,

Na update voor Pokémon Go nu een powerbank echt noodzaak

Na update voor Pokémon Go nu een powerbank echt noodzaak

Update voor Pokémon Go verwijdert stroombesparende modus en voetstapjes

Er heeft in de nacht van 31 juli een update plaatsgevonden voor het populaire spel Pokémon Go.

Helaas zijn er hierdoor 2 handige opties verdwenen. Wat de grote  aantallen Pokémonspelers hierdoor het meest zullen missen is de optie; schermdimmende modus die ervoor zorgde dat je batterij minder snel leeg ging tijdens het spelen van deze game. Door je iPhone op z’n kop te houden werd het scherm gedimd. Deze stroombesparende modus was heel handig als je langere afstanden tijdens het wandelen moest afleggen en het scherm niet continue actief hoefde te houden. Helaas is deze optie er nu niet meer, deze is verdwenen. Dit kan je zien als je naar instellingen gaat (via de Pokéball > Settings).

De enige opties die nog wel mogelijk zijn en die je via het menu zelf kunt instellen zijn het uitschakelen van de muziek, trillingen en geluidseffecten. Vorige week hebben wij ook een uitgebreide blog geschreven hoe je met een aantal andere tips je batterij kan besparen. Deze tips kan je lezen op de volgende blog: 

Verder zijn door de update de voetstapjes niet meer te zien die aangaven welke Pokémons dichtbij zijn.

Voor  de liefhebbers van de zomerhit van 2016 de Pokémon Go game heeft Repair IT Now een oplossing. Wij verkopen meerdere modellen powerbanks om aan uw smartphone te koppelen om zo over meer accu-capaciteit te beschikken. Heel handig voor op vakantie, festivals of als u onderweg bent.

Powerbank online bestellen bij Repair IT

Via onze webshop Repair IT Shop kunt u eenvoudig een powerbank kopen. De powerbanks hebben wij op voorraad en betalen kan via paypal, creditcard of iDeal. Vandaag voor 17:00u besteld is morgen in huis!

Direct een powerbank bestellen?

Naar de webshop
Powerbank bestellen voor Pokemon GO bij Repair IT
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.