Mijlpaal voor Apple bereikt miljardste iPhone verkocht

Apple verkoopt één miljard iPhones

Afgelopen week was het zover. Apple heeft inmiddels 1 miljard iPhones verkocht, dat maakte CEO Tim Cook tijdens de personeelsbijeenkomst bekend. Hij was enorm trots op dit record: ‘De iPhone is een van de belangrijkste, wereldveranderende en succesvolste producten in de geschiedenis. Het is meer dan een constante metgezel, de iPhone is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven en maakt veel van wat we gedurende de dag doen mogelijk.’

In een tijdspanne van 10 jaar zijn de verkoopcijfers van Apple gigantisch geweest. Er is niet bekend wie de miljardste iPhone heeft aangeschaft en welk type iPhone er verkocht werd.

Toch zijn de iPhone-verkoopcijfers de laatste tijd sterk gedaald. Afgelopen kwartaal is de verkoop namelijk met 21% gedaald (in vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2015) en heeft Apple 40,4 miljoen smartphones verkocht. Toch zit Apple niet met de pakken neer, want binnenkort wordt de iPhone 7 gelanceerd en zal deze telefoon misschien weer een nieuwe impuls aan de verkoop geven.  

Op de site van ‘’Every Second’’ is te zien hoeveel producten er van Apple per seconde worden verkocht.

Apple & Repair IT Now

Dat de verkopen van de Apple de laatste tijd sterk dalen, vindt de woordvoerder van Repair IT Now niet zo raar. Mikail zegt: “We merken dat klanten liever een iPhone laten repareren, in plaats van een nieuwe telefoon aan te schaffen, omdat dat simpelweg goedkoper is”. Daarnaast worden abonnementen bij telefoonproviders ook vaak voor een langere tijd afgesloten, waardoor de klanten maar eens in de paar jaar een nieuwe telefoon krijgen.

Ook Repair IT Now repareert alle typen iPhones. Bijna alle onderdelen van de iPhones zijn altijd op voorraad, waardoor u snel terecht kunt om de reparatie te laten uitvoeren.

iPhone reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.