Samsung S9 Plus reparatie door Repair IT Now

Samsung S9 Plus reparatie? Repair IT Now is de Samsung reparatie specialist van de regio!

Op 25 februari 2018 werd het nieuwe vlaggenschip van Samsung gelanceerd. Naast de 5,8 inch Galaxy S9 bracht Samsung ook een 6,2 inch model uit. De Samsung S9 Plus heeft net als de Galaxy Note 8 een dubbele camera. Met deze camera kun je gemakkelijk inzoomen zonder kwaliteitsverlies of achteraf de focus aanpassen van de foto’s.

Is de accu van je Samsung S9 Plus veel te snel leeg of zit er een barst in je scherm? Bij Repair IT Now kunnen de reparateurs je telefoon weer binnen no-time repareren. De onderdelen van de Samsung S9 Plus hebben wij meestal op voorraad, waardoor je telefoon meteen gerepareerd kan worden. Andere reparatie bedrijven bestellen deze onderdelen vaak pas wanneer de reparatie is aangemeld, waardoor het langer duurt. Voor elke reparatie kun je het reparatieformulier invullen of contact opnemen met een van onze medewerkers.

Het bedrijf van Repair IT Now is gevestigd op het bedrijventerrein tegenover het station in Sliedrecht. Vanaf de snelweg is het bedrijf makkelijk te bereiken. Vanuit de volgende plaatsen is het bedrijf binnen maximaal een half uur te bereiken: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, Breda, Tiel, Hendrik-ido-ambacht etc. Vanaf het station is het kantoor op loopafstand (3 minuten).

Samsung Galaxy S9 G960F reparatie door Repair IT Now

Goedkoop Samsung S9 Plus scherm reparatie

Is je Samsung S9 Plus kapot gevallen en wil je dat hij het weer zo snel mogelijk doet? Bij Repair IT Now kan je scherm weer binnen no-time vervangen worden. Onze reparateurs repareren dagelijks meerdere Samsung toestellen en zijn dus gespecialiseerd in deze reparatie. Op deze reparatie kan meestal gewacht worden, waardoor je hem nooit lang kwijt bent. Voor alle andere reparaties aan je Samsung S9 Plus kun je terecht bij Repair IT Now. Voor de mogelijkheden van je S9 Plus kan je contact opnemen of naar onze klantenservice.

Direct uw Samsung S9 Plus scherm reparatie aanmelden? Samsung S9 Plus laten repareren?

Samsung S9 Plus opsturen voor reparatie

Kom je niet uit de buurt of komt het er telkens niet van om langs te komen? Dan kan je je smartphone ook opsturen naar ons bedrijf. Onze reparateurs zullen je telefoon repareren en vervolgens weer verzekerd terugsturen. Zo kun je er zeker van zijn dat je Samsung S9 Plus onderweg niet nog meer defecten oploopt. Wanneer je je smartphone op wilt sturen, adviseren wij je hem goed in te pakken en verzekerd op te sturen. Dit is namelijk het veiligst en is de kans het kleinst dat er nog kosten bovenop komen door eventuele fouten. Voor vragen over het het opsturen van je Samsung S9 Plus kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Uw Samsung S9 Plus opsturen voor reparatie?

Alle Samsung S9 Plus reparaties bij een Samsung reparatiespecialist

Samsung S9 Plus reparatieprijzen

Samsung S9 Plus scherm (touchscreen + LCD) reparatie: 319 euro

Samsung S9 Plus achterkant opnieuw plakken: 15 euro

Samsung S9 Plus achterkant vervangen: 99 euro

Samsung S9 Plus accu vervangen: op aanvraag

Samsung S9 Plus laadpunt reparatie: op aanvraag

Samsung S9 Plus front camera reparatie: op aanvraag

Samsung S9 Plus achter camera reparatie: op aanvraag

Samsung S9 Plus WIFI reparatie: op aanvraag

Samsung S9 Plus luidspreker reparatie: op aanvraag

Samsung S9 Plus oor speaker reparatie: op aanvraag

Samsung S9 Plus algemeen onderzoek: 29 euro

Samsung S9 Plus chemisch reinigen: 29 euro

Samsung S9 Plus software herstel / update: 55 euro

Samsung S9 Plus gegevens overzetten: 55 euro

Is er iets anders defect aan je Samsung S9 Plus? Voor andere reparaties kunt u het beste contact met ons opnemen!

Wij zijn voornamelijk actief in onze regio en omstreken van Rotterdam en Dordrecht. Onze klanten komen onder andere uit Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Bij sommige reparaties moeten er meerdere onderdelen vervangen worden. Vraag altijd eerst bij de klantenservice voor welke onderdelen dit geldt.