,

Nieuw Blackberry vlaggenschip Priv met Android

Blackberry priv met android 2015

Blackberry heeft drie foto’s vrijgegeven van het nog uit te komen Androidtoestel van het bedrijf.

Vorige week heeft Blackberry heeft drie foto’s vrijgegeven van het nog uit te komen Androidtoestel van het bedrijf. Het nieuwe toestel gaat “De Priv” heten. Dit heeft de Blackberry-ceo John Chen bevestigd.

Onderaan de blog zijn twee van de drie foto’s te zien. Deze foto’s tonen het zijaanzicht van de Priv. Op de derde foto hierboven is het toestel van de voorkant te zien. De foto’s  werden vrijgegeven op de blog van Blackberry.

Blackberry Priv

Waarschijnlijk kunnen jullie het al afleiden waar de naam Priv vandaan komt. De Blackberry Priv is gericht op privacy. Voor dat doel ontwikkelt de smartphonemaker eigen software en diensten.

De Blackberry Priv draait volgens Chen op ‘de nieuwste hardware van Qualcomm’ en het toestel gebruikt de nieuwste camera’s. Volgens geruchten heeft het toestel een 1,8 GHz Snapdragon 808-processor en 3 GB werkgeheugen. Het scherm zou de qhd-resolutie van 2560 x 1440 pixels hebben, en de telefoon zou een 18 megapixelcamera hebben.

Er is nog niets bekend over een eventuele prijs of wanneer het toestel op de markt komt.

Blackberry priv met androidBlackberry priv met android zijkant

Bron: nu.nl

Blackberry Priv reparatie

Repair IT Now is uw partner voor het repareren van het scherm van uw Blackberry Priv. Er zijn maar enkele smartphone reparatie bedrijven die het scherm van deze smartphone kan vervangen.

Één van die telefoon reparatie bedrijven is Repair IT Now. Met de meeste Blackberry toestellen kunt u terecht bij ons. Voor meer informatie kunt kijken op de volgende pagina: Blackberry reparatie

Smartphone, telefoon en GSM reparatie

Voor alle reparaties voor verschillende merken en type smartphones kunt u terecht bij smartphone reparatie specialist Repair IT Now! Op zoek naar een  vakkundig smartphone reparatie bedrijf die ook nog is betaalbaar is? Repair IT Now is de specialist in het repareren van kapotte telefoons en smartphones!
Wij hebben ons gespecialiseerd in smartphone en tablet reparateur. Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak online maken, reparatie aanmelden of een offerte aanvragen voor de gewenste reparatie voor uw telefoon en smartphone. De meest voorkomende reparatie zijn het repareren van schermen, gebarsten touchscreens, laadpunten van telefoons die niet werken, vervangen van accu’s en batterijen. Om terug te komen op het merk, het maak niet uit of u een iPhone, Huawei, Blackberry, iPad, Samsung telefoon of tablet, LG, Oneplus One, Nokia of Microsoft heeft. Wij helpen u graag verder met het repareren van uw telefoon / GSM!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.