Sommige iPhone 7 toestellen maken een sissend geluid

Ook problemen bij de nieuwe iPhone 7

Nadat Samsung begin september moest stoppen met de verkoop van de Galaxy Note 7 doordat de batterij van het toestel kon ontploffen, zijn er nu ook problemen bij de nieuwe iPhone 7.
De iPhone 7 maakt een sissend geluid.

Vooral bij  zware procestaken kan het voorkomen bij enkele iPhone 7 toestellen die een sissend geluid maken. De precieze oorzaak van dit geluid in nog onbekend. Het kan zijn dat een bepaald onderdeel in de smartphone een storing met de luidspreker veroorzaakt. Bij computercomponenten komt die sissend geluid al jaren voor. Dit heet Coil Whining en wordt veroorzaakt door resonanties binnen spoelen in apparaten. Door de kleine spoelen wordt het al snel een hoog geluid. Ook routers, videokaarten en andere apparaten hebben er last van.

Meerdere iPhone 7 bezitters hebben al melding gemaakt van dit probleem. Om hoeveel toestellen het gaat is nog niet bekend. Apple is op de hoogte van de klachten, maar heeft nog niet gereageerd op de problemen van de iPhone 7.

Filmpje iPhone 7 die een sissend geluid maakt

Eerste nieuws over de opvolger van de iPhone 7 in 2017

De iPhone 7 is nog maar net gelanceerd en er is al weer nieuws over de nieuwe smartphone die waarschijnlijk in 2017 zal uitkomen.
Volgens bronnen zou dit toestel niet meer over een fysieke thuisknop beschikken. Een virtuele knop in het scherm komt hiervoor in de plaats.
Volgens geruchten zou de voorkant van het toestel geheel uit glas eruit gaan zien, doordat de voorkant volledig zou gaan bestaan uit de display. De camera en de vingerafdrukscanner worden volgens bronnen in het scherm verwerkt. Het volgende model iPhone zou uitgevoerd worden met een OLED-scherm. Apple heeft Samsung opdracht gegeven om deze schermen te maken. Samsung is bezig met het bouwen van een nieuwe OLED-fabriek. Ook kunnen we een betere chip verwachten en een scherpere camera.
Apple is ook bezig met het ontwikkelen van een nieuwe technologie waarmee smartphones op langere afstanden draadloos kunnen worden opgeladen. Deze technologie wordt vermoedelijk volgend jaar in het nieuwe model iPhone verwerkt.

Problemen iPhone 7 laten oplossen

Ben je in bezit van een iPhone 7 en ondervind je problemen hiermee? Is het scherm gebarsten in 100 stukjes of is je iPhone 7 in aanmerking gekomen met water (of een andere vloeistof)? iPhone 7 reparatie? Wij bij Repair IT Now zijn groot in telefoon en tablet reparatie. Je kan bij ons terecht voor o. a. iPhone reparaties. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad en de juiste kennis en vakmanschap in huis om de meest voorkomende iPhone problemen of klachten op te lossen en te verhelpen. Ons kantoor is gevestigd in Sliedrecht (langs de A15 snelweg) en bedienen onze klanten die verspreid zitten door heel Nederland. Meer dan 2500 zakelijke klanten van ons zitten verspreid in de regio’s Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard en omliggende plaatsen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.