Groot in iPhone en iPad reparatie Dordrecht

iPhone en iPad kapot? Wacht niet langer en schakel een iPhone en iPad reparatie specialist in!

Zit u gevestigd in de buurt van Dordrecht en zoekt u een betrouwbare partner voor iPhone & iPad reparatie in de regio Dordrecht?

Wilt u een iPhone of een iPad laten repareren maar niet te veel betalen? Repair IT Now is een betrouwbare partner voor iPhone en iPad reparaties. Wij hebben ons gespecialiseerd in het repareren van smartphone, telefoons en tablets. Onze reparaties zijn van hoge kwaliteit en heel scherp geprijsd!

Wij werken namelijk met originele OEM onderdelen en vakkundige reparateurs. Goedkoopste en best beoordeeld iPhone en iPad reparatie bedrijf in omstreken Dordrecht

iPhone reparatie Dordrecht

Binnen 30 minuten vervangen wij het scherm van uw iPhone!

Woont u in Dordrecht en bent u op zoek naar een goedkope en betrouwbare partner voor uw iPhone reparatie?

Bent u het zat om uw kapotte iPhone naar een reparateur te brengen of te laten repareren bij een bedrijf welke u eigenlijk niet vertrouwd? Geen paniek. Bij Repair IT Now zit u safe!

Is uw iPhone scherm gebroken of gebarsten? Wilt u deze laten vervangen door een bedrijf welke alleen werkt met originele OEM onderdelen en vakkundige reparateurs? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak bij Repair IT Now.

De onderdelen die bij een iPhone het meest stuk gaan zijn:

  • Scherm / Touchscreen
  • Laadpunt / Dockconnector (waar u de kabel in stopt bij het opladen)
  • Accu / batterij

Uiteraard kunt u ook terecht voor andere reparaties van uw iPhone. Weet u niet wat er mankeert aan uw iPhone? Een iPhone met waterschade of vochtschade? Laat een professioneel hier dan naar kijken!

Wij staan klaar om uw iPhone te repareren!

Wij repareren de onderstaande iPhone toestellen van het merk Apple. Klik op uw toestel om naar het overzicht te gaan met prijzen en reparaties per onderdeel.

iPhone reparatie Dordrecht

iPhone reparatie direct aanmelden? iPhone scherm reparatie?

iPad reparatie Dordrecht

Uw iPad scherm goed gerepareerd!

Zit u gevestigd in de buurt van Dordrecht en wilt u uw iPad laten repareren voor een betaalbare prijs en een betrouwbare reparateur?

Het onderdeel welke het vaakst kapot gaat bij een iPad is het scherm of touchscreen (glas). Dat is ook niet zo gek want de hele voorkant van een iPad bestaat uit een glas plaat / scherm. En de achterkant uit een aluminium behuizing.

Een touchscreen en scherm van een iPad is eenvoudig te repareren voor een vakkundige reparateur die er tientallen per dag repareert. Wij bij Repair IT Now zijn gespecialiseerd in het repareren van iPads waar het scherm van kapot of gebarsten is.

Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken of een offerte aanvragen voor uw iPad.

Wij repareren de onderstaande iPad tablets van het merk Apple. Klik op uw toestel om naar het overzicht te gaan met prijzen en reparaties per onderdeel.

iPad reparatie Dordrecht

iPad reparatie direct aanmelden? iPad scherm reparatie?