Surface 3 reparatie door Repair IT Now

Surface 3 reparatie? Repair IT Now is de Microsoft reparatie specialist van de regio!

In maart 2015 is de opvolger van de Surface 2 aangekondigd, de Mircrosoft Surface 3. De Surface 3 is met 10.8-inch iets kleiner dan zijn grotere broer van 12 inch (Surface 3 Pro).  Het scherm is voorzien van de ClearType-HD technologie en de tablet is uitbreidbaar met een Surface Pen.

Repair IT Now is een van de enige reparatie bedrijven die Mircosoft Surface tablets repareert. Het voordeel hiervan is dat je geen nieuwe tablet aan hoeft te schaffen en niet onnodig extra geld uitgeeft. Vrijwel elke reparatie kun je hier laten uitvoeren voor je Surface 3, van de accu tot het laadpunt.

Ook is het bedrijf makkelijk te bereiken vanaf de snelweg of het station van Sliedrecht. Het bedrijf zit namelijk gevestigd op het bedrijventerrein tegenover het station. Vanaf het station is het ongeveer 3 minuten lopen naar ons kantoorpand. Vanuit Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, Breda, Tiel en Hendrik-Ido-Ambacht is het over de snelweg ongeveer een kwartier tot een half uur rijden.

Heb je een andere Microsoft Surface?

Microsoft Surface Pro 3

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 5

Overige Microsoft surface tablets

Microsoft Surface 3 reparatie door Repair IT Now

Goedkoop Surface 3 scherm reparatie

Is het scherm van je Surface 3 in duizend stukjes gevallen of reageert het touchscreen niet meer? In deze en alle andere gevallen waarbij het scherm het niet meer doet van je tablet, kun je terecht bij Repair IT Now. Het scherm van de Surface 3 is het meest kwetsbare onderdeel van de tablet. Voor alle vragen over schermreparaties kun je terecht bij onze klantenservice.

Direct uw Surface 3 scherm reparatie aanmelden? Surface 3 laten repareren?

Surface 3 opsturen voor reparatie

Het is bij ons ook mogelijk om je tablet naar het bedrijf op te sturen, waarna de reparateurs hem weer repareren en vervolgens verzekerd en in bubbeltjesfolie weer terugsturen. Wij adviseren je tablet zorgvuldig in te pakken en hem te verzekeren wanneer je hem opstuurt naar ons. Zo komen er geen extra kosten van eventuele onderweg opgelopen defecten bij. Voor vragen over het het opsturen van je Surface Pro 4 kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Uw Surface 3 opsturen voor reparatie?

Alle Surface 3 reparaties bij een Microsoft reparatiespecialist

Surface 3 reparatieprijzen

Surface 3 scherm (touchscreen + LCD) reparatie: €299

Surface 3 behuizing vervangen: op aanvraag

Surface 3 accu vervangen: op aanvraag

Surface 3 laadpunt reparatie: op aanvraag

Surface 3 front camera reparatie: op aanvraag

Surface 3 achter camera reparatie: op aanvraag

Surface 3 WIFI reparatie: op aanvraag

Surface 3 luidspreker reparatie: op aanvraag

Surface 3 oor speaker reparatie: op aanvraag

Surface 3 algemeen onderzoek: 29 euro

Surface 3 chemisch reinigen: 29 euro

Surface 3 software herstel / update: 79 euro

Surface 3 gegevens overzetten: 55 euro

Heeft u een andere reparatie aan uw Surface 3? Neem dan contact met ons op!

Onze klanten komen ondere andere uit onze regio en Rotterdam en Dordrecht. Daarnaast komen er ook regelmatig klanten uit Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Bij sommige reparaties moeten er meerdere onderdelen vervangen worden. Vraag altijd eerst bij de klantenservice voor welke onderdelen dit geldt.