Tevredenheid onder iPhone-gebruikers in Nederland is heel hoog

Tevredenheid onder iPhone-gebruikers in Nederland is heel hoog

Het percentage Nederlanders die tevreden zijn met hun smartphone is erg hoog, namelijk 90% en bij iPhone gebruikers zelfs 91%. Dit is gebleken na een onderzoek onder Nederlandse smartphonegebruikers. Het is niet precies duidelijk hoeveel mensen er mee hebben gedaan aan het onderzoek, maar het onderzoeksbedrijf die dit onderzoekt bestaat uit 30.000 mensen en daarvan doen er 1000 constant mee aan een continu lopend onderzoek.
Ondanks dat dit een zeer hoog percentage is, was de tevredenheid een jaar geleden, in januari 2015 met 97% nog een stuk hoger. Dit is namelijk een daling van maar liefst 6%. Deze daling heeft het meest te maken met het uiterlijk van het toestel. Bij de concurrent Samsung is de tevredenheid juist toegenomen met 6%, nu dus met een percentage van 90% tevreden gebruikers. Dus Apple laat Samsung maar net achter zich.

Algemene tevredenheid onder verschillende merken smartphonegebruikers

Je kan zeggen dat smartphonegebruikers in het algemeen erg tevreden zijn. Men moet hier denken aan het design, gebruiksgemak en het formaat van het toestel. Een percentage van 80% zegt ook uiterst tevreden te zijn met het mobiel internet van hun smartphone. Een puntje wat minder tevredenheid scoort is de stand-by tijd van smartphones. Slechts 67% is hier (maar) tevreden over.

Apple gaat 21 maart een nieuw model iPhone aankondigen

Apple hoopt de tevredenheid onder iPhone-gebruikers weer te verhogen door iets aan het uiterlijk van de iPhone te veranderen. A.s. maandag 21 maart gaat Apple een nieuw model aankondigen, namelijk de iPhone SE. Dit toestel krijgt een kleiner scherm van 4-inch, maar over het uiteindelijke uiterlijk is nog niet heel veel bekend. Naast deze nieuwe iPhone SE komt er in september 2016 nog een nieuwe smartphone van Apple namelijk de iPhone 7. Genoeg om naar uit te kijken voor de iPhone liefhebbers. In een andere blog van Repair IT Now bespreken uitbundig de iPhone SE: Wat weten wij tot zover over de iPhone SE?

iPhone reparatie

Is uw batterij kapot of snel leeg? Het scherm van uw iPhone kapot? Wilt u het scherm van uw iPhone laten vervangen? Al deze meest voorkomende problemen met de batterij van uw iPhone worden bij Repair IT Now vakkundig opgelost. Wij voeren elke reparatie van een uit met onze eigen technische dienst op onze locatie in Sliedrecht (tussen Dordrecht en Gorinchem). Ons kantoor is gevestigd langs de A15, zo zijn wij makkelijk bereikbaar en kunt u gratis parkeren voor onze deur.

Direct uw iPhone reparatie aanmelden? iPhone scherm reparatie?

 

Smartphone reparatie

Voor alle reparaties voor verschillende merken en type smartphones kunt u terecht bij smartphone reparatie specialist Repair IT Now!
Op zoek naar een vakkundig smartphone reparatie bedrijf die ook nog is betaalbaar is? Repair IT Now is de specialist in het repareren van kapotte telefoons en smartphones! Bij ons kunt u terecht met elk merk en model type telefoon, wanneer wij de onderdelen voor de desbetreffende telefoon kunnen bestellen kunnen wij uw smartphone repareren. Het kantoor van Repair IT Now zit gevestigd in Sliedrecht wat in de buurt van Gorinchem en Dordrecht ligt.

Direct uw smartphone reparatie aanmelden? Telefoon reparatie?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.