Together One World!

Deze zomer gaat Sharona samen met 30 leerlingen, 5 begeleiders en een arts drie weken op reis voor een wereldstage in China. Sharona (17) woont in Hardinxveld. Momenteel zit zij in 5 vwo op het Willem de Zwijger College in Papendrecht. Stichting Global Exploration organiseert deze reis. Het motto van Global Exploration is “Together one World!”. Global stelt tot doel jongeren de wereld, in het bijzonder ontwikkelingslanden te ontdekken. Samen willen de jongeren ervoor zorgen dat zij de wereld een beetje beter kunnen achterlaten. Er wordt met name geïnvesteerd in het onderwijs, de zorg, lokale economie en duurzaamheid in dit land. De groep trekt door China en bezoekt onderweg verschillende instellingen en scholen die hun hulp goed kunnen gebruiken.

Één van deze instellingen is een weeshuis. Hier zullen de leerlingen klaslokalen gaan schilderen. Verder gaan zij helpen met het opschonen van rivieren en straten en zullen zij bomen gaan planten. Milieu en duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van deze wereldstage. De leerlingen steken dus ook daadwerkelijk hun handen uit de mouwen en laten geld achter voor het steunen van projecten. De reis wordt een grote uitdaging. Drie weken van huis en kennis maken met andere culturen en leefwijzen in China. Daadwerkelijk zien wat het betekent om geen geld te hebben en geen onderwijs te kunnen volgen.

Sharona Global Exploration

 

Sponsor project: Global Exploration

Iedere deelnemer heeft 1800 euro sponsorgeld nodig om dit doel te kunnen bereiken. Om dit “grote” bedrag bij elkaar te krijgen hebben de leerlingen kerstkaarten verkocht, acties georganiseerd, familie en vrienden aangesproken en de plaatselijke/landelijke winkeliers en het bedrijfsleven benaderd.

Wij, Repair IT Now, dragen dit project een warm hart toe en willen graag sponsoren zodat dit project een kans van slagen krijgt. Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk.

cheque 100 euro voor Sharona Global exploration

Duurzaam

Het repareren van je smartphone en/of tablet is namelijk duurzaam. Het is een feit dat het repareren van je smartphone/tablet vaak een stuk goedkoper is dan het kopen van een nieuw apparaat. Buiten het economisch voordeel verleng je ook de levensduur hiervan wanneer je deze laat repareren en goed onderhoud. Op deze manier dragen wij ook in hoge mate bij aan een duurzame samenleving.

Al enkele jaren is het Chinese Huawei bezig met een enorme vooruitgang op de smartphone markt. Het is zelfs zo dat Huawei zijn concurrenten Apple en Samsung steeds meer op de hielen zit. De afgelopen tijd richtte het Chinese bedrijf zich vooral op lage prijzen. Nu focust Huawei zich vooral op de prijs-kwaliteitsverhouding. Met het nieuwe vlaggenschip de P9, die sinds 11 mei hier in Nederland te koop is, laat Huawei zien dat ze hierin goed geslaagd zijn.

Repair IT Now draagt een steentje bij aan Sharona

Links ziet u Sharona en rechts Mikail Yilmaz (eigenaar Repair IT Now)

Kapotte of niet goedwerkende smartphone of tablet

Heeft u een kapotte of niet goedwerkende smartphone of tablet dan kunt u bij ons terecht.

Repair IT Now is groot in telefoon reparaties en tablet reparaties. Wij repareren voornamelijk voor particulieren, bedrijven, gemeentes (overheidsinstellingen), zorginstellingen en verzekeraars.

Enkele services die wij aanbieden zijn: vervangen van een kapot scherm of touchscreen, vervangen van een batterij, repareren van een laadpunt, vervangen van een camera, vervangen van microfoon, repareren van earspeaker en speaker.

Telefoon reparatie direct aanmelden? Tablet reparatie snel aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.