Samsung S9 reparatie door Repair IT Now

Samsung S9 reparatie? Repair IT Now is de Samsung reparatie specialist van de regio!

Op 25 februari 2018 werd het nieuwe vlaggenschip van Samsung gelanceerd. Met zijn revolutionaire camera met superslowmotion en AR Emoji waarin je gezicht in 3D kunt namaken, steekt deze smartphone weer ver uit bij de concurrent.

Is je Samsung S9 scherm kapot, of doet de accu het niet meer? Bij Repair IT Now kun je hem bijna altijd dezelfde dag nog laten repareren. Het bedrijf heeft namelijk als een van de enige reparatie bedrijven de onderdelen van de nieuwste smartphones op voorraad. Hierdoor kunnen wij je Samsung S9 meteen repareren en hoeft je nooit lang te wachten. Vul dus snel het reparatieformulier in om je Samsung S9 te laten repareren.

Repair IT Now zit gevestigd bij het station van Sliedrecht op het tegenoverliggende bedrijventerrein. Te voet is het bedrijf makkelijk te bereiken (3 minuten). Verder is ons bedrijf met de auto makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Je kunt ons bedrijf binnen no-time bereiken vanuit Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, Breda, Tiel, Hendrik-ido-ambacht etc.

Samsung Galaxy S9 G965F reparatie door Repair IT Now

Goedkoop Samsung S9 scherm reparatie

Is je Samsung S9 op de grond gevallen en wil je dat hij zo snel mogelijk gerepareerd wordt? De reparateurs van Repair IT Now kunnen uw scherm snel en vakkundig weer vervangen. Dagelijks worden er bij ons meerdere Samsung schermen gerepareerd. Over het algemeen kunt er gewacht worden op een Samsung s9 reparatie. Ook voor alle andere defecten aan je Samsung S9 kunt u terecht bij Repair IT Now. Voor elk probleem kunt u contact opnemen over de mogelijkheden voor de reparatie.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Direct uw Samsung S9 scherm reparatie aanmelden? Samsung S9 laten repareren?

Samsung S9 opsturen voor reparatie

Ook wanneer je niet uit de buurt komt of geen tijd kan vinden om langs te komen, is het mogelijk om hem hier te laten repareren. Bij ons kun je je Samsung S9 opsturen. Onze reparateurs zullen uw smartphone weer helemaal in orde maken en verzekerd terugsturen. Ons advies is om je telefoon goed in te pakken (in bubbeltjesfolie) en hem verzekerd op te sturen om er zeker van te zijn dat je telefoon onderweg niet nog meer defecten oploopt. Voor vragen over het het opsturen van je Samsung kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Uw Samsung S9 opsturen voor reparatie?

Alle Samsung S9 reparaties bij een Samsung reparatiespecialist

Samsung S9 reparatieprijzen

Samsung S9 scherm (touchscreen + LCD+ frame) reparatie: 299 euro

Samsung S9 achterkant opnieuw plakken: 15 euro

Samsung S9 achterkant vervangen: 89 euro

Samsung S9 accu vervangen: 79 euro

Samsung S9 laadpunt/ microfoon reparatie: 99 euro

Samsung S9 front camera reparatie: op aanvraag

Samsung S9 achter camera reparatie: op aanvraag

Samsung S9 WIFI reparatie: op aanvraag

Samsung S9 luidspreker reparatie: op aanvraag

Samsung S9 oor speaker reparatie: op aanvraag

Samsung S9 algemeen onderzoek: 29 euro

Samsung S9 chemisch reinigen: 29 euro

Samsung S9 software herstel / update: 55 euro

Samsung S9 gegevens overzetten: 55 euro

Staat uw reparatie er niet tussen? Voor andere reparaties kunt u het beste contact met ons opnemen!

Wij zijn voornamelijk actief in onze regio en omstreken van Rotterdam en Dordrecht. Wij hebben daarnaast ook klanten uit Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Bij sommige reparaties moeten er meerdere onderdelen vervangen worden. Vraag altijd eerst bij de klantenservice voor welke onderdelen dit geldt.