iPhone 5s scherm vervangen

Één van de meeste reparaties welke wij uitvoeren bij een iPhone 5s bij Repair IT Now is het repareren van het scherm of touchscreen bij een iPhone 5s.

Een scherm reparatie van een iPhone 5s duurt gemiddeld 30 minuten. In de meeste gevallen kunt u hierop wachten wanneer u een afspraak maakt bij ons. Een afspraak maken kunt u eenvoudig doen via onze website of via de telefoon: 0184-745905.

iPhone 5s reparatie

Direct iPhone 5s scherm reparatie aanmelden?

Tarieven iPhone 5s scherm vervangen

Alle reparaties van een iPhone 5s kunt u in een overzicht vinden door hier te klikken. Hier kunt u ook de tarieven zien van het vervangen van een iPhone 5s scherm

Meer dan alleen iPhone 5s scherm reparatie

Naast het repareren van een kapot of gebarsten scherm van een iPhone 5s, repareren wij bij Repair IT Now ook andere onderdelen. Dit kan bijvoorbeeld het repareren of vervangen van een accu, laadpunt (dockconnector), behuizing, microfoon, luidspreker, earspeaker, voor en achter camera en het repareren van waterschade en vochtschade.

Toegangelijke locatie

Repair IT Now zit gevestigd in Sliedrecht en is eenvoudig bereikbaar via het openbaar vervoer via de auto. Binnen enkele minuten bent u vanuit Dordrecht en Gorinchem bij onze locatie in Sliedrecht. Vanuit de omliggende dorpen zoals Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Bleskensgraaf, Nieuw-Lekkerland, Ridderkerk, Hardinxveld, Oud-Alblas bent u binnen 15 minuten in Sliedrecht!

Voor onze deur kunt u gratis parkeren. En na de reparatie gemakkelijk betalen via pin of contant.