Kies het defecte onderdeel van uw Samsung S8 Plus telefoon

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw Samsung S8 Plus?

Samsung Galaxy S8 plus kapot

Afgelopen week hebben wij de eerste Samsung Galaxy S8 reparaties al binnen gekregen. De Samsung S8 Plus is nog maar enkele dagen in Nederland op de markt is, ondanks dit gegeven hebben enkele toestellen al schade opgelopen.

In onze blog schrijvenwij ongeveer drie maal per maand over alle leuke weetjes en feiten omtrent de smartphone en tablet markt. Zo hebben wij eerder dit jaar een blog geschreven over  de eerste weetjes van de Samsung Galaxy S8, keuzestress tussen de iPhone 7 en de Samsung Galaxy S8.

Populaire Samsung Galaxy Plus S8 reparaties

Onderstaand hebben wij de meest voorkomende Samsung Galaxy reparaties gezet. Staat uw Samsung Galaxy S8 Plus reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw Samsung S8 Plus Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Samsung Galaxy S8 Plus scherm vervangen? Heeft u problemen met uw (selfie) camera? Samsung Galaxy S8 Plus waterschade?

Voor bijna alle Samsung Galaxy S8 Plus  reparaties kunt u terecht bij de Samsung smartphone reparatie specialist Repair IT Now.

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor uw Samsung S8 reparatie in ons filiaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

Repair IT Now is gevestigd in Sliedrecht en is eenvoudig bereikbaar via de omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht, Tiel, Breda, Werkendam.

Wanneer u een andere Samsung Smartphone heeft en deze wil laten repareren:

Samsung S7

Samsung S7 Edge

Samsung S8

Overige Samsung Smartphones

Samsung Galaxy S8 G950f reparatie door Repair IT Now

Samsung Galaxy S8 Plus reparaties en prijzen onder elkaar

Let op dat bij sommige reparaties meerdere onderdelen tegelijk vervangen moeten worden. Vraag daarom naar een reparateur voor technische vragen!

Direct uw Samsung Galaxy S8 Plus scherm reparatie aanmelden?

Zou u de Samsung S8 Plus willen opsturen?

Scherm reparatie

Het glas / scherm vervangen van uw Samsung Galaxy S8 Plus? De oorzaken waarom u een nieuw scherm wil op uw Samsung S8 Plus telefoon kunnen zijn:

Geen of zwart beeld
Een streep / lijn door het beeldscherm
Glas is gebroken/ barst in uw scherm
Touchscreen werkt niet

Het monteren van een nieuw scherm duurt ongeveer 30 a 35 minuten bij ons. U kunt meekijken met de reparatie onder het genot van een kop koffie of thee. Helaas is het niet mogelijk om alleen het glas te vervangen bij een Samsung S8 Plus. Wij vervangen altijd de complete module, bestaande uit frame, touchscreen en LCD.

Wij willen u vragen om vooraf een afspraak in te plannen zodat wij de tijd kunnen nemen om uw Samsung S8 Plus telefoon te repareren. Wacht niet langer en maak een afspraak zodat de reparatie uitgevoerd wordt door een echte vakman!

Let op: Bij het vervangen van het scherm moeten wij het toestel open maken via de achterkant. De achterkant gaat daarom ook altijd kapot. Hierdoor bereken wij ten alle tijden de prijs van de achterkant boven op de prijs van de scherm reparatie.

Prijs € 299

Behuizing vervangen

Net als bij de Samsung S7 Edge en de Samsung S8 is de achterkant van de Samsung S8 Plus van glas. Het frame van het toestel is van aluminium. Als de achterkant van de Samsung S8 Plus gebarsten is kunt u deze laten vervangen bij Repair IT Now. Binnen enkele minuten verwijderen wij de oude batterij cover en plakken wij een nieuwe achterkant op uw toestel.

Het midframe is de rand om het toestel heen. Het komt weleens voor dat deze gebogen of ingedeukt is. Uiteraard is dit middenframe te vervangen door een nieuwe. Dit onderdeel is hetzelfde als het scherm. Moet het middenframe vervangen worden dan gaat dat samen met het scherm en de achterkant en zal de prijs ook hetzelfde zijn. Maak een afspraak via de website en plan gemakkelijk uw Samsung reparatie in.

