Huawei P Smart 2019 snel laten repareren?

Huawei P Smart 2019 reparatie aanmelden?

De new released 2019 Huawei P Smart met modelnummer POT-LX1 is een uitstekende budget smartphone. Het toestel heeft veel weg van zijn duurdere voorgangers. De Huawei P Smart 2019 heeft namelijk een prima accu van 3400 mAh, dubbele camera’s met slimme beeldherkenning en aan de achterzijde een vingerafdrukscanner. De hardware van de Huawei P Smart 2019 is snel, waardoor je makkelijk heen en weer tussen apps kan bewegen. Qua opslagruimte is de Huawei P Smart 2019 iets minder, omdat het maar 64GB opslagruimte aanbiedt. Als dit te weinig is kan er een micro-sd geheugenkaart in worden gezet. Dit 6,2-inch toestel is van prima kwaliteit.

Ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan voorkomen dat er een barst in het Huawei P Smart 2019 scherm ontstaat na een flinke val of stoot. De behuizing en/of camera kan eventueel ook schade hebben opgelopen. Dit is natuurlijk vervelend. Repair IT Now biedt snelle en vakkundige reparaties aan waardoor jouw Huawei P Smart 2019 binnen kortste keren zo gloed als nieuw is.

Huawei P smart 2019 POT-LX1 reparatie door Repair IT Now

Waar kun je Repair IT Now vinden?

Repair IT Now is een specialist in het repareren van Huawei toestellen. Hierdoor hebben wij veel onderdelen op voorraad zodat je met spoed meteen langs kan komen bij onze centraal liggende repair centre te Sliedrecht. Deze ligt langs de A15 en op steenworp afstand van Station Sliedrecht, waardoor het voor de omgevingen Papendrecht, Dordrecht, Hardinxveld, Zwijndrecht, Gorinchem, Barendrecht, Rotterdam en Breda goed bereikbaar is.

Heeft jouw Huawei P Smart 2019 schade opgelopen en wil je deze vakkundig laten maken? Maak dan via onderstaande knop of 0184-745905 een afspraak. Tijdens het maken van een afspraak kijken we samen wanneer het voor jou lukt om langs te komen.

Schade aan jouw Huawei P Smart 2019?

Kan ik mijn Huawei opsturen ter reparatie?

Jazeker! Het hebben van een kapot toestel is erg vervelend en komt nooit uit. Het kan voor sommige lastig zijn om bij ons repair centre langs te komen. Om nu toch iedereen te helpen bedacht Repair IT Now hier een oplossing voor. Je kunt je telefoon per verzekerd pakket post bij PostNL naar ons opsturen. Vergeet niet je toestel in bubbeltjesfolie in te pakken en deze bij ons aan te melden via onderstaande knop.

Met een track en trace code zie je wanneer wij jouw toestel binnen krijgen. Onze reparateurs gaan er vervolgens zo snel mogelijk mee aan de slag.

Wil jij jouw Huawei P Smart 2019 naar ons opsturen maar heb je vragen? Neem dan contact op met onze behulpzame klantenservice van Repair IT Now staat voor je klaar.

Kapotte Huawei P Smart 2019 opsturen?

Alle Huawei P Smart 2019 reparaties

Huawei P Smart 2019 reparatieprijzen

Huawei P Smart 2019 scherm (touchscreen + LCD + frame) reparatie: €99
Huawei P Smart 2019 achterkant opnieuw plakken: op aanvraag.
Huawei P Smart 2019 behuizing of achterkant vervangen: op aanvraag.
Huawei P Smart 2019 accu vervangen: op aanvraag.
Huawei P Smart 2019 laadpunt reparatie: €69
Huawei P Smart 2019 front camera reparatie: op aanvraag.
Huawei P Smart 2019 achter camera reparatie: op aanvraag.
Huawei P Smart 2019 Wifi reparatie: op aanvraag.
Huawei P Smart 2019 luidspreker reparatie: op aanvraag.
Huawei P Smart 2019 oorspeaker reparatie: op aanvraag.
Huawei P Smart 2019 algemeen onderzoek: € 29
Huawei P Smart 2019 chemisch reinigen: € 29
Huawei P Smart 2019 software herstel/ update: € 55
Huawei P Smart 2019 gegevens overzetten: € 55

Voor vragen over specifieke reparaties kun je de klantenservice van Repair IT Now benaderen.

Bij de Huawei P Smart 2019 zijn er een aantal reparaties waar meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Neem van te voren contact op met onze klantenservice zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Gerelateerde Huawei modellen

Wanneer je een andere Huawei hebt en deze wilt laten repareren:

Huawei P30 

Huawei P20 

Overige Huawei modellen