Alle iPhone toestellen komen met twee camera's

Dubbele camera voor alle iPhone 7 Plus toestellen

Volgens eerdere geruchten zou alleen de duurdere variant van de iPhone 7 een dubbele camera krijgen. Volgens bronnen blijkt nu dat alle versies van de iPhone 7 een dubbele camera gaan krijgen.

Het Chinese bedrijf Huawei kwam eerder dit jaar met de dubbele camera namelijk bij de P9. Volgens kenners zullen steeds meer smartphones worden uitgevoerd met een dubbele camera.

Voordelen van een dubbele camera

Voordelen dubbele camera iPhone 7

Een dubbele camera heeft twee lenzen, waardoor de foto’s een stuk scherper worden, vooral als er wordt ingezoomd is dit goed merkbaar. Bij weinig licht zijn de prestaties een stuk beter. Waarschijnlijk kunnen de foto’s ook achteraf scherp gesteld worden. Dit is ook mogelijk bij de HTC One.

De iPhone 7 Plus krijgt 3 GB werkgeheugen. Dit is nodig voor de dubbele camera. De iPhone 6S Plus heeft 2 GB werkgeheugen.

Naast een iPhone 7 en 7 Plus zou Apple ook nog werken aan een iPhone 7 Pro. Het is nog niet bekend wat de extra functies van dit toestel zullen zijn en of deze versie er ook daadwerkelijk komt

Marktanalisten hadden voorspeld dat er 65 miljoen exemplaren van de iPhone 7 geproduceerd moesten worden. Apple heeft dit aantal verhoogd naar 72 tot 78 miljoen smartphones. Men verwacht dat er dit jaar meer mensen met een oudere iPhone overgaan naar de iPhone 7. Na een periode van twee jaar of ouder vervangen veel mensen hun smartphone voor een nieuw model. De iPhone SE doet het in de verkoop ook beter dan verwacht.

De presentatie van de nieuwe iPhone 7 modellen van Apple zullen waarschijnlijk in september plaatsvinden.

Nog meer nieuws van iPhone 7

Volgend jaar wil Apple met een iPhone op de markt komen met een glazen achterkant. Er wordt slechts maar één model uitgevoerd met deze glazen behuizing. Alle modellen van de iPhones die komend jaar uitkomen krijgen een metalen frame. Het is alweer enige tijd geleden dat Apple een smartphone ontwierp met een glazen achterkant, namelijk in 2011. De laatste smartphone met zo’n behuizing was de iPhone 4S.

Voor de iPhone liefhebbers weer genoeg om naar uit te kijken.

iPhone 7 reparatie en iPhone 7 plus reparatie door Repair IT Now

Onlangs hebben wij in onze blog geschreven dat wij de eerste iPhone 6s schermen al gerepareerd  hebben. Naast de iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone SE en overige iPhone toestellen kunt u in de toekomst ook terecht bij Repair IT Now voor het repareren van uw kapotte iPhone 7 en iPhone 7 plus. Uiteraard kunt u dan wachten op de reparatie van uw iPhone 7. De reparatieduur zal waarschijnlijk 30 minuten net als de andere iPhone scherm reparaties. Het is nu alleen nog wachten tot dat Apple deze nieuwe iPhone uitbrengt. De stap die daarna volgt is dat onze leveranciers de schermen van de iPhone 7 op voorraad hebben en kunnen leveren. Bij Repair IT Now hebben wij al diverse iPhone reparaties uitgevoerd van klanten die wonen of werken in de regio Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Rotterdam, Barendrecht, Breda etc.

 

iPhone 7 reparatie alvast aanmelden? iPhone reparatie?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.