iPhone 7

Nu de release van de iPhone 7 in september dichterbij komt, komen er volgens bronnen ook steeds meer geruchten over deze smartphone.

Zo zou de nieuwe iPhone 7 het niet zonder aparte homeknop gaan doen, maar volgens Apple met een nieuwe knop. Het zou gaan om een niet-bewegende homeknop. Als je deze indrukt geeft deze knop jou een trilling. Deze is te vergelijken met de 3D Touch op de iPhone 6s en Force Touch op de Apple Watch. Voor het resetten van de iPhone 7 zou Apple wel voor een andere fysieke knop moeten kiezen. Een oplossing hiervoor zou zijn een knopcombinatie met een volumeknop.

Draadloze earpods

Apple zou ook werken een een compleet draadloze EarPods set. Deze zou volledig draadloos werken, de twee draadloze oordopjes zullen dan ook niet met elkaar in verbinding staan. Het is nog niet bekend of de iPhone 7 deze standaard geleverd krijgt, omdat de koptelefoonaansluiting lijkt te gaan verdwijnen.Tot zover was het nieuws dat Apple de nieuwe iPhone 7 met een set standaard Earpods zou leveren, samen met een Lightning-adapter om ze te kunnen gebruiken.

Nieuwe Macbook Pro met oled touch

Ook de nieuwe MacBook Pro wordt de komende maanden verwacht. Bekend was al dat de MacBook Pro hoogstwaarschijnlijk een OLED-balk krijgt voor aangepaste functietoetsen en andere mogelijkheden. Volgens nieuwe bronnen zou deze strip nu door een Touch ID-sensor worden vergezeld. De Touch ID-sensor zou in de powerknop van de MacBook Pro verwerkt worden. Deze knop zit nu op gelijke hoogte met de FN-toetsen van de MacBook Pro. Er was al eerder nieuws over een Touch ID-sensor in een MacBook Pro. Het is nog niet helemaal duidelijk of de bronnen gelijk hebben over de besproken functies.

nieuwe macbook van Apple met oled touch

Binnenkort Macbook reparaties beschikbaar bij Repair IT Now

Op moment bieden wij telefoon en tablet reparaties volop aan. Echter repareren wij af en toe ook een laptop, macbook en een imac. Intern hebben wij afgelopen maand besproken om ook Macbook reparaties, Apple Mac pro reparaties en iMac reparaties aan te bieden. Mochten er nu al reparaties zijn van Apple apparaten die u nu al wilt aanmelden kan dit via de onderstaande call-to-action knop. Daarnaast kunt u ook terecht bij Repair IT Now voor het upgraden, opschonen, sneller maken en virus-vrij maken van een Macbook, Macbook Pro, Macbook Air, iMac, Mac Pro en Mac mini. Onder upgraden verstaan wij het inbouwen van extra werkgeheugen (RAM geheugen) of een SSD in te bouwen.

Apple reparatie direct aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.