iPhone 6s wordt op 9 september gepresenteerd

iphone 6s backcover

De nieuwe iPhone, die waarschijnlijk de iPhone 6S gaat heten, wordt vermoedelijk op 9 september gepresenteerd door Apple.

Dat meldt Buzzfeed vrijdag op basis van anonieme bronnen. De laatste smartphones van Apple, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, werden ook op 9 september gelanceerd.

Apple zal waarschijnlijk ook nieuwe iPads tonen, hoewel het onduidelijk is ook een grotere, 12,9 inch-iPad zal worden gepresenteerd.

Wel zou Apple tijdens hetzelfde evenement een nieuwe versie van Apple TV onthullen. De nieuwe versie van Apple TV zou kunnen worden bestuurd met behulp van Apples spraakassistent Siri.

Lees ook: iPhone 6s behuizing te zien op gelekte foto’s

Foxconn

Eerder deze week meldde analist Ming-Chi Kuo, die het in het verleden vaak bij het rechte eind heeft gehad, tegenover het Chinese UDN (vertaling) dat de nieuwe iPhones eind augustus in productie gaan.

Volgens Kuo zal de Chinese fabrikant Foxconn 60 procent van de productie van de iPhone 6S en de hele productie van de iPhone 6S Plus voor zijn rekening nemen. De rest van de productie zou worden afgehandeld door fabrikant Pegatron.

Force Touch

Volgens de laatste geruchten zullen de nieuwe iPhones beschikken over Force Touch. Deze nieuwe vorm van aanraakgevoelige besturing detecteert hoe hard (of zacht) een gebruiker op een touchpad of touchscreen drukt en kan daar verschillende acties aan verbinden.

De Force Touch-sensor wordt al gebruikt in het display van de Apple Watch en de trackpad van de nieuwe Macbook.

Lees ook: Productie Force Touch-sensoren voor iPhone 6s verhoogd

Bron: nu.nl

Vakkundige iPhone reparatie tussen Gorinchem en Dordrecht

Repair IT Now is de iPhone reparatie specialist in omstreken Dordrecht en Gorinchem. Wij zitten gevestigd in Sliedrecht. Binnen 15 minuten bent u vanuit Dordrecht of Gorinchem via de snelweg op onze locatie. Is uw touschscreen of scherm kapot van uw iPhone? Heeft u problemen met uw iPhone accu of laad uw iPhone niet meer op? U kunt bij ons terecht met de iPhone 4 serie, 5 serie en 6 serie. Wij repareren dagelijks tientallen smartphones en tablets. Uw iPhone is dus in goede handen bij ons!

Direct uw iPhone reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.