, , ,

Nokia wilt zelf weer de smartphone markt op

Nokia lumia reparatie

Nokia wil de telefoonmarkt weer op

Nokia verkocht zijn mobiele tak in 2013 aan Microsoft, maar het Finse bedrijf overweegt nu toch de mobiele markt weer te betreden.

Dat zegt Nokia-ceo Rajeev Suri in een interview met het Duitse Manager Magazin.

Als onderdeel van de verkoop van zijn mobiele tak mag Nokia zijn merk tot en met het vierde kwartaal van 2016 niet op telefoons voeren. Maar als die termijn voorbij is, wil Nokia toch weer telefoons onder zijn merk uitbrengen.

Het Finse bedrijf is niet van plan die telefoons zelf te maken, maar wil het merk Nokia inplaats daarvan licenseren. “We zoeken naar passende partners”, aldus Suri. “Microsoft maakt mobiele telefoons. Wij zouden ze simpelweg ontwerpen en vervolgens ons merk middels licentie beschikbaar stellen.”Nokia-Lumia-830-hero11-jpg

 

Nokia-tablet

Sinds de verkoop van zijn mobiele tak bracht Nokia via zo’n constructie ook al een Android-tablet op de markt. De Nokia N1 kwam uit onder merk van Nokia maar Chinese gadgetfabrikant Foxconn is verantwoordelijk voor de productie, marketing, verspreiding en technische ondersteuning.

De onthulling van Nokia volgt een dag nadat het vertrek van voormalig Nokia-topman Stephen Elop bij Microsoft is aangekondigd. Elop ging als Nokia-ceo door de overname mee naar Microsoft, en kreeg daar de leiding over de hardware-tak. Die wordt binnen Microsoft nu samengevoegd met de Windows-divisie, waarop Elop besloot het bedrijf te verlaten.

Bron: Nu.nl


 

Over Repair IT Now

Repair IT Now is een ervaren smartphone reparateur. U kunt bij Repair IT Now terecht met uw kapotte Nokia Smartphone. Wij repareren uw nokia tegen vlijmscherpe prijzen met snelle en flexibele reparatietijden. Repair IT Now werkt enkel met originele OEM onderdelen zodat u verzekert bent van kwaliteit!

Nokia Reparatie

De meeste modellen van Nokia die wij repareren zijn hieronder opgesomd:

Nokia Lumia 720 reparatie

Nokia Lumia 710 reparatie

Nokia Lumia 630 reparatie

Nokia Lumia 625 reparatie

Nokia Lumia 610 / 620 reparatie

Nokia Lumia 520 / 530 / 535 reparatie

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.