, , ,

iPhone 6s kopen of niet?

iphone 6s kopen of niet

Zou je de iPhone 6s wel kopen of niet?

Ben je op moment in bezit van een ouder model iPhone en twijfel je of je de nieuwe iPhone 6s of de iPhone 6s plus moet kopen? Dan adviseren wij zeker om deze blog van Repair IT Now door te lezen!

iphone 6s kopen of niet

iPhone 6s

Heb je een nieuwe iPhone 6s nodig?

Bij de eerste groep landen is de iPhone 6s en de iPhone 6s plus al verkrijgbaar. In Nederland moeten wij hier nog even voor wachten. De iPhone 6s en de iPhone 6s plus komt namelijk pas in de loop van oktober uit hier. Je hebt dus nog even tijd om erover na te denken of je hem nou moet aanschaffen of wachten op het nieuwe model.

Upgraden of niet

Om te beginnen, helaas kunnen wij niet in jouw portemonnee kijken. We weten dus niet hoe intensief jij je iPhone gebruikt. Of die erg beschadigd is? Of alles nog werkt (mocht je huidige iPhone kuren vertonen is dit natuurlijk vaak te repareren: iPhone reparatie – alle modellen). Het blijft dus ten alle tijde een persoonlijke afweging.

Je bent nu in bezit van een iPhone 4 of iPhone 4s

iPhone 4s reparatie

iPhone 4s

iPhone 4 reparatie

iPhone 4

Is je toestel op moment een iPhone 4 of een iPhone 4s, dan ben je niet de enige. In de omloop zijn er nog veel mensen die dit toestel nog elke dag gebruikt. k. Als ze goed functioneren, kun je ze natuurlijk prima blijven gebruiken, maar wil je iets meer, dan is dit wel hét moment om te updaten. De iPhone 4s is geschikt voor iOS 9, let wel op dat de processor van de iPhone 4s een stuk trager is dan de nieuwe modellen. Je iPhone 4s kan dus aanzienlijk trager worden hierdoor. Al eerder besproken in onze blog: Voorbereiden op de iOS 9 is de iPhone 4 niet up te daten naar iOS 9 en naar de oudere iOS 8. Verder mis je bij de iPhone 4 en de iPhone 4s de volgende opties:

  • Groter scherm
  • Touch-ID
  • Verbeterde camera
  • hogere 4G- en Wi-Fi-snelheden

Ons advies is wanneer je een iPhone 4 hebt wel naar een nieuw toestel te kijken. Bij de iPhone 4s adviseren wij je om hier ook op te voorbereiden.

 

iPhone 4 of iPhone 4s reparatie?

Het is normaal dat je iPhone 4 of iPhone 4s na een tijdje kapot gaat na een ongelukje of door intensief gebruik. Vaak is repareren goedkoper dan een nieuwe aanschaffen. Naast dat het goedkoper is het ook nog milieuvriendelijker.

Direct uw iPhone 4 of iPhone 4s reparatie aanmelden?

Je bent nu in bezit van een iPhone 5 of iPhone 5c

iPhone 5 reparatie

iPhone 5

iPhone 5c reparatie

iPhone 5c

De iPhone 5 en de iPhone 5s zijn technisch bijna hetzelfde. Wanneer je een iPhone 5 of een iPhone 5c in gebruik heb is het niet nodig om een nieuwe iPhone 6s of iPhone 6s plus aan te schaffen mits dat jij de onderstaande twee opties mist:

  • Groter scherm
  • Touch-ID

Verder draait iOS 9 tot zover soepel op de iPhone 5 en de iPhone 5s, ondanks dat die twee een zwakkere processor hebben. Verder zijn de foto’s die je maakt prima voor snapchat, instagram, facebook. Als je wat professionelere foto’s wilt maken dan is dat nog een punt om een overweging te maken om naar de iPhone 6s en iPhone 6s plus te kijken. Bij de iPhone 5 willen wij wel aangeven dat het 4G netwerk beperkt is op dit toestel.

iPhone 5 of iPhone 5c reparatie?

