iPhone X kampt met productieproblemen

iPhone X kampt met productieproblemen

Face ID problemen

De productie van de nieuwe iPhone X verloopt niet helemaal vlekkeloos. De problemen liggen volgens Apple bij een onderdeel die nodig is voor de face ID oftewel de gezichtsherkenning. Deze productieproblemen gaan waarschijnlijk zorgen voor vertraging en minder te leveren iPhone X toestellen in November.
Voor de gezichtsherkenning worden sensoren gebruikt verdeeld over 2 modules. Deze zouden de bijnamen Romeo en Juliet hebben. Apple kan voldoende “Juliets” produceren, maar aan “Romeo’s” is er een tekort. In de module zit een laser die een infraroodlicht op het gezicht straalt van de gebruiker.
Dit is nodig om de vorm van het gezicht ook in het donker te kunnen herkennen. De 2 bedrijven, Sharp en LG Innotek, die deze Romeo-module gaat produceren, hebben problemen met het verwerken van verschillende componenten in een geheel. Apple heeft daarom aan sommige leveranciers van componenten gevraagd om het vertragen van hun leveringen. Apple behoudt de productieaantallen van 40% van de iPhone X. Een aantal leveranciers hebben het nog lastig met het behalen van die 40%.

OLED-scherm iPhone X

De iPhone X is de eerste Apple smartphone uitgevoerd met een OLED-scherm. Hiermee ontstonden ook al de nodige problemen met de levering van genoeg schermen voor de iPhone X. Apple wilde eigenlijk een vingerafdrukscanner onder het scherm, maar dit ging niet lukken. Hierdoor komt de iPhone X pas begin november uit, terwijl de iPhone 8 al te koop is in de winkel.

Kleuren en prijs van de iPhone X

De iPhone X is gemaakt van glas en metaal en is vervaardigd in 2 kleuren: zilver en donkergrijs. De prijs van dit topmodel bedraagt in Nederland vanaf 1159 euro. Hiervoor heb je de 64 GB variant. Ga je voor de iPhone X met 256 GB betaal je 1329 euro

Releasedatum iPhone X

De plannen van Apple zijn om de iPhone X in 55 landen op 3 november te lanceren. Nederland zou ook bij de eerste landen zitten waar de smartphone geleverd gaat worden. De grote vraag blijft hoeveel toestellen van de iPhone X geleverd kunnen worden. Er wordt verwacht dat in de eerste maanden de iPhone X moeilijk verkrijgbaar is.

Laat je iPhone X repareren door Repair IT Now

Voor je kapotte  iPhone X wil je dat alleen de beste reparateurs het toestel voor je repareren. Je kan bij ons terecht voor alle iPhone X reparaties. Repair IT Now is een Apple reparatie specialist. Wij repareren telefoon en tablets voor onder andere bedrijven, verzekeraars, tussenpersonen, IT-bedrijven / ICT bedrijven en particulieren. Je telefoon is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wij zorgen er daarom ook voor dat je snel je telefoon vakkundig gerepareerd terug krijgt.

Direct je iPhone X reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.