Microsoft Surface Pro 4 reparatie door Repair IT Now

Surface Pro 4 reparatie? Repair IT Now is de Microsoft reparatie specialist van de regio!

Direct je Surface Pro 4 reparatie aanmelden?

In 2015 heeft Microsoft de Surface Pro 4 uitgebracht. De tablet kenmerkt zich door zijn Surface Pen, hoge resolutie en verbeterde Type Cover. De tablet is op de markt gezet met de gedachte om laptops te kunnen vervangen. De tablet is zowel gemaakt voor productieve en recreatieve doeleinden.

Voor elke tablet reparatie kun je terecht bij Repair IT Now. De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van de accu, het laadpunt en het scherm. Wij zijn een van de enige reparatie bedrijven die Microsoft Surface tablets repareert. Zo kun je geld besparen en hoef je geen nieuwe tablet te kopen.

Ook is het bedrijf goed bereikbaar vanaf de snelweg of het station van Sliedrecht. Het bedrijf zit namelijk gevestigd op het bedrijventerrein tegenover het station. Vanaf het station is het ongeveer 3 minuten lopen naar ons kantoorpand. Vanuit Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, Breda, Tiel en Hendrik-Ido-Ambacht is het over de snelweg ongeveer een kwartier tot een half uur rijden.

Heb je een andere Microsoft Surface?

Microsoft Surface 3

Microsoft Surface Pro 3

Microsoft Surface Pro 5 2017

Overige Microsoft surface tablets

Microsoft Surface Pro 4 reparatie door Repair IT Now

Hoe word je Surface Pro 4 gerepareerd bij Repair IT Now?

Goedkoop Microsoft Surface Pro 4 scherm reparatie

Is je Surface Pro 4 precies met zijn scherm op de grond gevallen of reageert het touchscreen niet meer? Bij Repair IT Now kan je het scherm van je tablet weer laten vervangen. De schermreparatie is de meest voorkomende reparatie van de Surface Pro 4, omdat het scherm zo groot en (relatief) fragiel is. Voor alle vragen over uw reparatie kun je terecht bij onze klantenservice.

Direct uw Surface Pro 4 scherm reparatie aanmelden? Surface Pro 4 laten repareren?

Surface Pro 4 opsturen voor reparatie

Wanneer het niet mogelijk is om naar ons bedrijf te komen om de tablet te brengen of op te halen, kan je er ook voor kiezen hem op te sturen. Wanneer de tablet weer gerepareerd en klaar is, versturen wij hem verzekerd en ingepakt via Post-NL terug. Dan zal je tablet onderweg niet nog meer defecten oplopen. Voor vragen over het het opsturen van je Surface Pro 4 kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Uw Surface Pro 4 opsturen voor reparatie?

Alle Surface Pro 4 reparaties bij een Microsoft reparatiespecialist

Surface Pro 4 reparatieprijzen

Surface Pro 4 scherm (touchscreen + LCD) reparatie: 339 euro

Surface Pro 4 behuizing vervangen: op aanvraag

Surface Pro 4 accu vervangen: op aanvraag

Surface Pro 4 laadpunt reparatie: op aanvraag

Surface Pro 4 front camera reparatie: op aanvraag

Surface Pro 4 achter camera reparatie: op aanvraag

Surface Pro 4 WIFI reparatie: op aanvraag

Surface Pro 4 luidspreker reparatie: op aanvraag

Surface Pro 4 oor speaker reparatie: op aanvraag

Surface Pro 4 algemeen onderzoek: 29 euro

Surface Pro 4 chemisch reinigen: 29 euro

Surface Pro 4 software herstel / update: 55 euro

Surface Pro 4 gegevens overzetten: 55 euro

Staat uw reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Onze klanten komen ondere andere uit onze regio en Rotterdam en Dordrecht. Daarnaast repareren wij ook voor klanten uit Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Bij sommige reparaties moeten er meerdere onderdelen vervangen worden. Vraag altijd eerst bij de klantenservice voor welke onderdelen dit geldt.