Snelle Huawei P20 Pro scherm en batterij reparatie

Huawei P20 Pro reparatie aanmelden?

Een 2018 Huawei topmodel is toch wel de Huawei P20 Pro. Deze draagt modelnummer CLT-L29C. Het meest specifieke van dit toestel is het 6,1-inch randloze Oled scherm, de ruime 128GB opslagruimte en de achtercamera met drie lenzen. Huawei meent dat dit toestel waterdicht is, maar toch kunnen zich hier problemen bij voordoen. Repair IT Now raadt daarom aan voorzichtig te zijn.

Huawei P20 Pro gevallen? Huawei P20 Pro met waterschade? Of gaat de batterij van jouw Huawei P20 Pro snel leeg? Heb jij een Huawei P20 Pro met schade? Dan is dat erg vervelend en moet natuurlijk snel hersteld worden. Op een vakkundige en snelle manier kan Repair IT Now de Huawei P20 Pro repareren. De reparateurs zijn ervaren en deskundig en kunnen met hun ruime voorraad jou snel helpen.

Huawei P20 Pro CLT-L29C reparatie door Repair IT Now

Huawei P20 reparaties bij Repair IT Now

Wist jij al dat 80% van de reparaties door Repair IT Now binnen 30 minuten worden gedaan? Jij komt met jouw kapotte toestel naar ons repair centre in Sliedrecht waar de deskundige reparateurs jouw toestel nakijken. Onder genot van een kopje koffie of thee kun jij in onze wachtruimte plaatsnemen. Hierna wordt er met jouw toestemming meteen overgegaan tot repareren, zodat jij binnen korte tijd weer een goedwerkende Huawei P20 Pro hebt.

Kom jij uit de buurt van Rotterdam, Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Hardinxveld, Breda of Gorinchem en heb jij een Huawei P20 Pro met schade die toe is een reparatie? Kom langs Repair IT Now waar jij zorgvuldig en snel geholpen wordt. Maak jij liever van te voren een afspraak? Bel ons op 0184-745905 of maak gebruik van de online aanmeld service. Jij kan zelf aangeven wanneer schikt om langs te komen.

Vragen over jouw Huawei P20 Pro met schade? Neem contact op met onze klantenservice die jou graag verder helpt.

Schade aan jouw Huawei P20 Pro?

Huawei P20 Pro opsturen voor als je niet langs kunt komen

Repair IT Now biedt de mogelijkheid aan om jouw smartphone naar ons op te sturen als jij weinig tijd hebt, minder mobiel bent of verder weg woont en hierdoor niet langs kunt komen.

Hoe gaat dit in zijn werking? Heel simpel! Jij meldt van te voren jouw Huawei ter reparatie bij ons aan. Het is aan te raden dat je de smartphone in bubbeltjesfolie inpakt en deze in een verzekerd pakket via PostNL naar ons verstuurt. Jouw Huawei P20 Pro is te volgen aan de hand van een track en trace code. Bij aankomst zullen de reparateurs er zo gauw mogelijk mee aan de slag gaan.

Wil jij jouw Huawei P20 Pro opsturen omdat deze kapot is, maar heb je vragen? Onze klantenservice helpt jou graag.

Huawei P20 Pro opsturen voor reparatie?

Alle Huawei P20 Pro reparaties

Huawei P20 Pro reparatieprijzen

Huawei P20 Pro scherm (touchscreen + LCD + frame) reparatie: op aanvraag.
Huawei P20 Pro achterkant opnieuw plakken: op aanvraag.
Huawei P20 Pro behuizing of achterkant vervangen: op aanvraag.
Huawei P20 Pro accu vervangen: op aanvraag.
Huawei P20 Pro laadpunt reparatie: op aanvraag.
Huawei P20 Pro front camera reparatie: op aanvraag.
Huawei P20 Pro achter camera reparatie: op aanvraag.
Huawei P20 Pro Wifi reparatie: op aanvraag.
Huawei P20 Pro luidspreker reparatie: op aanvraag.
Huawei P20 Pro oorspeaker reparatie: op aanvraag.
Huawei P20 Pro algemeen onderzoek: € 29
Huawei P20 Pro chemisch reinigen: € 29
Huawei P20 Pro software herstel/ update: € 55
Huawei P20 Pro gegevens overzetten: € 55

Staat jouw Huawei reparatie hier niet tussen of is het onduidelijk wat er mis mee is? De vriendelijke klantenservice is zes dagen in de week beschikbaar.

Bij de Huawei P20 Pro zijn er een aantal reparaties waar meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Neem daarom van te voren contact op zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Gerelateerde Huawei modellen

Wanneer je een andere Huawei hebt en deze wilt laten repareren:

Huawei P20 

Huawei P20 Lite

Andere Huawei modellen