HTC komt met smartphone met 2 schermen en slimme assistent

HTC onthult een nieuwe telefoon met twee beeldschermen

Vorige week werd er door de HTC smartphonefabrikant een telefoon met 2 schermen aangekondigd. Het toestel krijgt ook een ingebouwde assistent die op basis van voorspellingen suggesties doet.
Naast het gebruikelijke beeldscherm krijgt de HTC een tweede, kleiner display. De bedoeling is dat hierop notificaties, fille- of weer updates verschijnen. De smartphone moet spoedig leren welke notificaties voor een gebruiker belangrijk zijn. Deze worden dan alleen op het bovenscherm weergegeven. Het bovenscherm licht alleen op bij berichten, wat het voordeel heeft dat het minder energie verbruikt.

Assistent met behulp van kunstmatige intelligentie

De ingebouwde assistent gaat met behulp van kunstmatige intelligentie voorstellen doen. Mocht er fille zijn en er staat een afspraak gepland, dan adviseert je telefoon om je vertrektijd aan te passen.
Ook geeft de assistent aan, als het nodig is, om bijvoorbeeld je telefoon op te gaan laden. Bij extreem weer zal er geadviseerd worden aan de smartphone gebruiker om warmere- of regenkleding aan te trekken.

Geluidspoort en U-Sonic-oordoppen

De geluidspoort onderop de smartphone heeft de HTC fabrikant verwijderd. Er kunnen U-Sonic-oordoppen van HTC op het toestel worden aangesloten. Deze zouden zich aanpassen op de audio smaak van de gebruiker. Een soort sonar puls zou er worden gebruikt om de binnenkant van de oren te bestuderen.

Vier ingebouwde microfoons

Voor een gebruiker is het mogelijk om de telefoon met het geluid van zijn of haar stem te ontgrendelen. In Android is deze functie al verwerkt.

HTC telefoon reparatie door Repair IT Now

HTC U Play reparatie? HTC U play Heb je al een HTC telefoon is en is het glas / touchscreen hiervan in 1000 stukjes gebarsten? Of geeft je HTC telefoon geen beeld meer? Met deze of een andere HTC reparatie kan je terecht bij Repair IT Now. Wij repareren namelijk diverse merken smartphones en tablets voor het bedrijfsleven, IT-bedrijven, verzekeraars en particulieren.

Populaire reparaties die wij dagelijks uitvoeren zijn vervangen van glas of schermen, batterij vervangen, laadpunten vervangen, waterschade reparaties, gegevens overzetten of software fouten herstellen op telefoons en tablets.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.