Mijn iPad is defect, maar welke iPad heb ik nou eigenlijk

Wij krijgen nogal wat iPad reparatie aanvragen binnen. Een kapot scherm door een val, een accu die niet meer voldoende goed oplaadt of een defect laadpunt (In een andere blog van ons kunt u lezen hoe uw iPad gerepareerd wordt). De vraag is altijd om welke iPad het gaat. Veel iPads lijken erg op elkaar en in de loop van de jaren zijn er veel verschillende modellen op de markt gebracht.
Om de prijs van de juiste onderdelen te vinden heb je het juiste modelnummer nodig. Mocht u niet meer precies weten welke iPad u heeft dan kunnen wij u misschien met deze informatie verder helpen.
Op iedere achterkant van een iPad staat een code welke met een “A” begint en daarachter staan 4 cijfers. Door middel van deze code kan je in onderstaand schema zien om welke iPad het gaat.

Welke iPad heb ik? Zo herken je alle iPad-modellen

 

Heeft u dus een iPad met een kapotte glasplaat of touchscreen? Dan weet u vanaf nu dat u bij Repair IT Now aan het juiste adres bent. Uw iPad wordt binnen 24uur gerepareerd bij ons. Helaas kunt u niet wachten op het vervangen van een touchscreen of scherm van een iPad. Wij hebben het liefst dat de iPad een aantal uur bij ons blijft, zodat het touchscreen van de iPad goed hecht met dubbelzijdig tape.

iPad reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.