Microsoft Surface Pro 3 reparatie door Repair IT Now

Surface Pro 3 reparatie? Repair IT Now is de Microsoft reparatie specialist van de regio!

In mei 2014 werd de Surface Pro 3 aangekondigd. Deze tablet is op veel punten vooruit gegaan. Het grotere display is de grootste verbetering en is gemaakt voor zowel productief en consumerend gebruik. Voor bedrijven die niet telkens een laptop en een tablet mee willen nemen, is deze tablet uiterst geschikt.

Met elke reparatie aan je tablet kun je terecht bij Repair IT Now. Wanneer hij niet meer oplaadt of het scherm kapot is, kunnen wij de desbetreffende onderdelen voor je vervangen. Waar de Surface Pro 3 veel in het bedrijfsleven veel gebruikt wordt, zijn er maar weinig reparatie bedrijven waar je de tablet kan laten repareren. Zo hoef je niet een nieuwe tablet te kopen, wanneer hij door een ‘simpele’ reparatie ook weer jaren mee kan.

Het bedrijf is makkelijk te bereiken wanneer je vanaf de trein komt lopen in Sliedrecht. Het is vanaf het station maar 3 minuten te voet. Ook vanaf de snelweg is het in de regio niet lang rijden. Vanuit Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, Breda, Tiel en Hendrik-Ido-Ambacht is het over de snelweg ongeveer een kwartier tot een half uur rijden.

Heb je een andere Microsoft Surface?

Microsoft Surface 3

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 5

Overige Microsoft surface tablets

Microsoft Surface Pro 3 reparatie door Repair IT Now

Goedkoop Microsoft Surface Pro 3 scherm reparatie

In alle gevallen waarbij het scherm van je Surface Pro 3 het niet meer doet, kun je hem weer laten vervangen door Repair IT Now. De schermreparatie is de meest voorkomende reparatie van de Surface Pro 3. Het scherm van de tablet is in verhouding best groot, waardoor hij heel kwetsbaar is voor scheurtjes of barsten. Voor alle vragen over uw reparatie kun je terecht bij onze klantenservice.

Direct uw Surface Pro 3 scherm reparatie aanmelden? Surface Pro 3 laten repareren?

Microsoft Surface Pro 3 opsturen voor reparatie

Als het niet mogelijk is om je Surface Pro 3 zelf naar het bedrijf te brengen of op te halen, is het mogelijk om de tablet op sturen. Wij adviseren dit zorgvuldig te doen en hem verzekerd en goed ingepakt op te sturen. Vervolgens repareren wij je tablet en sturen hem verzekerd en in bubbeltjesfolie weer terug. Zo kunnen er onderweg nooit nog meer defecten aan je tablet ontstaan.

Uw Surface Pro 3 opsturen voor reparatie?

Alle Surface Pro 3 reparaties bij een Microsoft reparatiespecialist

Surface Pro 3 reparatieprijzen

Surface Pro 3 scherm (touchscreen + LCD) reparatie: €299

Surface Pro 3 behuizing vervangen: op aanvraag

Surface Pro 3 accu vervangen: op aanvraag

Surface Pro 3 laadpunt reparatie: op aanvraag

Surface Pro 3 front camera reparatie: op aanvraag

Surface Pro 3 achter camera reparatie: op aanvraag

Surface Pro 3 WIFI reparatie: op aanvraag

Surface Pro 3 luidspreker reparatie: op aanvraag

Surface Pro 3 oor speaker reparatie: op aanvraag

Surface Pro 3 algemeen onderzoek: 29 euro

Surface Pro 3 chemisch reinigen: 29 euro

Surface Pro 3 software herstel / update: 55 euro

Surface Pro 3 gegevens overzetten: 55 euro

Staat uw reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Onze klanten komen ondere andere uit onze regio en Rotterdam en Dordrecht. Daarnaast repareren wij ook voor klanten uit Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Bij sommige reparaties moeten er meerdere onderdelen vervangen worden. Vraag altijd eerst bij de klantenservice voor welke onderdelen dit geldt.