Wanneer je een defect of schade hebt opgelopen met je iPhone 5 of iPhone 5c kan je terecht bij de vakkundige en innovatieve reparateur Repair IT Now. Het vervangen van een scherm, laadpunt, camera of een accu heeft gemiddeld een reparatie tijd van 30 minuten. Uiteraard kan je ook een vraag stellen wanneer je niet weet wat er mis is met je iPhone 5 of iPhone 5c.

 

Direct uw iPhone 5 of iPhone 5c reparatie aanmelden?

Je bent nu in bezit van een iPhone 5s

De iPhone 5s heeft ten opzichte van de vorige iPhones (hierboven) flinke sprongen gemaakt. De iPhone 5s ondersteunt namelijk 4G netwerken volledig, TouchID, betere frontcamera. Met de iPhone 5s kan je nog een aantal jaar mee vooruit (waarschijnlijk). Apple verkoopt namelijk dit toestel nog via de officiële Apple store. Reden om over te stappen naar een iPhone 6s of een iPhone 6s plus is:

iPhone 5s reparatie

iPhone 5s

  • Groter scherm
  • Nog snellere data verbinding
  • 3D Touch

iPhone 5s reparatie?

De meest voorkomende reparaties bij een iPhone 5s zoals scherm, touchscreen, laadpunt, accu en camera vervangen zijn klaar terwijl je wacht bij Repair IT Now, wel willen wij je vragen om een afspraak van te voren maken zodat u niet hoeft te wachten voor dat u aan de beurt bent. De reparatie duur bij de meeste reparaties van een iPhone 5s is ongeveer 30 minuten.

Direct uw iPhone 5s reparatie aanmelden?

Je bent nu in bezit van een iPhone 6 of iPhone 6 plus

Heb je een iPhone 6 of een iPhone 6s? Overstappen?? Één van de redenen waarom je een iPhone 6s of een iPhone 6s plus moet kopen is wanneer je het nieuwste van het nieuwste wilt hebben (of geld over hebt). Om een functie te noemen welke je zou kunnen missen is de:

iPhone 6 reparatie

iPhone 6

iPhone 6 plus reparatie

iPhone 6 plus

  • 3D-Touch

In de officiële Apple stores kan je de 3D-Touch testen en zelf bepalen of je dit een meerwaarde vind.En lukt het om je iPhone 6 of iPhone 6 Plus voor een leuke prijs te verkopen, dan zeggen wij KOPEN! Jouw iPhone 6 is nu nog relatief veel geld waard, dus daarmee creëer je een flinke spaarpot waarmee je weer een nieuw toestel kunt kopen.

iPhone 6 of iPhone 6 plus reparatie?

Tot zover is een scherm of touchscreen reparatie bij de iPhone 6 en de iPhone 6 plus de meest voorkomende reparatie. Een scherm reparatie kan nodig zijn wanneer er een barst in je iPhone zit. De oorzaak hier van kan zijn dat je iPhone per ongeluk is gevallen of je bent ergens tegen aan gelopen (flink gestoten). In sommige gevallen werkt je iPhone 6 of iPhone 6 plus zelfs nog. Wel adviseren wij bij Repair IT Now om je iPhone scherm snel te laten vervangen omdat je glas scherven in je vingers kan krijgen.

Direct uw iPhone 6 of iPhone 6 plus reparatie aanmelden?

bron: iculture.nl

iPhone 6s reparatie en tarieven

Al in bezit van een iPhone 6s of een iPhone 6s plus? Is het scherm hier van kapot? Repair IT Now kan het scherm van uw iPhone 6s vervangen. In Nederland zijn wij één van de weinige reparateurs die het scherm van een iPhone 6s nu al kan vervangen. Uiteraard kunt u ook terecht voor de overige reparaties aan een iPhone 6s

 

Eerst iPhone 6s reparaties al een feit

Op 21 oktober 2015 hebben wij in onze blog een artikel geschreven over de eerste iPhone 6s reparaties. Als één van de eerste hebben wij iPhone 6s reparaties uitgevoerd. Dit willen wij natuurlijk met trots met iedereen delen. Daarom hebben wij hier een artikel overgeschreven: Eerste iPhone 6s schermen al gerepareerd.

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.