Samsung Galaxy ALPHA stuk gegaan door een ongelukje? Iedereen kan dat overkomen! Breng uw Samsung Galaxy ALPHA bij Repair IT Now. Bij Repair IT Now werken alleen vakkundige reparateurs met jarenlange ervaring met het repareren van Samsung telefoons. Wij bieden vakkundige en betaalbare Samsung Galaxy ALPHA reparaties tegen een uitstekende service in Sliedrecht en omgeving.

Vaak worden er bij andere reparatie bedrijven refurbished onderdelen of schermen gebruikt. Binnen ons filiaal in Sliedrecht voeren wij alle Samsung reparaties uit met nieuwe en originele onderdelen. U krijgt bij ons 6 maanden garantie. Dat is  3 maanden langer dan elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw Samsung Galaxy ALPHA reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Hieronder hebben wij de meest voorkomende Samsung Galaxy reparaties onder elkaar gezet. Staat uw Samsung Galaxy ALPHA reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw Samsung ALPHA? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw Samsung ALPHA reparatie op ons filliaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

samsung galaxy alpha reparatie

Selecteer je defecte onderdeel

Samsung Galaxy Alpha reparaties opgesomd

Scherm reparatie

Heeft het scherm van u uw Samsung Alpha als gevolg van een val een grote barst/ deuk opgelopen? Repair IT Now vervangt dagelijks meerdere schermpjes en is dus een specialist op dit gebied.

Prijs € 115

Behuizing vervangen

Is de achterkant van uw Samsung Alpha beschadigd of misvormt? Check snel onze scherpe prijzen en maak vandaag nog een afspraak met ons.

Prijs € 29

Camera vervangen

Zijn de foto’s die u op uw Samsung Alpha maakt niet meer scherp en wilt u dat er een nieuwe camera wordt geplaatst in uw telefoon? Wij kunnen dit voor u regelen.

Prijs € 49

Reparatie selfiecamera

Is de selfiecamera van uw Samsung Alpha defect? Wij kunnen een nieuwe selfiecamera in uw toestel monteren, zodat u weer selfies kunt maken.

Prijs € 49

Batterij vervangen

Gaat de accu/ batterij van uw Samsung Alpha enorm snel leeg en bent u het helemaal zat? Wij helpen u graag verder.

Prijs € 25

Trilfunctie reparatie

Prijs € –

Laadpunt reparatie

Laadt uw Samsung Alpha niet meer (goed) op? Maakt u zich niet druk. Wij kunnen een nieuw laadpunt in uw telefoon monteren.

Prijs € 39

WiFi-signaal reparatie

Prijs € –

Lichtsensor reparatie

Prijs € –

Signaal reparatie

Prijs € –

Koptelefoon-ingang reparatie

Prijs € –

Speaker reparatie

Prijs € –

Oorspeaker reparatie

Prijs € –

Powerknop reparatie

Prijs € –

Muteknop reparatie

Prijs € –

Microfoon reparatie

Prijs € –

Homeknop reparatie

Prijs € –

Vochtschade reparatie

Heeft uw Samsung Alpha waterschade opgelopen? Het is raadzaam om dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat wij door middel van speciale apparatuur uw telefoon chemisch kunnen reinigen.

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Vaak kunnen wij aan de hand van een omschrijving van de klachten u meteen vertellen wat er aan de hand is met uw Samsung Alpha. In sommige gevallen is het echter niet zomaar te achterhalen wat er mankeert aan uw telefoon. Het is dan raadzaam om een algemeen onderzoek te laten instellen door Repair IT Now. 

Prijs € –