iPhone 6s behuizing te zien op gelekte foto’s

iPhone 6s behuizing

iPhone 6s behuizing te zien op gelekte foto’s

iPhone 6S lijkt uiterlijk volledig gelijk aan iPhone 6

De iPhone 6S ziet er uiterlijk precies hetzelfde uit als de huidige iPhone 6. Intern zijn er wel wat wijzigingen ten opzichte van Apple’s meest recente toestel.

 iPhone 6s behuizing

Dat blijkt uit gelekte afbeeldingen in handen van het doorgaans betrouwbare 9to5Mac.

De Apple-site vergelijkt het achterpaneel van de nog te verschijnen iPhone 6S met het paneel van de iPhone 6. Daarbij zijn veel uiterlijke gelijkenissen te zien. Ook kan een aantal geruchten over de volgende iPhone worden weggestreept.

Zo is het achterpaneel wat uiterlijk en afmetingen betreft volledig gelijk aan dat van de huidige iPhone 6. Volgens de bron van de site is een verschil in dikte te minimaal om op te merken.

Geruchten wezen eerder op een mogelijk 1 millimeter dikkere iPhone 6S, om het drukgevoelige Force Touch-scherm te ondersteunen. Die technologie zit al in de Apple Watch en nieuwe Macbooks, en zou ook in de iPhone 6S komen.

iPhone 6s behuizing achterkant

Geen dubbele camera

Net als de huidige iPhone 6 heeft het achterpaneel van de 6S op de achterkant uitsparingen voor een cameraflits, een microfoon en één enkele cameralens. Volgens geruchten zou Apple mogelijk een dubbele lens in het toestel bouwen, voor scherpstellen na het nemen van de foto. Dat lijkt niet het geval.

iphone 6s backcover

Op de onderzijde zijn precies dezelfde aansluitingen als op de huidige iPhone 6 te vinden: een koptelefoonaansluiting en een Lightning-poort. De iPhone 6S lijkt dus geen nieuwe usb-c-aansluiting te krijgen zoals de nieuwe Macbook.

Daarnaast zijn de plastic antennelijnen ook bij de iPhone 6S nog op de achterzijde zichtbaar. Onlangs werd een Apple-patent gepubliceerd dat een nieuw type metaal beschrijft, dat in tegenstelling tot reguliere metalen wel radiosignaal doorlaat. Dat blijkt bij de aanstaande nieuwe iPhone nog niet toegepast te zijn.

Binnenzijde

iPhone 6s behuizing close up

De binnenkant van het iPhone 6S-paneel verschilt wel significant van dat van het huidige model. Dat wijst erop dat het inderdaad gaat om een onderdeel voor een nieuw type toestel.

Bevestigingspunten op andere plekken dan bij de iPhone 6 wijzen op nieuwe onderdelen zoals een andere chip. Doorgaans is een vernieuwde chip ook meteen de grootste vernieuwing bij iPhone S-modellen. Apple brengt om het jaar een compleet nieuw ontworpen iPhone uit, met de jaren daarna steeds een model met kleine verbeteringen.

Bron: nu.nl

Over Repair IT Now

Repair IT Now is onderdeel van De PC Makelaar. Jarenlang zijn wij al gespecialiseerd in iPhone en iPad reparatie. Indien uw iPhone of iPad niet optimaal werkt kunt u deze naar Repair IT Now brengen en wij zorgen ervoor dat uw iPhone of iPad gerepareerd wordt en weer optimaal werkt. Repair IT Now is gevestigd in Sliedrecht.

Apple reparatie specialist

Heeft u schade aan een apparaat van Apple (iPod, iPhone, iPad of een Apple Watch). Jarenlang repareren wij defecte iPods, iPhones en iPads van particulieren, bedrijven en voor verzekeraars. Repair IT Now is gevestigd in Sliedrecht wat gemakkelijk via de a15 te bereiken is vanuit Dordrecht en Gorinchem.

iPhone reparatie specialist

Dagelijks repareren wij alle modellen iPhones. Reparaties van scherm tot en met de dockconnector / laadpunt kunnen wij snel en vakkundig uitvoeren. Verder kunt u ook bij Repair IT Now terecht met waterschade. Ervaart u problemen met uw iPhone, maar weet u niet precies wat er aan de hand is. Breng uw iPhone naar Repair IT Now in Sliedrecht. Wij onderzoeken uw iPhone en na het onderzoek krijgt u een rapport met diagnose en prijs voor reparatie. U kunt telefonisch of online een afspraak maken om uw iPhone te laten repareren.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.