Ook ipad krijgt randloos scherm in 2017

Niet alleen de iPhone 8 (eerste weetjes over de iPhone 8), maar ook de iPad die in 2017 gelanceerd wordt, zal voorzien zijn van een randloos scherm zonder homebutton.

Het scherm van de iPad, die bij de iPad Air  (iPad air 2)en iPad Pro nog 9,7 inch was, zal bij de nieuwe iPad 10,9 inch worden. Toch wordt de iPad niet groter. Door de randen die een stuk smaller zullen zijn kan dit worden bereikt. Een bijkomend opmerkelijk aspect is dat hierdoor geen plaats meer is voor de homebutton. Apple heeft daarom besloten om de homebutton in het scherm in te bouwen en dus ook de touch-ID zal gewoon nog bij de nieuwe iPad terug te vinden zijn.

De iPad zal daarentegen wel een stukje dikker worden dan de iPad Air en iPad Pro. Met een dikte van 7,5 mm zal hij even dik worden als de eerste iPad Air van Apple. De randen van de iPad Pro van 12,9 inch zal ook smallere randen krijgen en 3 mm dikker. Deze ruimte is nodig voor de batterij.

één aanspreekpunt voor alle iPad reparaties

Veel bedrijven maken naast het gebruik van smartphones tegenwoordig meer gebruik van iPads. De meeste bedrijven hebben al een bedrijf waar ze alle IT apparatuur inkopen maar nog geen partner voor de iPads die kapot zijn. De meeste problemen bij iPads zijn dat het glas scherm gebarsten is waardoor het touchscreen niet meer goed functioneert. Daarop volgende problemen die vaak voorkomen zijn een defect oplaadpunt, accu en LCD.

Wanneer u een bedrijf zoekt om samen mee te werken waar u alle smartphone reparaties en tablet reparaties naar toe kunt sturen of langs brengen bent u bij Repair IT Now aan het juiste adres. Wij repareren iPads voornamelijk voor scholen, zorginstellingen, bedrijven, gemeentes, verzekeraars, IT leveranciers en IT bedrijven. Meer dan 2000 zakelijke klanten maken gebruik van onze diensten.

iPad reparatie direct aanmelden? iPad scherm glas reparatie?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.