Prijs € 89
(achterkant / batterij cover)

Prijs op aanvraag
(midframe)

Camera vervangen

De Samsung S8 Plus achter camera reparatie? Loopt uw camera vast of kunt u geen foto’s meer maken? Zijn de foto’s wazig? Wanneer de camera aan de achterzijde defect is kunt u deze laten repareren door Repair IT Now. De camera aan de voorkant is ook te vervangen. Hier kunt u onderstaand informatie over vinden.

Prijs op aanvraag

Reparatie selfiecamera

Werkt de selfie camera van uw Samsung Galaxy S8 Plus niet meer? Of zijn de foto’s onscherp als u een selfie probeert te maken. Door het vervangen van de camera aan de voorzijde (front camera) van de Samsung S8 Plus is dit probleem waarschijnlijk opgelost!

Prijs op aanvraag

Batterij vervangen

Valt uw Samsung Galaxy S8 Plus soms opeens uit of loopt de accu snel leeg? Het toestel laat heel langzaam op. Dit zijn voorbeelden van klachten die verholpen kunnen worden met het vervangen van een nieuwe batterij.

Prijs € 89

Trilfunctie reparatie

Trilt uw Samsung S8 plus niet? Waarschijnlijk is de trilmotor kapot. Brengt uw Samsung S8 Plus voor reparatie bij Repair IT Now!

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Is het pinnetje in de oplaadpunt kapot gegaan? Krijgt u uw oplaadkabel niet meer in uw Samsung Galaxy S8 Plus telefoon? Of laadt uw telefoon niet meer goed op? Dit zijn allemaal mogelijke gevolgen van een defect laadpunt. Repair IT Now is groot in telefoon reparatie! Uw Samsung telefoon is bij ons in goede handen!

Prijs op aanvraag

WiFi-signaal reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs € –

Simkaartlezer reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs op aanvraag

Signaal reparatie

Prijs op aanvraag

Koptelefoon-ingang reparatie

Gaan uw oordoppen moeilijk in uw Samsung Galaxy S8? Of is de koptelefoon ingang / jack ingang kapot?

Prijs op aanvraag

Speaker reparatie

Gaat uw beltoon niet meer af of hoort u geen geluid uit de luidsprekers komen van uw Samsung Galaxy S8 Plus. Repair IT Now is een vakkundige reparateur en repareert de speaker van uw Samsung Galaxy S8 Plus. U kunt bij ons terecht voor bijna alle Samsung Galaxy S8 Plus reparaties

Prijs op aanvraag

Oorspeaker reparatie

Hoort u met bellen geen geluid of kunt u de persoon waarmee u in gesprek bent niet verstaan? Waarschijnlijk is dan uw earspeaker kapot. Uiteraard is dit onderdeel te vervangen voor een nieuwe oorspeaker. Een Samsung S8 Plus oorspeaker reparatie voeren wij enkel uit met originele Samsung onderdelen!

Prijs op aanvraag

Powerknop reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs 

Muteknop reparatie

Microfoon reparatie

Werkt uw microfoon niet wanneer u een video wil opnemen of een geluidsopname wil maken? Verstaan ze u slecht of horen ze u helemaal niet met bellen? Wij kunnen een nieuwe microfoon monteren in uw Samsung Galaxy S8 Plus!

Prijs op aanvraag

Homeknop reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs € –

Vochtschade reparatie

Samsung S8 Plus waterschade reparatie? Is je Samsung Galaxy S8 Plus in de WC gevallen of in aanraking gekomen met vocht? Ondanks dat die waterdicht is kan het toestel toch defect gaan door vloeistof. Neem dan zo snel mogelijk contact op met Repair IT Now. Wij beschikken namelijk over  professionele apparatuur en vakkundige monteurs. De meeste smartphones krijgen wij zelfs weer aan de praat!

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

In de meeste gevallen kunnen wij de klant meteen vertellen wat er aan de hand is met de Samsung Galaxy S8 Plus. In sommige gevallen moeten wij echter, indien gewenst, een algemeen onderzoek uitvoeren om te achterhalen wat er mankeert aan uw telefoon. Wij willen u dan vragen om het toestel bij ons achter te laten. Het onderzoek duurt vaak 1-3 werkdagen.

Prijs € 29