Pokemon GO app op je iphone of samsung telefoon

Na lange tijd wachten, is het eindelijk zo ver. De release van de Pokemon GO is van start gegaan!

Wat houdt de Pokemon GO app in?

Pokemon was jaren geleden zeer in trek. De game werd voornamelijk gespeeld op de Gameboy. Tegenwoordig wordt bijna alles gedaan op de smartphone. Dat geldt ook voor deze game. De beta van Pokemon GO is vorige week afgelopen en de game is in sommige landen al te downloaden.

Wat is er nieuw?

Net als in het Gameboy spel kan men in deze Pokemon App kiezen uit verschillende Pokemons. Ook is er iets nieuws bedacht door de makers. Door middel van augmented reality en de camera van je telefoon worden de Pokemons naar de echte wereld gezet via het scherm van je smartphone.

Pokemon vangen met je iPhone camera

Wat is het verschil vergeleken met de gameboy?

Natuurlijk brengt de tijd zijn nodige innovaties mee, maar in deze game is veel hetzelfde gebleven. De Pokemons, het park en alle bekende toebehoren van de game zal je nog terug vinden. Toch zijn er wel kleine veranderingen. De game op de smartphone is een stuk sneller en mooier geworden dan op de Gameboy.

Wanneer komt de Pokomon GO app uit in Nederland?

Het is nog niet precies bekend wanneer de game in Nederland uitkomt. In nederland komt de game later uit omdat de servers in het buitenland overbelast zijn. Dat vertelt de John Hanke, CEO van ontwikkelaar Niantic, aan Business Insider. Meestal gebeurt dat met iOS- en Android-games binnen één week voordat een game uitkomt. De game is sinds 7 juli al beschikbaar in landen zoals Japan, Australië, Amerika en Nieuw-Zeeland.

Nu al Pokemon GO downloaden en spelen

Vanaf 16 juli 2016 is de app Pokemongo te vinden in de Nederlandse Appstore. Dit geldt evenals de game op android. Uit onderzoek door Repair IT Now dat er meer reparaties voort vloeien door het spel. Het artikel hierover kan je lezen op: Pokémon Go zorgt voor meer reparaties bij Repair IT Now. De eerste kapotte smartphones als gevolg van het vooral buitenshuis spelen stromen binnen.

Gaat je batterij snel leeg bij het spelen van Pokemon GO? Wij hebben aantal tricks en trucs onder elkaar gezet zodat jij iets langer speel plezier hebt: Tips om batterij te sparen tijdens het spelen van Pokemon GO

Pokemon vangen met Pokemon GO op je iPhone

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.