maak je macbook 5 keer zo snel door een kleine aanpassing

Macbook Pro: hoe maak ik hem sneller?

Je kan het je vast nog wel herinneren: de aanschaf van je nieuwe Macbook Pro. Het geluksmoment dat je je oude Macbook eindelijk kon vervangen door de veel snellere Macbook Pro. Na een tijdje begint de nieuwe Macbook Pro dan toch weer dezelfde kwaaltjes te krijgen. Waar ligt dit nou aan en wat kun je er aan doen?

Voordelen van een SSD in een Macbook

De eerste stap om je Macbook Pro weer een stuk sneller te maken is om je Macbook uit te breiden met een SSD. Een SSD (Solid State Drive) lijkt een beetje op een harde schijf. Door deze uitbreiding wordt uw Macbook tot wel 5x sneller!
Eén van de grote voordelen van een SSD is dat het in tegenstelling tot een normale schijf geen draaiende onderdelen meer bevat. Hierdoor is de SSD niet meer fysiek beperkt en kan hij superhoge snelheden halen, is hij veel stiller en maakt veel minder fouten dan de HDD. Daarnaast is je Macbook Pro door de SSD in staat om binnen 10 seconden op te starten. Tenslotte staan alle bestanden op een SSD veiliger dan op een traditionele hardeschrijf met draaibare delen.

Nog meer multitasken op je Macbook

Voor elke behoefte is tegenwoordig wel een programma. Foto’s bewerken in paint, terwijl je je favoriete muziek luistert via Spotify, je e-mail elke paar minuten synchroniseert en Facebook en Twitter bij moet houden om het laatste nieuws van je vrienden bij te houden. Dan is het natuurlijk wel fijn als je Macbook Pro door al deze grote programma’s niet vast gaat lopen.

De oorzaak van het vastlopen van je Macbook Pro ligt bij het RAM geheugen. Elke taak en elk proces van uw Macbook Pro vraagt om een deel van dit geheugen. Na verloop van tijd zit hij vol en loopt je Macbook Pro dus vast. Dit is vaak erg frustrerend en tijdrovend. Hier moet natuurlijk zo snel mogelijk verandering in komen zodat je weer ongestoord verder kan met het multitasken. De vraag is: hoe je kan voorkomen dat het RAM geheugen vol komt te zitten en je Macbook Pro vastloopt? De oplossing is heel simpel: uitbreiden!

Bij de aanschaf van je Macbook Pro was de standaard van het RAM geheugen waarschijnlijk 8, 16 of 32GB. Als dit niet genoeg blijkt te zijn is er gelukkig de mogelijkheid om het RAM geheugen van je Macbook Pro uit te breiden. Door het RAM geheugen uit te breiden kun je weer ongestoord multitasken.

Tarieven inbouwen SSD in een Macbook

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de prijzen voor het inbouwen van een SSD in een Macbook pro. Neem geen risico en laat het doen door een expert. Het zou namelijk zonde zijn dat door een klein foutje alle bestanden van de Macbook verwijderd worden. Bij Repair IT Now voeren wij deze werkzaamheden dagelijks uit!

  • MacBook upgraden met 120GB SSD: €149,-
  • MacBook upgraden met 240GB SSD: €199,-
  • MacBook upgraden met 480GB SSD: €349,-
  • MacBook upgraden met 1TB (1000 GB) SSD: €499,-
    * prijzen inclusief inbouw, installatie van MacOS en BTW
    * wij zullen vooraf met u bespreken of het mogelijk is om uw data te behouden en te overzetten naar de nieuwe SSD

Van plan zelf je HDD te vervangen?

Het zelf vervangen van een HDD is zeer af te raden. Deze klus is alleen weggelegd voor specialisten en je kan er zelfs je Macbook Pro lelijk mee beschadigen als je de verkeerde gereedschappen gebruikt. Repair IT Now helpt je daarom graag met de uitvoering van deze upgrade. Of een defect aan je Macbook? Macbook reparatie?

Maak dus snel een afspraak via de site of kom een keer langs om je Macbook Pro te brengen. Een van onze vakspecialisten zal deze upgrade graag voor u uitvoeren. De snelheid van je Macbook Pro zal weer verbazingwekkend hoog zijn, waarna je weer ongestoord verder kan met multitasken en je hetzelfde blije gevoel weer krijgt als de dag dat je hem kocht. Missie voltooid!

Macbook reparatie direct aanmelden? Macbook upgraden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.