iPhone waterschade reparatie

Heeft u een iPhone met water- of vochtschade? Bij Repair IT Now kunnen wij 7 van de 10 iPhone toestellen met waterschade weer herstellen

iPhone met waterschade aanmelden?

Help mijn iPhone is in het toilet gevallen! Al mijn foto’s en contacten ben ik nu kwijt! Wat moet ik doen? Kan dit nog gerepareerd worden? Dit zijn de meest voorkomende vragen die op dat moment u binnen schieten. Gelukkig is 70% van de water- of vochtschade te repareren!

iPhone reparaties

iPhone met waterschade herstellen

Is er per ongeluk koffie of thee over uw iPhone gevallen? Of in de wc gevallen? Het is nog niet te laat. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit is. Breng uw iPhone naar  Repair IT Now! Wij kunnen uw iPhone waarschijnlijk weer werkend krijgen. Namelijk 70% van de iPhones die te maken hebben met waterschade of vochtschade is te repareren.Wij zitten gevestigd in Sliedrecht en zijn eenvoudig bereikbaar vanuit omstreken Dordrecht en Gorinchem. Daarnaast bent u ook binnen 10 minuten van Papendrecht, Hardinxveld of Alblasserdam in Sliedrecht.

Maak van te voren eerst een afspraak via onze website of via de telefoon.

Eerste stappen wat u moet doen bij waterschade

Stap 1: Uitzetten van de tablet of telefoon (indien mogelijk ook accu verwijderen).

Stap 2: Laat uw smartphone of tablet zo snel mogelijk chemisch reinigen.

Stap 3: Algemeen onderzoek (testen) & prijsopgave

iPhone met waterschade herstellen door repair it now

Leg uw iPhone niet in de rijst!

Waarom wij u niet adviseren om de iPhone is de rijst te leggen is omdat deze meestal na een tijdje begint te roesten. Het is dan heel lastig om deze roest schoon te krijgen. Vaak moet er dan een aantal onderdelen vervangen worden waardoor u op hogere kosten uitkomt! Wij reinigen uw iPhone namelijk chemisch wanneer dat deze in aanraking gekomen is met water of een andere vloeistof.

Macbook waterschade reparatie door Repair IT Now