Problemen bij update naar iOS 10 iPhone loopt vast

Update naar iOS 10 verloopt niet vlekkeloos

In juni dit jaar presenteerde Apple de nieuwe versie van het besturingssysteem iOS 10. De mobiele apparaten van Apple krijgen hierdoor een gewijzigd notificatiescherm, Siri kan in apps van derden gebruikt worden en een nieuwe versie van Message.

Helaas zorgt de update bij veel gebruikers voor de nodige problemen. Sommige toestellen lopen tijdens het updaten vast. Dit komt vooral voor bij de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE en de iPad Pro’s. Deze modellen hebben allemaal een A9-chipset.

De meest gehoorde klacht is dat na het downloaden en uitvoeren van de update hun iPhone of iPad niet meer start. Om dit te kunnen herstellen moeten ze hun apparaat aan de computer met iTunes koppelen. De enige oplossing is bijwerken via iTunes.

Wat te doen bij het vastlopen tijdens het updaten naar iOS 10

Dit gaat als volgt te werk:

  1. Je kan het beste eerst proberen om bij te werken. Dit doe je door op de knop Werk bij te klikken. De update wordt hierbij geïnstalleerd en de back-up teruggezet. Je raakt dan niks kwijt.
  2. Wanneer dit niet gelukt is, dan moet je in iTunes herstellen. Hierbij worden wel alle gegevens verwijderd en wordt het toestel naar fabrieksinstellingen teruggezet. Hierna kan je een reservekopie terugzetten en iOS opnieuw opstarten om te updaten. Hierbij raak je ook geen gegevens kwijt.

 

Als je de 2 bovenstaande stappen wilt uitvoeren heb je de versie iTunes 12.51 nodig.

iOS update uit laat voeren door Repair IT Now

Wil je toch liever dat een expert de iOS 10 update uitvoert?  Dan kunnen wij dit voor jou doen! Zo weet je zeker dat de update vlekkeloos verloopt en al je data op je iPhone en iPad blijft! Meld je toestel dan aan via onze website. Je laat dan je iPhone bij ons achter (helaas kan je er niet op wachten). Wij nemen dan via de email of telefoon contact met je op zodra de update voltooid is.

iPhone of iPad aanmelden voor iOS 10 update?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.