accu na een tijdje problemen krijgt. Om ervoor te zorgen dat jouw Google Pixel niet zomaar uitvalt is het aan te raden om de batterij op tijd te laten vervangen. Dit kun je laten doen bij Repair IT Now. Onze reparateurs zijn vakkundig en kunnen daardoor secuur maar snel repareren.

Google Pixel 3a G020A/E/F/G/H reparatie door Repair IT Now

Snelle en vakkundige Google Pixel reparatie in Zuid-Holland

Heb jij een Google Pixel met schade en wil jij deze zo snel mogelijk laten repareren? Kom dan langs het Repair Centre van Repair IT Now. Wist jij dat de deskundige reparateurs 80% van de reparaties binnen 30 minuten kunnen maken? Zo heb jij gauw je toestel weer terug.
Is jouw scherm kapot? Heb je een nieuwe accu nodig? Is jouw smartphone in het water gevallen? Repair IT Now helpt jou graag.

Door onze centrale ligging zijn wij vanuit Rotterdam, Breda, Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hardinxveld en Gorinchem uitstekend bereikbaar. Net langs de A15, tegenover Station Sliedrecht kun je zes dagen in de week langskomen voor een reparatie. Maak jij liever een afspraak? Dan kun je dit telefonisch via 0184-745905 of onze online service doen. We zien jou graag!

Heb je vragen over jouw toestel of een reparatie? De altijd behulpzame klantenservice geeft jou graag advies.

Kapotte smartphone?

Google Pixel reparatie opsturen

Het komt niet voor iedereen uit om een reparatie langs te brengen. In dit geval maken wij het jou makkelijk; jij kan nu ook je reparatie naar ons opsturen. Pak jouw smartphone in bubbeltjesfolie in en verstuur deze verzekerd via PostNL naar ons adres. Meld uiteraard jouw telefoon bij ons aan zodat wij deze kunnen opwachten. De reparateurs streven ernaar om jouw Google Pixel zo gauw mogelijk te herstellen.

Bereik onze klantenservice indien jij vragen hebt over het opsturen van jouw reparatie.

Google Pixel opsturen voor reparatie?

Alle Google Pixel 3a reparaties

Google Pixel 3a reparatieprijzen

Google Pixel 3a scherm (touchscreen + LCD + frame) reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a achterkant opnieuw plakken: op aanvraag.

Google Pixel 3a behuizing of achterkant vervangen: op aanvraag.

Google Pixel 3a accu vervangen: op aanvraag.

Google Pixel 3a laadpunt reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a front camera reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a achter camera reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a Wifi reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a luidspreker reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a oorspeaker reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a algemeen onderzoek: € 29,-

Google Pixel 3a chemisch reinigen: € 29,-

Google Pixel 3a software herstel/ update: € 55,-

Google Pixel 3a gegevens overzetten: € 55,-

Heb jij een Google Pixel met schade, maar weet je niet zeker wat er vervangen moet worden? Of heb je vragen over een reparatie? De vriendelijke klantenservice helpt jou graag verder.
Het is mogelijk dat er bij een Google Pixel reparatie meerdere onderdelen tegelijkertijd moet worden vervangen. Neem van te voren contact op zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Gerelateerde Google Pixel modellen

Wanneer je een andere Google hebt en deze wilt laten repareren:

Google Pixel 3a XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3

Overige Google Pixel toestellen