gelekte foto backlight paneel iPhone 7

Er is volgens bronnen een foto uitgelekt, waarin hoogstwaarschijnlijk de voorkant van de iPhone 7 te zien is. Hierop zie je dat het scherm de gehele breedte bedekt en daardoor geen schermranden meer aanwezig zijn op het toestel. Dit zou voor de eerste keer zijn dat er een iPhone- model zonder schermrand gaat verschijnen. Alle andere iPhone-typen zijn tot nu toe nog voorzien van een flinke zwarte schermrand. Apple kan door deze schermranden te laten ontbreken het toestel een slag kleiner maken en hierdoor blijft het schermformaat hetzelfde. De iPhone 7 zou weer een standaard homeknop met Touch ID-sensor krijgen. Ook is te zien dat het toestel net zoals op de iPhone 6 en 6s antennestrepen aan de zijkant krijgt. De antennestrepen zouden alleen om de randen van het toestel aanwezig zijn. De strepen zouden hierdoor veel minder zichtbaar zijn dan bij de vorige iPhone-modellen. De rand van de nieuwe iPhone 7 lijkt weer rond te zijn, zoals van de iPhone 6 en iPhone 6s.

Camera en Smart Connector-aansluiting

Voor enkele modellen van de iPhone 7 Plus zou er al een tijdje over gesproken worden dat dit toestel een dubbele cameralens zou krijgen. Met deze twee lenzen kan de iPhone meer beelddata vastleggen, wat betere foto’s geeft.  De iPhone 7 plus zou daarbij twee foto’s maken en de losse foto’s combineren tot één haarscherpe foto.  De iPhone 7 Plus gaat waarschijnlijk een optische zoom krijgen, waardoor ingezoomde foto’s scherper zijn. Ook waren er geruchten over een Smart Connector-aansluiting voor de iPhone 7 Plus. Door deze aansluiting kan je accessoires koppelen zonder Bluetooth en ingebouwde accu. Deze aansluiting kennen we al van de kleine en grote iPad Pro.

Uitvoeringen en prijs iPhone 7

Verwacht wordt dat de iPhone 7 in dezelfde kleuren verkrijgbaar zal zijn als de huidige iPhone-toestellen namelijk: zilver, spacegrijs, goud en roségoud. De opslagcapaciteit zal waarschijnlijk 16GB, 64GB of 128GB zijn. Bij de prijs moet je ongeveer rekening houden met een vanaf prijs van 749 euro voor het instapmodel.

iPhone 7 en iOS 10

Vermoedelijk wordt de iPhone 7 voorzien van iOS 10, de opvolger van iOS 9. In iOS 10 verwachten we vooral dat de beveiliging verbeterd is. Er wordt ook gesproken over een aparte HomeKit-app en voicemail voor iCloud.

Releasedatum iPhone 7

Verwacht wordt dat de iPhone 7 in september gaat verschijnen. Apple organiseert altijd begin september een media-evenement, waar de nieuwe iPhones worden aangekondigd. Korte tijd daarna start de verkoop in de eerste landen, zoals o.a. de VS, Frankrijk en Duitsland. Een paar weken later is de nieuwe iPhone 7 ook in Nederland te koop.

iPhone 7 reparatie

Tot zover hebben wij elke iPhone toestel kunnen repareren. Voor iPhone 7 reparaties  kunt u vanaf oktober terecht bij ons. Wij denken dat de meeste voorkomende reparaties van de iPhone 7 de volgende reparaties worden: iPhone 7 scherm vervangen, iPhone 7 oplaadpunt repareren, iPhone 7 batterij vervangen en ten slotte iPhone 7 waterschade reparatie.

iPhone 7 scherm reparatie

Ondanks dat er een gerucht is dat de iPhone 7 zonder scherm randen komt denken wij bij Repair IT Now. Dat het scherm nog steeds te vervangen is. Net als bij de iPhone 6s en de iPhone 6s plus en overige iPhone scherm reparaties kunt hiervoor waarschijnlijk ook bij ons terecht. Begin oktober 2016 hebben wij de schermen van de iPhone 7 al op voorraad gekregen. In de blog: Repair IT Now klaar voor iPhone 7 scherm reparaties kunt u hierover meer lezen. Net als bij de iPhone 6s scherm reparatie kan je van ons ook een blog verwachten over de eerste iPhone 7 schermen die wij vervangen hebben. Wil je die van de iPhone 6s lezen kan je deze hier vinden: Eerste iPhone 6s scherm vervangen

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] jaar wil Apple met een iPhone op de markt komen met een glazen achterkant. Er wordt slechts maar één model uitgevoerd met deze glazen behuizing. Alle modellen van de […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.