apple ipad pro met pencil 11 november beschikbaar

Op 11 november gaat de iPad Pro de verkoop in. Vanaf die dag gaat Apple de grootste tablet de iPad Pro verkopen via zijn winkels en online.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare 9to5mac.

Introductie filmpje iPad Pro door Apple


Verder zijn de twee meest besproken accessoires van de iPad Pro, de Apple Pencil en het Smart Keyboard, gaan dan in de verkoop. Hieronder kan je het introductie filmpje zien van de iPad Pro.

Introductie filmpje Apple Pencil door Apple

In Nederland heeft de iPad Pro nog geen prijs gekregen. In de VS zal deze tablet beginnen op een prijs van 799 dollar, dat is 724 euro. Je krijgt daarvoor een iPad Pro met 32 GB opslaggeheugen die alleen op Wifi kan. Net als voorgaande versies van de iPad is er naast alleen de WIFI versie ook een versie met 4G. Daarnaast zal er ook nog een versie zijn met 128 GB. De duurste versie is met 128GB met WIFI + 4G deze zal 1.000 dollar gaan kosten (907euro).

Overigens wist een Duitse site eerder deze maand al een set prijzen voor de iPad Pro te melden. De 32 GB-versie van de iPad Pro met alleen wifi kostte daarin 899 euro en de 128 GB-versie 1.079 euro. Als de informatie van de Duitse site klopt, gaat de 128 GB-versie met 4G-ondersteuning voor 1.229 euro over de toonbank.

bron: nu.nl

iPad reparatie

iPad touchscreen reparatie in de buurt van de steden Dordrecht en Gorinchem? Repair IT Now is de specialist in het repareren van kapotte schermen van de iPads. Dagelijks repareren wij tientallen tablets van Apple en andere merken welke een kapot touchscreen of LCD hebben. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare reparateur voor je tablet die een gebarsten glas heeft dan zit je bij Repair IT Now goed! Via onze website kan je heel makkelijk de prijzen zien van de reparatie per iPad en per onderdeel. Daarnaast kan je ook binnen 4 stappen een afspraak maken en je iPad reparatie aanmelden. Wij kunnen je iPad direct repareren omdat wij vrijwel elk onderdeel van de iPad op voorraad hebben. Wanneer je benieuwd bent hoe een reparatie plan van je iPad kan je dat lezen in onze vorige blog.

iPad reparatie direct aanmelden? iPad scherm reparatie?

iPad reparatie direct aanmelden? iPad opsturen voor reparatie?

 

iPad Pro reparatie

Al een aantal jaar repareren wij al bij Repair IT Now diverse modellen iPads. Sindskort kunnen wij de iPad pro 12.9 inch repareren. Van onze leverancier hebben wij op 27 januari 2016 te horen gekregen dat het scherm van de iPad Pro 12.9 inch uit voorraad leverbaar is. Tot zover hebben wij alleen de prijzen van een iPad Pro scherm reparatie en over de overige prijzen  voor reparatie en onderdelen van de iPad pro kunnen wij helaas nog niet veel informatie geven omdat deze nog niet bekend zijn bij onze leveranciers. Hopelijk kunnen wij hier binnenkort meer informatie over geven.

Heb je al een iPad Pro en is het scherm hiervan gebarsten of kapot?

iPad Pro direct aanmelden? iPad Pro scherm reparatie?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.