ipad mini reparatie

iPad Mini 4 wordt kleinere versie iPad Air 2

De vierde versie van de iPad Mini zou een kleinere versie van de iPad Air 2 zijn, met onder meer dezelfde A8-chip en hetzelfde dunnere ontwerp.

Dat melden bronnen van Mac Otakara.

De vierde iPad Mini zou naast de A8-processor ook de dikte van 6,1 millimeter met de iPad Air 2 delen. De huidige iPad Mini is 7,37 millimeter dik.

Ook zou de iPad Mini 4 net als de iPad Air 2 een gelamineerd scherm krijgen, met een betere anti-reflectieve coating. Beide technieken zorgen voor minder schermreflecties en heldere kleurweergave. Ook zou de iPad Mini 4 net als de iPad Air 2 een 8 megapixelcamera krijgen.

Volgens de Japanse geruchtensite presenteert Apple de iPad Mini 4 tegelijkertijd met de iPad Air 3. Die zou een nieuwe A9-chip krijgen, verdere details ontbreken vooralsnog.

Verwacht wordt dat Apple later dit jaar een grotere iPad presenteert, met een schermdiagonaal van 12,9 inch. De iPad Mini heeft ondertussen een schermformaat van 7,9 inch, de iPad Air een van 9,7 inch.

Bron: nu.nl

Vakkundige iPad reparatie nabij Gorinchem en Dordrecht

Bij Repair IT Now kunt u altijd terecht voor een vakkundige reparatie aan uw iPad. Door de jarenlange ervaring die het heeft opgebouwd kan Repair IT Now vakkundig alle mankementen aan uw iPad vervangen en repareren. Repair IT Now zit gevestigd in Sliedrecht en is eenvoudig bereikbaar vanuit Gorinchem en Dordrecht.

Direct uw iPad reparatie aanmelden?

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.