Selecteer het defecte onderdeel van uw Samsung S7 Edge telefoon

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw Samsung S7 Edge?

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

De Samsung Galaxy S7 Edge komt 11 maart in Nederland. Er zijn een recordaantal pre-orders geplaatst voor de Samsung S7 Edge: Verder is de Samsung S7 Edge populairder dan de Samsung S7 Edge.

Zoals in onze blog beschreven hebben wij de eerste Samsung Galaxy S7 Edge schermen al vervangen. Na de eerste week van de release stroomden de reparaties al binnen bij ons!

Meest voorkomende Samsung Galaxy S7 Edge reparaties

Hieronder hebben wij de meest voorkomende Samsung Galaxy reparaties onder elkaar gezet. Staat uw Samsung Galaxy S6 Edge reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw Samsung S6 Edge ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Samsung Galaxy S7  Edge scherm reparatie? Werkt het oplaadt punt van uw Samsung Galaxy S7 niet meer? Samsung Galaxy S7 waterschade?

Voor bijna alle Samsung Galaxy S7 Edge plus reparaties kunt u terecht bij de Samsung smartphone reparatie specialist Repair IT Now.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw Samsung s5 eparatie op ons filliaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

Repair IT Now zit gevestigd in Sliedrecht en is eenvoudig bereikbaar via de omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Ridderkerk.

Wanneer u een andere Samsung Smartphone heeft en deze wilt laten repareren:

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S7

Overige Samsung Smartphones

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie door repair it now

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie prijzen en reparaties onder elkaar

Let op dat bij sommige reparaties meerdere onderdelen tegelijk vervangen moeten worden. Vraag daarom naar een reparateur voor technische vragen!

Direct uw Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie aanmelden? Samsung S7  Edge laten repareren?

Reparatie aanmelden om uw Samsung S7 Edge te laten opsturen?

Scherm reparatie

Scherm vervangen van uw Samsung Galaxy S7 Edge? Heeft u zwart beeld op uw Samsung S7 Edge scherm? Is het scherm kapot? Bij Repair IT Now repareren wij het scherm van uw Samsung telefoon s7 serie klaar terwijl u wacht. Wij willen u vragen om vooraf een afspraak in te plannen zodat wij de tijd kunnen nemen om uw Samsung s7 telefoon te repareren. Wacht niet langer en maak een afspraak om de reparatie te laten uit voeren door een vakman!

Let op: Bij het vervangen van het scherm bestaat er een kans dat de achterkant ook kapot gaat. Hierdoor bereken wij ten alle tijden de prijs van de achterkant a 79euro boven op de prijs van de scherm reparatie.

Prijs € 279

Behuizing vervangen

De achterkant van de Samsung S7 Egde is van glas. Het frame van het toestel is van aluminium. Als de achterkant van de Samsung S7 Edge gebarsten is kunt u deze laten vervangen bij Repair IT Now. Binnen enkele minuten verwijderen wij de oude batterij cover en plakken wij een nieuwe achterkant op uw toestel.

Het midframe is de rand om het toestel heen. Het komt weleens voor dat deze gebogen of ingedeukt is. Uiteraard is dit middenframe te vervangen door een nieuwe. Maak een afspraak via de website en plan gemakkelijk uw Samsung reparatie in.

Prijs € 79
(achterkant / batterij cover)

Prijs op aanvraag
(midframe)

Camera vervangen

De Samsung S7 heeft twee camera’s. Loopt uw camera vast of kunt u geen foto’s meer maken? Zijn de foto’s wazig? Wanneer de camera aan de achterzijde defect is kunt u deze laten repareren door Repair IT Now. De camera aan de voorkant is ook te vervangen. Kijk hiervoor hieronder.

Prijs op aanvraag

Reparatie selfiecamera

Werkt de front camera van uw Samsung Galaxy S7 Edge niet meer? Of zijn de foto’s onscherp als u een selfie probeert te maken. Door het vervangen van de camera aan de voorzijde van de Samsung S7 Edge is dit probleem waarschijnlijk opgelost!

Prijs op aanvraag

Batterij vervangen

Valt uw Samsung Galaxy S7 Edge soms opeens uit of loopt de accu snel leeg? Grote kans dat er een nieuwe batterij in uw toestel geplaatst moet worden.

Prijs € 79

Trilfunctie reparatie

Merkt u dat uw Samsung S7 edge telefoon niet meer trilt wanneer u een berichtje ontvangt of gebeld wordt? Uiteraard kan dit aan een instelling liggen. Zijn uw instellingen goed? Dan is uw trilmotor van uw Samsung Galaxy S7 Edge telefoon defect. Wij kunnen een nieuwe trilmotor plaatsen in uw Samsung telefoon!

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Is het pinnetje in de oplaadpunt kapot gegaan? Kunt u uw Samsung S7 Edge niet meer opladen of wilt uw Samsung telefoon niet meer opladen? Uw Samsung toestel laadt langzaam op? Dit zijn allemaal gevolgen van een defecte laadpunt. Repair IT Now is groot in telefoon reparatie! Uw Samsung telefoon is bij ons in goede handen!

Prijs op aanvraag

WiFi-signaal reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs € –

Simkaartlezer reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs € –

Signaal reparatie

Prijs € –

Koptelefoon-ingang reparatie

Gaan uw oordoppen moeilijk of helemaal niet in uw hoofdtelefoon ingang van uw Samsung S7 Edge? Samsung S7 Edge koptelefoon vervangen of reparatie? Maak direct een afspraak en wij bij Repair IT Now repareren uw Samsung S7 toestel!

Prijs € 79

Speaker reparatie

Gaat uw beltoon niet meer af of hoort u geen geluid uit de speakers komen van uw Samsung Galaxy S7 Edge. Repair IT Now is een vakkundige reparateur en repareert uw speaker van uw Samsung Galaxy S7 Edge.

Prijs € 79

Oorspeaker reparatie

Hoort u tijdens het telefoneren of bellen geen geluid? Kunt u de persoon tijdens het bellen niet verstaan. Waarschijnlijk is uw earspeaker dan kapot. Uiteraard is dit onderdeel te vervangen voor een nieuwe oorspeaker. Een Samsung S7 Edge earspeaker reparatie voeren wij enkel uit met originele Samsung onderdelen!

Prijs € 79

Powerknop reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs 

Muteknop reparatie

Microfoon reparatie

Horen ze u tijdens het bellen met uw Samsung s7 Edge toestel niet? Of komt het voor dat u zacht en slecht te verstaan bent tijdens het bellen? Laat dan door een vakkundige repareren uw telefoon repareren. Samsung s7 Edge microfoon reparatie door een Samsung reparatie specialist!

Prijs op aanvraag

Homeknop reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs € –

Vochtschade reparatie

Samsung S7 Edge waterschade reparatie? Samsung Halaxy S7 Edge vochtstade? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Repair IT Now. Wij beschikken namelijk over  professionele apparatuur en de meeste smartphones krijgen wij zelfs weer aan de praat!

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

In de meeste gevallen kunnen wij de klant meteen vertellen wat er aan de hand is met de Samsung Galaxy S7 Edge. In sommige gevallen moeten wij echter, indien gewenst, een algemeen onderzoek instellen om te achterhalen wat er mankeert aan uw telefoon. Het onderzoek kan tot 1-3 werkdagen duren.

Prijs € 29