Selecteer je defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan je Samsung S4?

Samsung Galaxy S4 reparatie

Samsung Galaxy S4 stuk gegaan door een ongelukje? Iedereen kan dat overkomen! Breng uw Samsung Galaxy S4 bij Repair IT Now. Bij Repair IT Now werken alleen vakkundige reparateurs met jarenlange ervaring met het repareren van Samsung telefoons. Wij bieden vakkundige en betaalbare Samsung Galaxy S4 reparaties tegen een uitstekende service in Sliedrecht en omgeving.

Vaak worden er bij andere reparatie bedrijven refurbished onderdelen of schermen gebruikt. Binnen ons filiaal in Sliedrecht voeren wij alle Samsung reparaties uit met nieuwe en originele onderdelen. U krijgt bij ons 6 maanden garantie. Dat is  3 maanden langer dan elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw Samsung Galaxy S4 reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende Samsung Galaxy S4 reparaties

Hieronder hebben wij de meest voorkomende Samsung Galaxy reparaties onder elkaar gezet. Staat uw Samsung Galaxy S4 reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw Samsung S4? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw Samsung S4 eparatie op ons filliaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

samsung galaxy s4 reparatie

Samsung Galaxy S4 reparaties + tarieven opgesomd

Scherm reparatie

Mankeert er iets aan het scherm van uw Samsung Galaxy S4? Zit er bijvoorbeeld een grote barst in het scherm? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now.

Prijs € 169

Behuizing vervangen

Is de achterkant van uw Samsung Galaxy S4 beschadigd of is het middenframe uit zijn verband? Wij helpen u graag verder om dit probleem op te lossen.

Prijs € 29
(achterkant)

Prijs € 40
(middenframe)

Camera vervangen

Is de camera aan de achterzijde van uw Samsung Galaxy S4 defect of maakt uw telefoon geen scherpe foto’s meer? Wij kunnen een nieuwe camera in uw telefoon plaatsen, zodat u weer volop plaatjes kunt schieten.

Prijs € 49

Reparatie selfiecamera

Werkt de selfiecamera, oftwel de camera aan de voorzijde, van uw Samsung Galaxy S4 niet meer naar behoren? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Prijs € 39

Batterij vervangen

Bent u het zat dat de batterij van uw Samsung Galaxy S4 heel kort mee gaat? Wij kunnen een nieuwe accu in uw telefoon plaatsen, zodat u hier voortaan geen last meer van zult hebben.

Prijs € 35

Trilfunctie reparatie

Trilt uw Samsung Galaxy S4 niet meer zoals het hoort. Wij kunnen uw telefoon van een nieuwe trilmotor voorzien.

Prijs € 49

Laadpunt reparatie

Het kan erg vervelend zijn wanneer uw Samsung Galaxy S4 niet meer goed oplaadt. Wij kunnen een nieuw laadpunt in uw telefoon monteren. Check snel onze scherpe prijzen.

Prijs € 49

WiFi-signaal reparatie

Niks is vervelender dan dat uw Samsung Galaxy S4 zich niet meer verbindt met de WiFi. U bent dan bij ons op het juiste adres. Repair IT Now verleent namelijk uitstekende service.

Prijs € 49

Simkaartlezer reparatie

Herkent uw Samsung Galaxy S4 de simkaart niet meer? Neem snel contact met ons op en wij zorgen ervoor dat dit probleem verholpen wordt.

Prijs € 60

Signaal reparatie

Prijs € –

Koptelefoon-ingang reparatie

Hoort u geen geluid meer komen uit de koptelefoon die aangesloten is op uw Samsung Galaxy S4? Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten.

Prijs € 49

Speaker reparatie

Is de speaker van uw Samsung Galaxy S4 kapot? Wij voeren graag een reparatie voor u uit zodat u geen last meer zult hebben van dit probleem.

Prijs € 49

Oorspeaker reparatie

Loopt u rond met een defecte earspeaker op uw Samsung Galaxy S4 en wilt u dat er een nieuwe earspeaker in uw telefoon wordt gemonteerd? Neem dan contact op met Repair IT Now.

Prijs € 49

Powerknop reparatie

Werkt de powerknop, oftewel de aan- en uitknop, van uw Samsung Galaxy S4 niet meer goed? Wij kunnen dit probleem voor u oplossen.

Prijs € 49

Muteknop reparatie

Microfoon reparatie

Kunt u niet meer door de microfoon van uw Samsung Galaxy S4 praten omdat hij defect is? Wij kunnen door middel van een vakkundige reparatie een nieuwe microfoon in uw toestel plaatsen.

Prijs € 49

Homeknop reparatie

Werkt de homeknop van uw Samsung Galaxy S4 niet meer zoals het hoort? Wij kunnen een gloednieuwe homeknop in uw telefoon monteren.

Prijs € 49

Vochtschade reparatie

Kamt uw Samsung Galaxy S4 met waterschade? Maak dan snel een afspraak met ons, zodat wij er alles aan kunnen doen om uw toestel weer aan de praat te krijgen.

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Wij kunnen een algemeen onderzoek instellen om te achterhalen wat er aan de hand is met uw Samsung Galaxy S4. U ontvangt dan van ons een rapport waarin u precies kunt lezen wat er mankeert aan uw telefoon. 

Prijs € 29